Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:54

Отговори на тема  [ 19 мнения ] 
АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   31.10.2016 00:35

Тунирът започва през октомври - последния ден на месеца, 31.X - и свършва чааак през ноември - на 6ти.XI. :-)
Общо инфо:
https://en.wikipedia.org/wiki/2016_BNP_Paribas_Masters
https://en.wikipedia.org/wiki/2016_BNP_ ... 93_Singles (Схемата на сингъл)
https://en.wikipedia.org/wiki/2016_BNP_ ... 93_Doubles (Схемата на двойки - интересно, некой си Grigor Dimitrov участва?? :unsure: )
Официален сайт: https://www.bnpparibasmasters.com/uk

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   31.10.2016 19:00

Иии, Григор бие! А Джоката е аут още в 1вия ден - шок и ужас, Номер 1 тронът се заклати. ;-) :laugh:
Е, добре де - Джоката е паднал на двойки със Зимунич. :-D

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   02.11.2016 12:48

Naki написа:
Иии, Григор бие! А Джоката е аут още в 1вия ден - шок и ужас, Номер 1 тронът се заклати. ;-) :laugh:

Да Григор е с дълга клечка във втория кръг – Маркос му е клиент от години. Лошата новина е в третия кръг - Жил или Новак – еднакво неудобни за нашето момче, като Ноле сякаш е по-преодолим, но само в Българската тенис мечта?
А Ноле хейтърчетата да се скрият някъде защото Новак си го печели този турнир.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   02.11.2016 16:35

tennis fan написа:
Naki написа:

Да Григор е с дълга клечка във втория кръг – Маркос му е клиент от години. Лошата новина е в третия кръг - Жил или Новак – еднакво неудобни за нашето момче, като Ноле сякаш е по-преодолим, но само в Българската тенис мечта?

Имаш предвид "беше с дълга клечка" - Баги вече е аут.
Как, как е!? Треперят ли ви мартинките на Джоко феновете?! :yes: :laugh: Ако не тази година, съвсем скоро Мъри ще стане номер 1, въпрос на време е.
Свиквайте (тука визирам и Ичвил) - няма смисъл да го отричате като вариант, неизбежно е. Ако го отричате, като стане реалност, много ще плачете и се жалвате, ама ще е късно. ;-) :wave: Go Мърльо!! :-P

Последна промяна Naki на 02.11.2016 16:39, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   02.11.2016 18:32

Какво говориш? Аз направо ще си прережа вените, ако това се случи.

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   02.11.2016 21:21

Naki написа:
tennis fan написа:
Naki написа:

Как, как е!? Треперят ли ви мартинките на Джоко феновете?! :yes: :laugh: Ако не тази година, съвсем скоро Мъри ще стане номер 1, въпрос на време е.
Свиквайте (тука визирам и Ичвил) - няма смисъл да го отричате като вариант, неизбежно е. Ако го отричате, като стане реалност, много ще плачете и се жалвате, ама ще е късно. ;-) :wave: Go Мърльо!! :-P

Вие Надаладжиите вече свикнали и примирени и няма опастност някой да си пререже вените, или дори само да се разплаче след предстоящето отпадане от първата десетка. Разбира се въпрос на време е Новак да слезе от №1, но това време още не е дошло.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   03.11.2016 13:00

IchWill написа:
Какво говориш? Аз направо ще си прережа вените, ако това се случи.
Ааа, недей така, искаме те жива. :no: Няма да е краят на света. А и вероятно - надявайте се! - ще е за 2-3 седмици макс. :-) След което Вашия човек ще си върне номер Едното пак. ;-)

tennis fan написа:
Naki написа:
tennis fan написа:

Вие Надаладжиите вече свикнали и примирени и няма опастност някой да си пререже вените, или дори само да се разплаче след предстоящето отпадане от първата десетка. Разбира се въпрос на време е Новак да слезе от №1, но това време още не е дошло.
Аз съм умерен фен на Надал, иначе съм си и за Цура, Гришо, Халеп, примерно. Не съм "умирай трудно" Надалист, както някои. :-P Ще дойде, ще дойде! :-) :-D Вие се смеете и аз се смея, ама после ще си разменим ролите. :stop: :whistle: :laugh:

Последна промяна Naki на 03.11.2016 13:01, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   03.11.2016 19:05

Аз съм умерен фен на Надал, иначе съм си и за Цура, Гришо, Халеп, примерно. Не съм "умирай трудно" Надалист, както някои. :-P Ще дойде, ще дойде! :-) :-D Вие се смеете и аз се смея, ама после ще си разменим ролите. :stop: :whistle: :laugh:[/quote]
Кой мислиш, че ще дойде – Годо? Голямо чакане те чака.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   03.11.2016 21:08

tennis fan написа:
Аз съм умерен фен на Надал, иначе съм си и за Цура, Гришо, Халеп, примерно. Не съм "умирай трудно" Надалист, както някои. :-P Ще дойде, ще дойде! :-) :-D Вие се смеете и аз се смея, ама после ще си разменим ролите. :stop: :whistle: :laugh:

Кой мислиш, че ще дойде – Годо? Голямо чакане те чака.[/quote]

Обаде се Годо! Каза да не го чакате - ще прати Андрей (Andrew), с прякор Мърлата. :wave: :yes: :-D

Последна промяна Naki на 03.11.2016 21:08, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   03.11.2016 21:18

Naki, кажи честно, наистина ли се върза? Много ясно, че не говоря сериозно. Просто ти си се вкарал в някакви филми и си мислиш, че много ще ни боли от първото място на Мърлата. Това, което най-много искахме феновете на Джокович, вече е факт, пък да става какво ще по-нататък. Не сме толкова алчни.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   04.11.2016 13:46

IchWill написа:
Naki, кажи честно, наистина ли се върза? Много ясно, че не говоря сериозно. Просто ти си се вкарал в някакви филми и си мислиш, че много ще ни боли от първото място на Мърлата. Това, което най-много искахме феновете на Джокович, вече е факт, пък да става какво ще по-нататък. Не сме толкова алчни.

Еее, можеше поне емотиконки да сложиш! Тогава щех да разбера..
Примерно: :-) :-| :-( :no: :dance: :sleep:

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   04.11.2016 14:39

Вашите прогнози за мачовете - 1/4-финали - днес? :-)
Гоу Джоката, Мърлата, Раонич И Иснър! :-D Чорапа, Маринко, Мамуняка и Чехъла, всичките яко suck - та нека моля да go home! :-)
Като възможна малка статистическа грешка допускам Мамуна да бие Раонич, ама едва ли. :-)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   04.11.2016 21:57

Naki написа:
Гоу Джоката, Мърлата, Раонич И Иснър! :-D Чорапа, Маринко, Мамуняка и Чехъла, всичките яко suck - та нека моля да go home! :-)
Като възможна малка статистическа грешка допускам Мамуна да бие Раонич, ама едва ли. :-)

Прогнозата ми е, че Джоката пада от Чилич :laugh: Финал в Париж, прави Мъри номер 1 .....

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   04.11.2016 23:16

Чилич разковата Нолката, а Мърлата се върна от 1-6 точки в тайбрека срещу чешкия лузър.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   04.11.2016 23:37

Годо май ще ПОподрани таз година!? :wave: ;-)

За тайбреци - падал съм и от 6:0 за мен - 8:6 беше. :oops:

EDIT: Браво на Анди. :wave:

Последна промяна Naki на 04.11.2016 23:47, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   05.11.2016 14:24

Мърко като окастри дървото днес, заслужено ще стане номер 1 супер постоянство тая година, въпреки че Джоко има повече големи титли, той изчезна след РГ, а Мъри цяла година е адски постоянен без двата мастърса в САЩ, всичко друго му е финали и титли и при жените след като Кербер разби Серина с постоянство и Мъри ще направи абсолютно същото с Джокович, което е добре за разнообразието, няма вечни номер 1 :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   05.11.2016 21:19

ТАпо. Дървонич, Милото то, се самоокастри - явно неква контузия. :-( Кофти е така, ама Андито не е виновен, де. :-)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   06.11.2016 12:11

tennis fan написа:
Naki написа:
tennis fan написа:

Аз съм умерен фен на Надал, иначе съм си и за Цура, Гришо, Халеп, примерно. Не съм "умирай трудно" Надалист, както някои. :-P Ще дойде, ще дойде! :-) :-D
Вие се смеете и аз се смея, ама после ще си разменим ролите. :stop: :whistle: :laugh:
------
А ко, стана? Смееете ли се сега пак?! :rofl:
После-то ми май-май дойде скоропостижно - верно, не очаквах чак така.
Ама много обичам да съм прав - картите Таро, кафето, лещата, бобът и Ангелските карти не ме подведоха... :yes: ;-)
(шегувам се - и без тях беше вече пределно ясно :-P )

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: АТП Париж Мастърс - Октомври/Ноември 2016   |   06.11.2016 12:12

Balleta написа:
Naki написа:

Прогнозата ми е, че Джоката пада от Чилич :laugh: Финал в Париж, прави Мъри номер 1 .....

Това не е прогноза - писал си СЛЕД мача. :stop: :-D

Последна промяна Naki на 06.11.2016 12:12, променена общо 2 пъти

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]