Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:02

Отговори на тема  [ 67 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   03.02.2017 03:08

Някой от форума ще ходи ли?
Аз си купих билет за 10.02 петък, когато са 1/4 финалите. За събота и неделя и да искам не мога, защото съм на работа, така че избрах петъка. Хубаво е ако имаш възможност само за един ден, то той да е максимално оползотворен откъм топ имена. Мисля си, че до петък всички фаворити ще оцелеят и ще е интересно.

Не знам дали всички знаят, но освен Григор Димитров ще участват Доминик Тийм и Давид Гофен. Така че не е за изпускане.
Останалите по-известни имена са героите от миналата година - Баутиста Агут, Колшрайбер, Клизан, Троицки и Багдатис

Последна промяна Diavolo на 07.02.2017 00:58, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open - тема за коментари   |   03.02.2017 17:52

Заедно с приятели ще ходим събота да гледаме двата полуфинала.
Неделя финала, живи и здрави (ако играе Григор) ще се гледа у дома пред ТВ :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open - тема за коментари   |   03.02.2017 19:00

Малко след като видях отговора на Нема Значка, си купих онлайн 2 билета - 1 за събота, и 1 за финала в неделя. :-)
Ще видя, ако се поосвободя, може и петъка за 4те 1/4-финала да ида. :-D

Инфо за турнира:
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Gara ... Sofia_Open (общо инфо, Уикипедия)
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Gara ... 93_Singles (схемата, пак там)
Официален сайт: http://sofiaopen.bg/bg

Като един от топ 4те поставени, Григор почива в 1ви кръг и почва направо във 2ри, в четвъртък. :yes:

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open - тема за коментари   |   03.02.2017 22:58

Имам за събота билети аз, два мача на високо ниво очаквам :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open - тема за коментари   |   04.02.2017 19:21

Излезе схемата! -->
http://www.atpworldtour.com/en/scores/c ... 7434/draws (онлайн вариант, ATP)
http://www.protennislive.com/posting/2017/7434/mds.pdf (PDF)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   08.02.2017 00:32

Обърках леко темите днес. :yes: :whistle:

Исках тука да пиша! -->
Жалко, Райбера и Багдатис са отказали турнира... За германеца е ясно, измъчи се с КУпа Дейвис. :-) Жалко, че няма да видим Багдатис.
Преди години го гледах на живо с Кутровски за Купа Дейвис в София, малко преди Митко да го баннат - много е добър и щеше да е добре да дойде да го гледаТ/ме на живо пак, ама не би. :-(

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   08.02.2017 19:52

Някой гледа ли турнира? :unsure: Впечатления от мачовете досега? :wave: :-)

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   09.02.2017 20:41

Naki написа:
Някой гледа ли турнира? :unsure: Впечатления от мачовете досега? :wave: :-)

Гледам Григор сега и ми е малко странно това надстрелване на сервисите. Разигравания почти липсват, а в третия сет ми е тегаво как върви.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   09.02.2017 21:26

Страхотен мач се получи в третия сет особено.
Нашия го измъкна с много хубави подложки на ретур. Янович като се засветка така е много опасен. А иначе настилката е бърза, а топките леки и става още по-бързо. Това отпадане на Тийм днес от мощния Николоз Басилашвили изобщо не е изненада.

Мен обаче ме хвана много яд като разбрах за отпадането на Тийм, защото няма да мога да го видя утре. Язък. Единствения топ 10 тенисист на турнира е аут още на 1/8 финала.

Иначе 1/4 финалите които ще гледам на живо утре са:

Николоз Басилашвили - Мартин Клижан
Стив Дарси - Давид Гофен
Григор Димитров - Виктор Троицки
Жил Мюлер - Роберто Баутиста Агут

с една дума точно както ги бях начертал и планирал с изключение на липсата на Доминик, тюх.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   09.02.2017 21:39

Diavolo написа:
Страхотен мач се получи в третия сет особено.
Нашия го измъкна с много хубави подложки на ретур. Янович като се засветка така е много опасен. А иначе настилката е бърза, а топките леки и става още по-бързо. Това отпадане на Тийм днес от мощния Николоз Басилашвили изобщо не е изненада.

Мен обаче ме хвана много яд като разбрах за отпадането на Тийм, защото няма да мога да го видя утре. Язък. Единствения топ 10 тенисист на турнира е аут още на 1/8 финала.

Иначе 1/4 финалите които ще гледам на живо утре са:

Николоз Басилашвили - Мартин Клижан
Стив Дарси - Давид Гофен
Григор Димитров - Виктор Троицки
Жил Мюлер - Роберто Баутиста Агут

с една дума точно както ги бях начертал и планирал с изключение на липсата на Доминик, тюх.

Григор с тоя китков бекхенд на точката за пробив в третия сет, когато Янович направо беше готов да тръгне по пътя на победата, показа вече, че в главата е на друго ниво. Това ме радва най-много от всичко!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   09.02.2017 21:44

браво на Гришо измъкна го с класа мача въпреки напрежението от първия мач у дома срещу полския хамалин, както правят най-големите, тая година ще е върха в кариерата му очаквам титла на родна земя и да продължи да гази на Мастърсите че след Уимби ще има умора и доста точки за защита, но сега да се наслаждаваме на победите, страхотно начало на сезона, дано продължи в същия дух :-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   10.02.2017 10:28

Трябва да отбележим трудната победа, не само защото Янович игра много добре, но и защото публиката вдъхна огромно напрежение с което Гришата не беше свикнал. Но пък да свиква :-)

