Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:37

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Без Григор в София 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
 Без Григор в София   |   23.12.2015 15:40

Григор НЕ е записал АТП турнира през февруари в София. Има само начин като вариант да поиска wildcard, че да участва.
Некви коментарИ? :-)

Също така да питам - ще ходите ли? Неква сбирка на клуба да направим, много отдавна не сме. :-( ;-)

ICQ YIM WWW
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   23.12.2015 15:43

Любовницата ти няма да додйе да те шиба и са кво правиме?

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   23.12.2015 17:17

Това се очакваше. Абсолютен дришльо! И организаторите пълни смешници. Па измисли го да дойде да отбие номера поне на пилотното издание, по-нататък е ясно, че няма "да си нарушава подготовката"...

Бойкот!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   23.12.2015 17:25

Ходих на онова шоу преди няколко седмици в Арена Армеец с цени на билети от 30 до 70. Просто ми подариха билет от една водеща компания в България :laugh:

Зала Армеец не е направена като хората. Големи хора като мен, с широки ръмене се мъчат на тези малки столчета и, ако до мен се падне някой дебелак или дебелана побеснявам. Абе не е изобщо удобно на тези столчета при пълна зала. Да не говорим пък след мача как се тръгва от залата, ако изобщо има нормално тръгване от залата, чакаш пешеходците да се изнижат, а хората с коли дремят :laugh:

Григор получи голяма любов на демонстративния мач. Аз от тенис не разбирам, но сега да отказва? Смотаняк!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   23.12.2015 20:10

абсолютна путкенска постъпка. тая година направи абсолютно всичко възможно да разочарова. единствено добре, че оная скумрия Шарапова го заеба, макар че явно още не може да го преживее.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   24.12.2015 01:17

Мани го тоя манекен. Тази година се изложи тотално без родната спортна общественост и най-вече пред феновете му, а това бе последния пирон в ковчега.

Иначе е хубаво да се съберем повечко хора и да гледаме.
Ще се организираме, има време. Но идеята си я бива. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   28.12.2015 16:51

Diavolo написа:
Иначе е хубаво да се съберем повечко хора и да гледаме.
Ще се организираме, има време. Но идеята си я бива. :-)

Благодаря за подкрепата. :-) Дано се съберем верно повече фенове на тениса. :-D

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   28.12.2015 21:26

Повече, повече, колко повече от 5-6 човека тук :-)
Малцина сме тези, които гледаме по-сериозно тенис или поне такова ми е впечатлението по участниците във форума. Но пък може да има и други като мен, които много не пишат. Аз също мисля да отида на турнира, но няма да бързам, този път билети ще има на корем.
Иначе това, което прави Григор е недостойно за самия него и обидно за нас феновете.
Аз продължавам да смятам, че за купа Дейвис може да има оправдание, тъй като наистина беше в разгара на сезона. На такова топ ниво сигурно и няколко дни могат да ти объркат подготовката. Друг е въпросът какви резултати имаше той.
Сега обаче нямаше оправдание за подготовката си, а и го дължеше на феновете след това посрещане в Армеец. Дори и да приема, че програмата му налага да пропусне турнира или че има сериозен конфликт с бг. федерацията по тенис (което все повече си мисля че е основна причина), да беше излязъл с официално изявление и да обясни мъжки какви са му доводите да не участва. А постъпи като един малък мишок. :-(

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   02.01.2016 16:38

Абсолютно мишкарска постъпка, наистина жалко. Тъпизмите, че било на друг континент и едва ли не щял да е уморен, щото се кани да играе финал на АО, ми дойдоха повече.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   02.01.2016 21:32

