Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:59

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Цветана Пиронкова с първа WTA титла 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 Цветана Пиронкова с първа WTA титла   |   10.01.2014 13:40

Цвети сбъдна мечтата си и на пук на всички критики от всички български фенове взе, че спечели 8 поредни мача, а в основната схема спечели титлата без загубен сет. Уникално постижение, просто нямам думи.
Специално в този мач преодоля и умората и болката и обърна мача след 3:4 във втория сет срещу немския бот Кербер.

:first:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Цветана Пиронкова с първа WTA титла   |   10.01.2014 13:48

Промените, които видях днес, са сервисът й най-вече и че е изоставила смотания сечен форхенд. Отделно постройката й на игра е по-агресивна и беше крайно време. Кербер днес изигра работата типично по женски, за наше щастие, щото като поведе с 4:3 във втория сет с пробив имаше всички предпоставки за обрат, но се успокоявах, че това са жени и те го доказаха. Браво на Цвети, СУПЕР !!!
Иначе не знам за какво използваш израза "напук на всички критики" - критиките си бяха заслужени, друг е въпросът ако смесваш Тенискафе с този форум и съответно нивото на изказвания ;-)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Цветана Пиронкова с първа WTA титла   |   10.01.2014 14:11

Много съм щастлива за Цвети! Нормално е никой да не вярваше в подобно чудо, особено след миналия сезон, но тя стигна дъното и се изстреля нагоре по прекрасен начин. Настилката в Сидни явно наистина е бърза и й пасна. Дано сезонът за Цвети е много успешен и тя продължи да ни изненадва, а аз дано намеря някъде мача да го гледам довечера.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Цветана Пиронкова с първа WTA титла   |   10.01.2014 14:30

Да, критиките бяха точни и повечето и тук и в кафето бяха по-скоро градивни, много и иронични, факт. Но нямаше злоба, както се среща за съжаление когато Григор загуби, но това е друга тема.
Иначе ввно, че където условията са бързи това е добре дошло на Цвети.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Цветана Пиронкова с първа WTA титла   |   10.01.2014 15:52

Цеца ги размаза, евала :dance:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Цветана Пиронкова с първа WTA титла   |   10.01.2014 18:22

speranza написа:
Много съм щастлива за Цвети! Нормално е никой да не вярваше в подобно чудо, особено след миналия сезон, но тя стигна дъното и се изстреля нагоре по прекрасен начин. Настилката в Сидни явно наистина е бърза и й пасна. Дано сезонът за Цвети е много успешен и тя продължи да ни изненадва, а аз дано намеря някъде мача да го гледам довечера.

Ето ти го мачът

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Цветана Пиронкова с първа WTA титла   |   10.01.2014 20:03

Мерси, Сандро :thanks:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Цветана Пиронкова с първа WTA титла   |   10.01.2014 23:55

Гледах мача, наистина страхотна Пиронкова!

Много е подобрила играта си. Много повече сила вкарва в ударите си и е доста бърза. Не разбирам от тактика в тениса, но физическата и подготовка беше на по-добро ниво от германката, и то при условие, че това беше 8-ми мач за нашата!!!

Единствената слабост която видях при Цвети, беше че във важни точки пресилваше удара и изкарваше с малко в аут. Трябва да се стреми да не пресилва ударите и да ги вкарва в очертанията на корта.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Цветана Пиронкова с първа WTA титла   |   11.01.2014 13:26

falkenbach написа:
Гледах мача, наистина страхотна Пиронкова!

Много е подобрила играта си. Много повече сила вкарва в ударите си и е доста бърза. Не разбирам от тактика в тениса, но физическата и подготовка беше на по-добро ниво от германката, и то при условие, че това беше 8-ми мач за нашата!!!

Единствената слабост която видях при Цвети, беше че във важни точки пресилваше удара и изкарваше с малко в аут. Трябва да се стреми да не пресилва ударите и да ги вкарва в очертанията на корта.

Пресилва точно щото се мъчи да вкара сила - само с "клатене" на топката не можеш да се надяваш на успех.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]