Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:54

Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Тенис екипировка 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Тенис екипировка   |   12.07.2013 22:31

Здравейте :wave: ,

Предполагам, че повечето от вас във форума не са само любители на тениса, но и практикуват този уникален спорт.
Не намерих тема и затова си позволявам да пусна тази. Ще е добре, който иска да сподели своите впечатления от тенис екипировката. която е ползвал и ползва в момента (ракета, топки, маратонки, облекло). Кои марки са му допаднали и кои не. Какво би препоръчал на съформуците.
Би било добре и да се напишат магазините, от които се пазарува (както онлайн, така и тези в отделните градове, в които живеете).
Надявам се, че бихте ме ориентирали какви маратонки за клей да си купя и откъде (става въпрос за София) ? Аз лично съм на мнение, че маратонки е рисковано да се купуват директно онлайн, макар и да е по-изгодно и аз държа да я пробвам.
Поради твърде скромния си игрови опит ще се въздържа от предложения, защото няма да са особено обективни, но дано вие споделите и така и за други начинаещи като мен темата да е полезна.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенис екипировка   |   13.07.2013 20:17

Аз играя на доста аматьорско ниво, имам ракети Росиньол и Уилсън, като и с двете играя, Росиньола като че ли по-добре го усещам, ама е по-стар модел. Много важно нещо е грипа, както и наплитането естествено. Но това което съм изпитал е, че не е важно с колко известна или скъпа ракета играеш, а да намериш най-удобната за теб.
Тук има доста хора много напред с материала в това отношение, ако има от кой да получиш ценен съвет са те.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тенис екипировка   |   24.03.2014 09:01

НОВО! ТЕНИС ЕКИПИРОВКА ONLINE! http://cortexsport.com/

Последна промяна mashinata_ на 24.03.2014 09:03, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]