Предполагам и ти си чел интервюто му в тенис кафето. Нелепо беше да изтъква мача с Монфис, защото предполагам, че причината е тлъст чек или поне ангажименти към основния спонсор- мобилен оператор, на който е рекламно лице. А и дори да го е направил от самарянски подбуди, мачът си беше лигав и забавен, но не и състезателен, какъвто ни се гледа на всички.
За справка нашият миналата година игра в Ротердам, който е на същия континент (Европа) и в зала. Вярно че е една седмица по-късно от АО, но все пак сега турнирът е АТП 250 и други играчи по-предно класирани от Григор ще участват.
Ако не бъркам, беше през 2009 г., когато Федерер загуби от Дел Потро финала в САЩ в пет сета, на следващата седмица игра и то на клей, за да може Швейцария да остане в групата. Каза, че всичко го боли, но все пак си спечели мачовете.
Не ме дразни, че няма да участва, а това че след такова посрещане в Армеец, дори не обясни какви са му мотивите, а това смятам, че ни го дължи като фенове.
А дано поне тази година да потегли пак нагоре!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   02.01.2016 21:38

jjf написа:
Предполагам и ти си чел интервюто му в тенис кафето. Нелепо беше да изтъква мача с Монфис, защото предполагам, че причината е тлъст чек или поне ангажименти към основния спонсор- мобилен оператор, на който е рекламно лице. А и дори да го е направил от самарянски подбуди, мачът си беше лигав и забавен, но не и състезателен, какъвто ни се гледа на всички.
За справка нашият миналата година игра в Ротердам, който е на същия континент (Европа) и в зала. Вярно че е една седмица по-късно от АО, но все пак сега турнирът е АТП 250 и други играчи по-предно класирани от Григор ще участват.
Ако не бъркам, беше през 2009 г., когато Федерер загуби от Дел Потро финала в САЩ в пет сета, на следващата седмица игра и то на клей, за да може Швейцария да остане в групата. Каза, че всичко го боли, но все пак си спечели мачовете.
Не ме дразни, че няма да участва, а това че след такова посрещане в Армеец, дори не обясни какви са му мотивите, а това смятам, че ни го дължи като фенове.
А дано поне тази година да потегли пак нагоре!

Ами мотива му е че турнира е ден след финала на АО, все едно нашия ще е на финал :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   02.01.2016 23:31

турнира се пада адски гадно веднага след сезона в Австралия и тоя път е разбираемо да го откаже, иначе каза че пак ще прави демо мач в София, пък доколко е правилно след като не може да играе официален тук е друг въпрос и всеки сам да си прави изводите :outofspace:

Последна промяна juve на 02.01.2016 23:31, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   03.01.2016 00:03

Като отпадне в първата седмица на АО, вероятно ще приеме уайлд кард за софийския турнир, не се косете.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   03.01.2016 11:12

juve написа:
турнира се пада адски гадно веднага след сезона в Австралия и тоя път е разбираемо да го откаже, иначе каза че пак ще прави демо мач в София, пък доколко е правилно след като не може да играе официален тук е друг въпрос и всеки сам да си прави изводите :outofspace:

Абе аре бе, все едно ще играе финал в Мелбърн, я стига. Заявяването на участие е знак за уважение, а ако вземе да стигне финал на АО, може винаги да откаже да дойде в София, освен за една разходка примерно с купата.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   02.02.2016 11:21

Бъмп! Срещичка на клуба да спретнем?
Аз не знам дали ще мога да дойда, но добре е да се съберем най-после! :-)
Предложете място? Около Арена Армеец май добри места няма, но може и да греша. :oops:

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   02.02.2016 16:13

Naki написа:
Предложете място? Около Арена Армеец май добри места няма, но може и да греша. :oops:

:rofl: :rofl: :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   02.02.2016 18:37

Balleta написа:
Naki написа:

Хайзенберг навестява форума

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   02.02.2016 19:40

Balleta написа:
Naki написа:

Абе ние да се организираМЕ/ТЕ, дали аз ще дойда, е без значение! :-D ;-)

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   03.02.2016 01:55

За съжаление няма да мога да гледам турнира, много ме е яд, защото все пак щях да имам редкия шанс да гледам класни тенисисти. Но това е положението. :-(

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Григор в София   |   03.02.2016 11:36

Diavolo написа:
За съжаление няма да мога да гледам турнира, много ме е яд, защото все пак щях да имам редкия шанс да гледам класни тенисисти. Но това е положението. :-(

Гледай по ТВ! :) Ще го и вече го дават. :-)

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща