Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:15

Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Честито на всички Ноле фенове 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Честито на всички Ноле фенове   |   06.07.2014 20:18

Все пак, с малко, Джоката беше по-добрият. От основна линия той беше човекът, но пък Роджър е вързан с този корт и никога няма да е лесно за никого да го бие - дори за Надал според "човекът-всичко в клубчето ни" (закачка) ;-)
Лично аз съм много доволен от Роджър - бори се, показа страхотни неща и действително напарави запомнящ се финал. Джоката е пич, честито му първо място. Най-много се радвам от очите на Роджър след края на мача - той беше доволен, че е играл във велик мач. Вече се наслжадава изцяло на играта и приема загубите като част от нея - което не беше така, когато мачкаше всичко живо. Успех на Джоката и до У СО - може пък Григор да земе там да е в последния мач ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито на всички Ноле фенове   |   06.07.2014 20:38

Благодаря. Не мога и да си помисля какво ви е в момента феновете на Федерер. Може би това беше един от последните шансове за титла от шлема. В интерес на истината очаквах да спечелите, дори и с три сета. Горе главата, надявам се да ви се отвори още поне един шанс за титла и този път да е успешен!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито на всички Ноле фенове   |   06.07.2014 20:48

Благодаря, Сандро. Невероятен мач, имаше от всичко, и двамата се бориха до последно.

Прегръдки за феновете на Фед, от които ти винаги си бил най-коректен и обективен. Той игра невероятно и има сили и желание за още хубави мачове и победи.

Много, изключително емоционален турнир и титла за Ноле, може би дори най-важните досега. След толкова загубени финали и разочарования, той успя да възкръсне и то на най-великия турнир, на най-слабата си настилка и срещу най-успелия тенисист в историята.
Телефонът ми загря все едно аз съм спечелила Уимбълдън :-D.

П.С. А с вятърни мелници разбери, че няма смисъл да се бориш. Кауза пердута.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито на всички Ноле фенове   |   06.07.2014 21:51

Честитка и тук, много хубава победа за Джокович, извоювана срещу велик опонент.

И виртуални прегръдки за феновете на Фед, покрай многото хубави емоции няма как да няма и по малко горчилка, всички сме страдали след такива инфарктни мачове :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Честито на всички Ноле фенове   |   07.07.2014 19:14

Аз исках и двамата да спечелят :laugh: Издразних се яко в четвъртия сет и по време на петия, знаех, че Ноле ще вдигне нивото, ама вече бях кипнал. За момент ми се искаше 18-та за Федерер, но също това щеше да означава ново разочарование за Ноле, след болезнената загуба на РГ...
Да са живи и здрави и да играят доста. Фед още не е свършил и на хард също е фактор.
:cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]