Гриши ги съсипа в Париж - Медведев, Хуркач, Тцитципас всичко под ножа и финал на турнир от сериите Мастърс. Браво.
На финала го чака Джокович/Рубльов.
Изкача се до 14-о място в Световната ранглиста.

bai Momchil
(Крива Нива)
Re: Париж Мастърс 2023 | 04.11.2023 23:00
Balleta написа:
Григор
Гриши ги съсипа в Париж - Медведев, Хуркач, Тцитципас всичко под ножа и финал на турнир от сериите Мастърс. Браво.
На финала го чака Джокович/Рубльов.
Изкача се до 14-о място в Световната ранглиста.
И аз съм в шок

Hiksa
Re: Париж Мастърс 2023 | 05.11.2023 00:16
Ще го загуби, защото Джокович е машина срещу бекхендите с една ръка, а и на нашият ще му се разтреперят ръчичките щом излезе срещу сърбина и абсурд да направи минаващите удари от бекхенд в движение както днес. Все пак финалът е успех.

goro_levskara
(Underground)
Re: Париж Мастърс 2023 | 05.11.2023 19:08
Брава на Григор! Както за целия турнир, така и за финала. Излезе, опита, но не успя. Трябва да си тръгне с вдигната глава от този турнир. Да паднеш от най-великия в този спорт, не е срамно, но да излезнеш да играеш срущу него, си е истински дар. Основното за мен от това, което гледах е, че Григор си е оправил значително психиката. Това се видя и срещу Медведев и срещу Циципас. Преди една година по това време, ако беше играл тези мачове, никога нямаше да ги спечели, беше съвсем друг тенисист. Сега в това отношение е няколко нива нагоре. Распект, Григоре!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения