Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:00

Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Дискусия - Канада 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Дискусия - Канада   |   10.08.2015 10:13

Жребият при мъжете:

[1] Novak Djokovic has a Bye
Thomaz Bellucci vs Pablo Cuevas
Jack Sock vs Adrian Mannarino
[Q] Alexandr Dolgopolov vs [14] Grigor Dimitrov

[12] Kevin Anderson vs Lukas Rosol
[Q] Ernest Gulbis vs Dominic Thiem
[Q] Denis Kudla vs [Q] Donald Young
[5] Thomas Berdych has a Bye

[3] Stan Wawrinka has a Bye
Fernando Verdasco vs Nick Kyrgios
[WC] Vasek Pospisil vs [Q] Yen-Hsun Lu
Benjamin Becker vs [16] John Isner

[11] Richard Gasquet vs Jeremy Chardy
[Q] Hyeon Chung vs Leonardo Mayer
Jerzy Janowicz vs Ivo Karlovic
[8] Milos Raonic has a Bye

[7] Rafael Nadal has a Bye
Sergiy Stakhovsky vs [WC] Filip Peliwo
Viktor Troicki vs [Q] Mikhail Youzhny
Andreas Seppi vs [9] Gilles Simon

[13] David Goffin vs [SE] Steve Johnson
Sam Querrey vs Martin Klizan
[WC] Frank Dancevic vs Pablo Andujar
[4] Kei Nishikori has a Bye

[6] Marin Cilic has a Bye
Joao Sousa vs Bernard Tomic
Roberto Bautista Agut vs [PR] Janko Tipsarevic
Borna Coric vs [10] Jo-Wilfried Tsonga

[15] Gael Monfils vs Fabio Fognini
[WC] Philip Bester vs Gilles Muller
Feliciano Lopez vs Tommy Robredo
[2] Andy Murray has a Bye

Коментари:
1. Гришо защитава полуфинал, но според мен е аут или още срещу Долгополов, или най-късно срещу Сок - важното е да трупа практика на твърдо и да намери играта си. Кво става с треньора?
2. Ноле би имал проблеми чак срещу Бердих/Андерсън, по-скоро срещу втория. Моята прогноза е поредно отпадане от Станимал, но там въпросът е вторият изобщо да стигне полуфинал;
3. Ако Нишикори е здрав, бие Рафа на четвъртфинала (а после и Мъри), предвидил съм финал Нишикори-Вавринка, ей така - за спорта:) Може пък да съм подобрил уменията си, защото във Вашингтон познах трима от четирите полуфиналисти и че Иснър няма да спечели титлата. Все пак ми се прокрадва съмнението за ботски финал Ноле-Мъри и победа на Ноле, но по-добре тук отколкото на USO, нали?:)

При жените няма Цвети, че даже и Сесил, не е шлем, че да викам против Серина, оставям коментарите на по-изкушените от женски тенис колеги:)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   10.08.2015 14:29

Гришо-Долгополов и по-натам Рафа-Нишикори ако играят 1/4 финал, ето това са двата интересни мача и останалото си струва, но е до болка познато, а тези сблъсъци не са се състояли от миналата година и затова са ми пълни с неизвестност и аз като теб мисля че Стан ще отпадне рано него тия Мастърси не го блазнят него за разлика от шлемовете :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   11.08.2015 10:20

Дотук не познах Кудла (падна от Йънг, трябваше да се доверя на h2h, а не на моментна форма - Кудла игра полуфинал в Атланта) и Лопез срещу Боредо (отново не погледнах h2h, а разчитах на вътрешно усещане). 9 от 11 съм, надявам се за благото на човечеството и тениса Цонга да бие Чорич при доиграването.

От по-завързаните мачове хванах Белучи-Куевас, донякъде Майер-Чунг, останалите са горе-долу ботщина. Единственият не-фаворит, който съм избрал в първи кръг, е Джонсън срещу Гофин, заради полуфинала във Вашингтон, дано се получи.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   11.08.2015 14:58

Днес мачове в Монреал едва ли ще има, освен ако организаторите не направят някакво чудо. Вали пороен дъжд и няма никакво намерение да спира. Прогнозите са, че ще вали през целия ден.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   11.08.2015 23:32

Дъждът явно е спрял, защото мачове спокойно се играят. Наш Гришо е опукал Дългополов с 6:4 7:5 и ще играе с Джак Сок.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   12.08.2015 09:57

Очакванията бяха дъждът съвсем да провали графика, но в крайна сметка има отлагане само на Мъри-Робредо при 4:4 в първия сет. Вече се изиграха два други мача от втория кръг - Джокович очаквано, макар и с леки затруднения във втория сет, би Белучи, а Карлович отстрани Раонич с два тайбрека.

Най-голямата изненада на кръга - загубата на Андерсън от Росол, още повече в два сета. Кошмарни тайбреци за сървбот, загубени на 2 и на 4. Също така е допуснал 7 точки за пробив, макар че е загубил само една от тях.

За отбелязване е отказването на Гаске, което сериозно "отваря" осмината на Карлович, който трябва да бие единствено победителя от Шарди-Майер, за да се изправи срещу Вавринка (а може би Иснър). Горкият Стан трябва да играе последователно срещу Кирьос (изиграл поредната клоунада срещу Фиаско вчера - гледах последните 3-4 гейма - няма такъв цирк:))), Иснър, Карлович и Ноле.

Сериозно трябва да почерпи Бердих, и тримата фаворити в първи кръг в неговата четвърт отпаднаха. Тием имаше два MP срещу приятелчето си Гулбис (включително куриоз, при 6:4 за него в тайбрека, Ернест реши, че е спечелил сета и си седна, след което Тием го обърна до 7-6 и 8-7, преди да загуби с 10-8, а след това падна и в третия сет). Сега Бердих трябва да бие Йънг и победителя от Росол-Гулбис.

Браво на Гришо, без да играе особено добре и с контузено рамо, би Долго в два сета. Сега срещу Сок ще е проблем, стискаме палци!

В долната половина неочаквана победа за Южни над Троицки, който правеше много силна година дотук. Четвъртфинал Надал-Нишикори е на 90% сигурен.

Чилич трябва да бие Томич и Цонга, за да се изправи срещу (евентуално) Мъри, на чиито път пък са Робредо и победителят от Монфис-Мюлер (там не се наемам с прогноза).

Като цяло съм 17 от 24 в първия кръг, и за съжаление вече 1 от 2 във втория, тъй като смятах, че Раонич вече е преодолял последствията от операцията и ще бие Карлович.

Дано няма дъжд днес, предстоят много яки мачове, жалко за часовата разлика (най-интересният за мен Стан-Кирьос е с начален час най-рано 3:15 наше време утре).

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   12.08.2015 11:39

Ох, майко, не и Вавринка - Кирьос :help: Още ми се гади от онзи пародиен мач в Куинс тази година. Няма да имам нерви да изтърпя втора доза циркаджийски номера от страна на австралиеца.
Толкоз от прическата на Тийм. Напълно очаквана загуба на Доминик, обяснила съм в предишната тема защо.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   12.08.2015 13:53

IchWill написа:
Ох, майко, не и Вавринка - Кирьос :help: Още ми се гади от онзи пародиен мач в Куинс тази година. Няма да имам нерви да изтърпя втора доза циркаджийски номера от страна на австралиеца.
Толкоз от прическата на Тийм. Напълно очаквана загуба на Доминик, обяснила съм в предишната тема защо.

Кирьос, живи и здрави, ще трябва да го търпим още 15-ина години:) Освен ако не реши да се отдаде на истинското си хоби - баскетбола (а подозирам, че най-големи шансове би имал в Cirque du Soleil) - и ни освободи от присъствието си:)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   12.08.2015 21:40

Бра-во Гри-шо!!! (пу-пу да не е уроки, ама и един сет + 4:3 във втория си е за отбелязване:)))

Тия педали как може да не излъчват мача бееее...

А при Южни-Симон си е ебало мамата - 6:1 3:2 с пробив за Полковника...WTF????

Последна промяна MCStranger на 12.08.2015 21:42, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   12.08.2015 21:59

Току-що при 5:5 Гришо спаси 3 break points и спечели гейма с 5 поредни точки от 0:40. В момента има мач пойнт на сервиса на Сок.

Изтърва я.

