Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:55

Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Тв канали за тенис ??? 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Тв канали за тенис ???   |   10.03.2013 13:14

Здравейте,
Приятно съм изненадан, че форумът се е преместил. Беше крайно време да го направите с по-съвременен облик, а и дано има повече хора. Аз пуснах същата тема и в стария форум. Пействам си дирекно питането тук, както и отговорът на потребителя Naki, за което съм му благодарен. Искам да попитам него и останалите, някоя от телвизиите, които е споменал той, или пък вие знаете, че излъчват мастърс серийте, от кой български тв оператор се предлага и дали има покритие за София ?

Ето какво попитах в стария форум:

"Искам да попитам има ли друг телевизионен канал (вероятно ще е чуждестранен), излъчван от нашите кабелни оператори, на който дават тенис? Единствено знам, че Булсатком излъчват по тяхната ТВ+, но не бих искал да се ползвам тяхната технология с чиния, а и отделно в моя квартал в София нямат интернет.
За момента гледам през интернет, но качеството не е добро. Склонен съм и да си платя за някакъв достъп до сайт с по-добро качество, стига цената да е приемлива.
Изобщо, споделете вие къде следите тениса."

И отговорът на Naki:

"* Al Jazeera Sports +6/+8/2, понякога и HD2.
(при мен обаче го няма Al Jazeera Sports 2, та гледам само на другите)
* Sky Sports немски, английски
* Nova Sport (на чешки)
* SuperTennis HD (италиански)
* Arena Sport 1/2/3/4 (сръбски/хърватски)
* NTV (турска)"

Надявам се темата да е полезна за всички !

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 Re: Тв канали за тенис ???   |   10.03.2013 15:58

Аз съм към Близу, а тук тенис никъде не може да гледаш освен по Евроспорт.

Най-добрата алтернатива е не да се мъчиш на стриймовете, защото често забиват, а да се регистрираш в bet365, не е нужно да залагаш, просто си правиш твоя сметка и вкарваш данните на дебитната карта и тези пари може да ти стоят там и да не ги пипаш, но ще може да гледаш колкото ти душа иска.

За стриймове и торенти виж тази тема:
viewtopic.php?f=59&t=667

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   23.03.2013 21:04

Още един, който при мен го има от седмица-две:
Sport Klub (сръбски)
В момента по него гледам, последните дни дават доста тенис от Маями. :laugh:
Линк:
http://www.sportklub.info/tenis

Последна промяна Naki на 23.03.2013 21:09, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   24.03.2013 21:08

Naki, би ли казал кой ти е ТВ оператора и в кой град, който излъчва този сръбски канал.
За хората от София мога да кажа, че всичките Ал Джазири ги излъчва един интернет и ТВ оператор - Медиком. Не знам обаче дали навсякъде имат покритие и какво е качеството. Евентуално към тях съм се ориентирал. Имате ли представа Ал Джазира всичките ли мастърси излъчва по някой от каналите си ?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   24.03.2013 21:37

Ботевград, местната цифрова кабелна ТВ. Ако не се лъжа, кабелната тук ползва сигнал от Враца.
В момента (този турнир), почти няма мъжки мачове по АлДжазирите - поне тези AlJazeera Sports канали, дето са налични при мен. Но женски има.
Ама понякога има и мъжки мачове. Сега дават Шарапова по AlJazeera Sports +8.
Имам чувството, че AlJazeera Sports 2 е канал не за Европа, и затова я няма тук.
(Има и AlJazeera Sports +2 - това са 2 различни канала - единият няма + отпред).

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   28.04.2013 23:36

Добавка към горното:
Sport Klub серията от канали (сръбски) - Sport Klub 1, Sport Klub+, Sport Klub 2 и т.н.

Последна промяна Naki на 28.04.2013 23:36, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   17.05.2013 21:34

Да поясня за Ал Джазирите. Както каза Наки, има AlJazeera Sports 2 и AlJazeera Sports +2.
Мъжкият тенис се дава почти изцяло на AlJazeera Sports 2.
За съжаления аз имам от +1 до +8 , но на +8 дава женския тенис и почти никога мъжки. Затова май единственият вариант, поне за мен, си остава Булсата,колкото и да се дърпах от него.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   17.05.2013 23:07

jjf написа:
Да поясня за Ал Джазирите. Както каза Наки, има AlJazeera Sports 2 и AlJazeera Sports +2.
Мъжкият тенис се дава почти изцяло на AlJazeera Sports 2.
За съжаления аз имам от +1 до +8 , но на +8 дава женския тенис и почти никога мъжки. Затова май единственият вариант, поне за мен, си остава Булсата,колкото и да се дърпах от него.

Мне, не са само тези!
Примерно тези дни аз гледам женския тенис от Рим както ти каза по +8, ама има и AlJazeera Sports HD2, по който дават мъжки тенис! :-D
(при това HD1 и HD2 каналите са HD, докато тези +1/+8 - не са.)

Ето още един, румънски:
DigiTV2 (при мен има само 2, но може да има и други)
http://www.digi.tv/

Последна промяна Naki на 17.05.2013 23:08, променена общо 3 пъти

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   18.05.2013 17:49

В момента HD тенис от Рим няма (вчера имаше), и вместо по HD2, дават Надал - Бердих по AlJazeera Sports +8, където допреди малко даваха 2-та женски полуфинала! :-D
По-добре е от нищо, макар и не HD. А и го няма нелепият БГ коментар (визирам Eurosport/Film+), вместо него има английски коментар от коментаторите на ATP. :-)

Последна промяна Naki на 18.05.2013 17:49, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   04.01.2014 13:42

Здравейте, отново,

Искам да попитам тези от вас, които имат Булсатком:
1. По Филм+ дават ли всички тенис мачове или има и такива, които са по Филм+ХД ? Питам, за да преценя дали има смисъл да плащам за пакет с Филм+ХД, защото аз освен тенис друго няма да гледам.

2. Булсатком излъчват ли турнири на ниво АТП 250 и АТП 500 - ако Григор играе на някой от тях по принцип излъчват ли мачовете му ?

Иначе тенис на ниво АТП 250 и АТП 500, както и мастърса в Рим, дават също така и по един италиански канал Supertennis. При мен в София полукриминалната кабеларка го излъчва, но предполагам, че повечето от вас го нямат :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   05.01.2014 11:33

За втори въпрос - да

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   05.01.2014 12:22

jjf написа:
Здравейте, отново,

1. По Филм+ дават ли всички тенис мачове или има и такива, които са по Филм+ХД ? Питам, за да преценя дали има смисъл да плащам за пакет с Филм+ХД, защото аз освен тенис друго няма да гледам.

2. Булсатком излъчват ли турнири на ниво АТП 250 и АТП 500 - ако Григор играе на някой от тях по принцип излъчват ли мачовете му ?

Иначе тенис на ниво АТП 250 и АТП 500, както и мастърса в Рим, дават също така и по един италиански канал Supertennis. При мен в София полукриминалната кабеларка го излъчва, но предполагам, че повечето от вас го нямат :)

За въпрос 1 - защо просто не им се обадиш или да им пишеш email, и да ги попиташ? :-)

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   05.01.2014 12:52

Имейл съм им писал преди по друг повод и не получих никакъв отговор. Питал съм в офисите им, но на служителите им нямам никаква вяра- да не мислиш, че много ги интересува тениса :) Благодаря все пак за отговорите. Ще се включа засега само Филм+ пък после ако се наложи ще доплащам за ХД канала.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   05.01.2014 12:57

jjf написа:
Здравейте, отново,

1. Самите програмни схеми на двата канала са различни - това, което дават по SD канала не го излъчват и на HD. Като се замисля миналия тенис сезон даваха тенис мачове, както на HD, така и на SD канала. През седмицата, като има турнир, дават осново по HD, но с приоритет са им испанските футболни мачове в събота и неделя, и местят тениса на SD. Даже съм хващал мачове от мастерса и по ТВ+. Според мен наистина е най-добре да си ги питаш тях, дали за този сезон имат изградена някаква коцепция за излъчване на тенис-а.
2. Да. Даже и на Уимблъдън му дават мачове, ако кортът е телевизионен.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тв канали за тенис ???   |   12.02.2014 16:12

Абре, май нема вече АлДжазира Спортс, а се казва BeInSport - некой знае ли нещо за тази промяна? Има сега някои такива канали вкл. и на френски език, може би нещо собственика на телевизиите се е сменил?

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 15 мнения ]