|
Страница 1 от 1
|
[ 17 мнения ] |
|
Мислех, че съм разкодирал Матрицата
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 21:30
преди 9 години, но явно не Това не е истина! ШОКИ сега кво? От утре ще зяпам Уимбълдън, а няма да гледам този който най-много ме интересува, ебати прецакването. Тепърва ще гледам мача и ще чета отзиви, но не е истина това, нямам обяснение освен, че в спорта абсолютно всичко може да се случи. ОК, разбирам да падне, но 0-3 от Дарси, абсурд на абсурдите И пак е намесена историята от което двойно повече ме хваща яд, защото със статистиката ставам и лягам. Миналата година ме беше много яд, защото Росол прекрати серията от поредни финали, от поредни 1/4 финали и му наруши баланса във формат 5 сета, а сега още по-болезнено, защото само Надал и Борг нямаха загуба в 1 кръг на ГШ, е сега остава само Борг А и изтърва златен шанс за титла, дубъл РГ-Уимби, нови рекорди. Феновете на Мъри сигурно ще пият яко тази вечер. Ами нека. Какво да правиш? Орела да не витае обаче много в облаците, защото постижението на Борг не може да се сравнява с това с Надал, защото в момента се играе на 4 различни настилки, а и Надал има много повече ГШ турнири. Но за статистиката си остава факта, че Надал загуби в 1 кръг и то с 0:3 
|
|   |
|
 |
|
vogelfrei
(Extreme Zombies)
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 21:34
Не е само Борг, някъде видях написано, че са още двама, но не пише кои. И е много смешно да се хвалиш с този "рекорд", след като знаем колко ГШ изпусна Надал, включително и докато беше много млад и щеше със сигурност да изгуби в първи кръг много пъти : )
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 22:24
В момента се играе на идентични настилки с 4 различни цвята. Да не напомням как Рафи тренираше на клея в Машорка за Уимби.
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 22:30
аха и затова ли Рафа на едната има 8, а Федята същата само 1? а на "зеления клей" съотношението е 2-7? ае стига глупости
 |
|
Orel62
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 22:54
към горните аргументи може да се прибави и Джоко с титла на Уимби пък само с финал на РГ????
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 23:01
Ореле, стига с тия сравнения, които сам знаеш дълбоко в себе си не минават. Май забрави, че ти самия хвалеше Надал как бил като пантера на тревата. Турнир с турнир не си прилича, мач с мач не си прилича. Надал не е същия играч, даде много от себе си на клея. Дарси е силен на трева, 1 кръг, бърза трева, няма мачове преди това на настилката освен едно демонстре с удобния Нишикори и т.н. И по всичко личи, Дарси си е повярвал, като е видял, че Надал е раним и се е развихрил. Нали все ревете, че нямало изненади в съвременния тенис, е ето ви цяла сензация.
Надал е най-добрия играч на трева след Федерер за последните 10 години
Последна промяна Diavolo на 24.06.2013 23:10, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 23:05
мне, Джокович е спец на хард корт- там има 5 ГШ и 3 загубени финала още. на другите 2 настилки има само 2-та финала, които си споделил. е има ли разлика в настилките или не?
 |
|
Orel62
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 23:16
Ами понеже стана дума за Борг и сега, не се правете на ощипани и 2мата. Сега може да биеш на трева и клей с едни и същи аргументи, тогава - абсурд. Ако това е безспорен факт, то тогава какво значение има настилката???? КАкто казва дявола в такива ситуации - такова е мнението на всички експерти. Чел съм как Борг след като вдига купата в Париж още на другия ден почва 7-8 часови тренировки на трева в частни клубове в Лондон. През първите 4-5 дни всяка 2ра топка е минавала на 30-40!!! см под ракетата а другите са били черчевета. Да не говорим, че има и преход от разигравания само от основната линия към с/в.
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 23:24
абе кви са тия каузи пердути и носталгии за преди 40 години. 100 пъти сме говорили, че навремето всичко е било трева+ РГ, което е било 100 пъти по-скучно от сегашното положение. има известна уравниловка на настилките, но по-скоро самите тенисисти я засилват, защото вече всеки от топ 20 има оръжията да играе сносно на всички настилки, което пак не пречи Надал да е с много по-добър от всички на клей, Роджър да е фаворит на трева, а Ноле и Мъри да предпочитат харда.
 |
|
Orel62
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 23:27
 |  |  |  | Diavolo написа: Ореле, стига с тия сравнения, които сам знаеш дълбоко в себе си не минават. Май забрави, че ти самия хвалеше Надал как бил като пантера на тревата. Турнир с турнир не си прилича, мач с мач не си прилича. Надал не е същия играч, даде много от себе си на клея. Дарси е силен на трева, 1 кръг, бърза трева, няма мачове преди това на настилката освен едно демонстре с удобния Нишикори и т.н. И по всичко личи, Дарси си е повярвал, като е видял, че Надал е раним и се е развихрил. Нали все ревете, че нямало изненади в съвременния тенис, е ето ви цяла сензация.
Надал е най-добрия играч на трева след Федерер за последните 10 години |  |  |  |  |
Е аз къде съм казал обратното, той си печели навсякъде най-вече поради придвижването. Въпроса е дали на трева като Куинс би победил Роджър и един ранен Родик примерно??? Ти НАдал и Фед въображаем мач през 2006 г. на Уимби как го виждаш?