Double fault при 5-6 в тайбрека, след като беше спасил сет-пойнт на сервиса на Сок - типично по Гришовски... :no:

Последна промяна MCStranger на 12.08.2015 22:12, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   13.08.2015 08:26

Григор отново загуби напрегнат мач, спешно му трябва треньор.
Иначе като гледам голяма сеч е било снощи. :о
Дано със Стан всичко да е наред, че гледам се е отказал.
Не ми харесват нещо резултатите. А, Гулбис с най-добрия си рейд за годината до тук. :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   13.08.2015 09:31

Изпуснали сме голямо "шоу". Кирьос мина чертата според мен, макар че всички някога сме били "young and cocky". Има запис как между точките казва (уж на себе си, но адресирано към Стан): "Kokkinakis banged your girlfriend, sorry to tell you that mate". Не че не е вярно (става въпрос за Дона Векич), ама е израз на много, много лош вкус. Трябва да му бъде даден урок - да погледа малко отстрани. Не че ще помогне на този гръко-малайзийски мелез с австралийско възпитание (последното е най-лошо, справка - Томич). Ако не го накажат веднага, се надявам Иснър да го изкорми.

Говорейки за Томич - bye-bye Маринко:))))
По-голямата изненада, разбира се е отпадането на Бердих срещу Йънг (четвъртината на Ноле от просто смешна се превърна в гротескна). Да сравним възможните четвъртфинали:

- горна половина - Ноле-Гулбис/Йънг, Иснър-Карлович;
- долна половина - Надал-Нишикори, Мъри-Цонга

Има нЕкои разлики, нали?

Да отбележим и загубата на Симон от Южни (Полковникът определено е в топ-форма, идвайки от квалификациите) и на Монфис от Мюлер.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   13.08.2015 12:00

Това е Кирьос, свиквайте. Нито му е за пръв път, нито ще му е за последен. На мен обаче ми е смешна цялата тази ситуация. Първо Ник предизвиква съперника си с реплика, после той се прави на ощипана госпожица като прекалява с реакцията си. При следващия им сблъсък очаквам да пъхне в сака си бейзболна бухалка, а Кирьос да си носи броня :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   13.08.2015 12:51

мърморил си е под носа и камерите някак са го хванали значи, обаче не смее лично да му го каже че знае какво го очаква, а в следващия им мач Стан ще го сгъне, нека се паднат на ЮСО ще хвърчат глави, иначе Кирис си е мазно провокаторче само такъв клоун ни липсваше за цвят, жалко защото е адски талантлив, но с това поведение ще си създаде доста врагове, както и фенове де, знаем доста хора обичат и по-арогантни тенисисти, ще е на двете крайности :laugh:

Последна промяна juve на 13.08.2015 12:52, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   13.08.2015 15:07

Такива лекенца като Манго ще ги помнят само с голямата им уста и нищо повече.Много дразнещо е това тарикатче.Само като му видите фризурата и ще ви е ясно.Типичен циганин :uuu:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   13.08.2015 16:24

Christianssen написа:
Такива лекенца като Манго ще ги помнят само с голямата им уста и нищо повече.Много дразнещо е това тарикатче.Само като му видите фризурата и ще ви е ясно.Типичен циганин :uuu:

И обица (ци?) носи! :laugh:

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   13.08.2015 17:34

Мангал нещастен
все едно гледам некъв мазен циганин от илиЯнци :uuu:

нагъл и тъп, див австралийски селяк

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   13.08.2015 18:23

Дано Иснър сега го опне! :laugh:

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   13.08.2015 21:23

Машината за асове Доктор Иво нещо не може да вкара първи сервис :dunno: Шарди му води с пробив в третия сет и ще го победи май.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Канада   |   14.08.2015 08:07

Отвратително - Ноле среща Гулбис, а след това Иснър или Шарди. Иснър не може да сервира всеки ден на макс.

Само Нишикори може да бие Джокович и то ако успее да преодолее Надал и Мъри/Цонга преди това и има ден на финала.

95% Джокович с титлата. То още в началото бяха над 80 като можеше да бъде спрян само от версията на Вавринка, която напоследък се изправя срещу него, 100%-ов Карлович и пак Нишикори.

Оттук докрая съм за Самурая:) Бих подкрепил Мъри, но той е доказан лузър срещу Джокович.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 64 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща