Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 12:06

Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Сезон на трева '24 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Сезон на трева '24   |   24.06.2024 01:01

Отдавна не съм коментирал тук, но не мога да пропусна любимия ми сезон на трева. :)

Томи Пол (модерният Хенман) спечели титлата в Куинс срещу друг симпатяга, при това от школата на едноръките бекхенди - Музети. :) Подобно на полуфинала с Корда, Пол отново профука пробив аванс във втория сет (дори сервираше за мача), но после в тайбрека излъга италианеца. Американецът е известно фенбойче на Тайгър Тим, който му бил идол, така че няма как да не се радвам. :) Вече е и ракета №1 на Щатите и все по близо до топ 10 - от утре ще е №12.

В Хале логична развръзка и поредна титла за Синер. Хуркач не му отстъпваше игрово, но се усещаше, че в тайбреците Яник ще покаже по-здрави нерви.

Заслужава да се изкоментира и завръщането на двама бивши финалисти на Уимбълдън - Беретини, който беше на косъм от титлата в Щутгарт, както и Раонич, който като на майтап шибна 47 аса в един от мачовете си в Куинс. И двамата обаче ми се виждат понатежали, така че не очаквам да направят нещо на тревата в Лондон в 3 от 5 сета. Раонич ми се вижда и странно подпухнал в лице, все едно си е слагал ботокс?! :blink:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон на трева '24   |   28.06.2024 02:42

Виктория Томова стигна полуфинал на WTA 500 в Бад Хомбург, Германия и така постигна целта си да влезе в топ 50.

Към момента вече е номер 48, нейно върхово класиране.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон на трева '24   |   28.06.2024 13:01

Balleta написа:
Виктория Томова стигна полуфинал на WTA 500 в Бад Хомбург, Германия и така постигна целта си да влезе в топ 50.

Към момента вече е номер 48, нейно върхово класиране.

Браво на Вики, жалко за Гери Топалова, направи дебют на шлем, макар и в квалификации, и в първи и втори кръг се представи блестящо, отстранявайки съпернички с по-висок ранкинг. Мислех си, че унгарката е напълно преодолима, но ето че я би лесно. Гледах ѝ част от мача в първия кръг срещу немкинята, доста добър сервис и много убедителна игра като цяло. След това направо е смляла Анастасия Захарова, но уви - дотам.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]