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 23:29
В най-силните години на Борг не е имало днешната конкуренция, не е имало тази плътност, това сме го дискутирали безброй пъти. Освен това Борг играеше на 2 турнира в годината - Ролан Гарос и Уимбълдън.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 23:32
 |  |  |  | Orel62 написа:  |  |  |  | Diavolo написа: Ореле, стига с тия сравнения, които сам знаеш дълбоко в себе си не минават. Май забрави, че ти самия хвалеше Надал как бил като пантера на тревата. Турнир с турнир не си прилича, мач с мач не си прилича. Надал не е същия играч, даде много от себе си на клея. Дарси е силен на трева, 1 кръг, бърза трева, няма мачове преди това на настилката освен едно демонстре с удобния Нишикори и т.н. И по всичко личи, Дарси си е повярвал, като е видял, че Надал е раним и се е развихрил. Нали все ревете, че нямало изненади в съвременния тенис, е ето ви цяла сензация.
Надал е най-добрия играч на трева след Федерер за последните 10 години |  |  |  |  |
Е аз къде съм казал обратното, той си печели навсякъде най-вече поради придвижването. Въпроса е дали на трева като Куинс би победил Роджър и един ранен Родик примерно??? Ти НАдал и Фед въображаем мач през 2006 г. на Уимби как го виждаш? |  |  |  |  |
Ами те играха 2006 г. на Уимбълдън на финала ако си забравил в най-силната година на Фед и се получи малко кофти загуба с геврек. Надал обаче тогава все още не беше стигнал своя пик, а Федерер в онази му форма беше невероятен на трева и хард корт. Апропо единствения сет, който Роджър загуби на целия турнир беше именно на финала срещу Надал. Надал е побеждавал именно на Куинс, Анди Родик (2008 г.). Ранния Родик, за 2003/2004 г. ли ми говориш? Ако ранния Родик срещне в 3/5 формат, Рафа Надал от 2008-2010 г. мисля, че Надал има повече аргументи.
Последна промяна Diavolo на 24.06.2013 23:35, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 23:37
да бе, те финалите на Усо бяха срещу анонимници като Конърс и Мак. На годините на които се отказа Надал имаше по-малко изиграни мачове общо.
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 24.06.2013 23:48
 |  |  |  | Diavolo написа:  |  |  |  | Orel62 написа:  |  |  |  | Diavolo написа: Ореле, стига с тия сравнения, които сам знаеш дълбоко в себе си не минават. Май забрави, че ти самия хвалеше Надал как бил като пантера на тревата. Турнир с турнир не си прилича, мач с мач не си прилича. Надал не е същия играч, даде много от себе си на клея. Дарси е силен на трева, 1 кръг, бърза трева, няма мачове преди това на настилката освен едно демонстре с удобния Нишикори и т.н. И по всичко личи, Дарси си е повярвал, като е видял, че Надал е раним и се е развихрил. Нали все ревете, че нямало изненади в съвременния тенис, е ето ви цяла сензация.
Е аз къде съм казал обратното, той си печели навсякъде най-вече поради придвижването. Въпроса е дали на трева като Куинс би победил Роджър и един ранен Родик примерно??? Ти НАдал и Фед въображаем мач през 2006 г. на Уимби как го виждаш? |  |  |  |  |
Ами те играха 2006 г. на Уимбълдън на финала ако си забравил в най-силната година на Фед и се получи малко кофти загуба с геврек. Надал обаче тогава все още не беше стигнал своя пик, а Федерер в онази му форма беше невероятен на трева и хард корт. Апропо единствения сет, който Роджър загуби на целия турнир беше именно на финала срещу Надал. Надал е побеждавал именно на Куинс, Анди Родик (2008 г.). Ранния Родик, за 2003/2004 г. ли ми говориш? Ако ранния Родик срещне в 3/5 формат, Рафа Надал от 2008-2010 г. мисля, че Надал има повече аргументи. |  |  |  |  |
Аве тогавашен Фед и сегашен Рафа, знам какво можеха тогава 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 25.06.2013 02:16
Стига с тия глупости, че по времето на Борг било лесно. Всеки, който е хващал дървена ракета, знае за какво става дума. Отделно важи аргументът за коренно различната нагласа на клей и на трева, а и на ЮС-а примерно са променяли три пъти настилката и т.н. В полза на Надал са само малкото участия на Борг на АО, както и ранния отказ на шведа, но така или иначе Надал сега е на 27, а Леденият се отказва на 26. Иначе с тая статистика почваш да се превръщаш в федтард/шумахертард. Не ти ли стигат 8 РГ-та, 81 поредни победи на клей, два пъти дубъл РГ-Уимби, 20-10 срещу ГОАТ и кви ли не още подобни буламачи (ако се напъна, сигурно още два пъти по толкова мога да измисля). Човек трябва да има някаква мярка в живота, а когато си много лаком, обикновено така се получава. пп Защо точно преди 9 години да си я разкодирал? 
 |
|
Balleta
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 25.06.2013 02:46
абсолютно си прав, всъщност, тогава яко се кодираха нещата 
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Мислех, че съм разкодирал Матрицата | 25.06.2013 22:54
Аре бе, кво толко е станало?! На Рафа го бОли 'коляното' за Уимби. Гушнал е паричките на ингилизите, само и само Мърлата да стигне финал. Само, че май нема да стане, щото Фед мисля ще го бие, а ако не, Джоко нема да му подарява още един ГШ, като миналата година на УСО. Стига му толко подаръци. Хвана го жал за горкия и му направи кефа, аре и той да има титла от Шлема. Рафа ми се струва, че вече ще се концентрира САМО върху клея. На другите настилки нема да се напряга. Поне аз така го виждам. На УСО бил фаворит????  Четвъртфинал максимум!!!
|
|   |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 17 мнения ] |
|