Иначе, супер че залата беше пълна, но никаква тенис-култура от повечето. Янович прави двойна грешка - нашите крещят Гришо, Гришо. Крещене между първи и втори сервис. Освиркване на противника без да е провокирал. Хамалски подвиквания отвреме навреме. Общо взето все едно си на мач на Лудогорец в ЕКТ :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   10.02.2017 15:33

falkenbach написа:
Трябва да отбележим трудната победа, не само защото Янович игра много добре, но и защото публиката вдъхна огромно напрежение с което Гришата не беше свикнал. Но пък да свиква :-)

Иначе, супер че залата беше пълна, но никаква тенис-култура от повечето. Янович прави двойна грешка - нашите крещят Гришо, Гришо. Крещене между първи и втори сервис. Освиркване на противника без да е провокирал. Хамалски подвиквания отвреме навреме. Общо взето все едно си на мач на Лудогорец в ЕКТ :laugh:

Напълно се солидаризирам с горното мнение. Трябва да окачат някакви огромни транспаранти с огромни букви, където да пише: "1. Тенисът не е футбол; 2. (за тези, които са разбрали 1) ATP не е Купа Дейвис."

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   10.02.2017 15:53

Колкото за самия турнир и Григор - днес един срещу друг се изправят тенисист от Топ 3 на любимите ми срещу такъв от Топ 3 на омразните ми. Стискам палци да бъде отмъстен нелепо загубеният финал в Сидни миналата година. Компенсация за РГ тук не може да има - тя трябва да си дойде на ниво "шлем":)

Иначе Димитров тук може да спечели точки само ако се класира на финал. Въпреки добрата му форма и липсата на съперници от Топ 10, считам, че ще му е трудно във всички мачове до края, вкл. и днес. На базата на показаното на АО, считам, че най-лесно би му било срещу Goffin, въпреки че е най-високо поставеният останал в схемата. И с Троицки, и с Клижан, и евентуално с РБА ще е мъка. Дано не съм прав.

Тази нощ в Кито Д-р Иво и Легендата Естрея Бургос са направили ебати мача - 39 аса на Карлович (рекорд за трисетов мач на клей), 3 мач пойнта за него, от които 1 на негов сервис, но е загубил.

За който не знае, въпреки че настилката тук е клей, надморската височина прави кортовете в Кито едни от най-бързите в тура, което благоприятствува сервитьори като Карлович.

В Монпелие останаха 5 французи, Медведев (който вече игра финал тази година в Ченай и измъчи Ноле за Дейвис Къп преди да се контузи), Алекс Зверев и бате Дъсти - аз, естествено. съм за последния.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   10.02.2017 17:14

MCStranger написа:
falkenbach написа:

Напълно се солидаризирам с горното мнение. Трябва да окачат някакви огромни транспаранти с огромни букви, където да пише: "1. Тенисът не е футбол; 2. (за тези, които са разбрали 1) ATP не е Купа Дейвис."

Е на АО какво беше, същата селящина, викат все едно са на футбол една заучена фраза "Българи юнаци" и това е, пълна излагация, ама там се излагахме пред чужденците :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   10.02.2017 18:11

MCStranger написа:
Колкото за самия турнир и Григор - днес един срещу друг се изправят тенисист от Топ 3 на любимите ми срещу такъв от Топ 3 на омразните ми. Стискам палци да бъде отмъстен нелепо загубеният финал в Сидни миналата година. Компенсация за РГ тук не може да има - тя трябва да си дойде на ниво "шлем":)

Иначе Димитров тук може да спечели точки само ако се класира на финал. Въпреки добрата му форма и липсата на съперници от Топ 10, считам, че ще му е трудно във всички мачове до края, вкл. и днес. На базата на показаното на АО, считам, че най-лесно би му било срещу Goffin, въпреки че е най-високо поставеният останал в схемата. И с Троицки, и с Клижан, и евентуално с РБА ще е мъка. Дано не съм прав.

Тази нощ в Кито Д-р Иво и Легендата Естрея Бургос са направили ебати мача - 39 аса на Карлович (рекорд за трисетов мач на клей), 3 мач пойнта за него, от които 1 на негов сервис, но е загубил.

За който не знае, въпреки че настилката тук е клей, надморската височина прави кортовете в Кито едни от най-бързите в тура, което благоприятствува сервитьори като Карлович.
Рафа - допингчо знаем, че е в тройката ти на "омразните", но кой е третият - не дръж в suspense целия клуб?
Григор печели турнира!
В Монпелие останаха 5 французи, Медведев (който вече игра финал тази година в Ченай и измъчи Ноле за Дейвис Къп преди да се контузи), Алекс Зверев и бате Дъсти - аз, естествено. съм за последния.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   10.02.2017 19:28

Balleta написа:
MCStranger написа:
falkenbach написа:

Е на АО какво беше, същата селящина, викат все едно са на футбол една заучена фраза "Българи юнаци" и това е, пълна излагация, ама там се излагахме пред чужденците :laugh:

Аз слушах мача на Григор срещу Гаске по АО радио и коментаторите мъж и жена австралийци се скъсаха да се ебават с бг-агитката. "Успокоението" е, че аржентинците и бразилците са същите, ако не и по-зле, че дори и мадридчани, когато играе Надал или друг испанец.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   10.02.2017 19:39

Специално за Ичвил и Сандро: нямам нищо общо с отказването на бат'Дъсти след само един изигран гейм срещу клоуна Беноа. Проклятието "Виландер" е когато правиш прогноза кой ще спечели, а не когато изразяваш фенски пристрастия, както направих в случая :-D На АО, както се разбрахме, правих анти-уроки.

Ще ви уведомя, когато направя същинска прогноза, за да може да се гъбаркате спокойно после, след като естествено не се сбъдне. Примерно, може да маркирам така:

САМО ТУК!!!1!!1 ПРОГНОЗА! ОТ СТРЕЙНДЖЪРА! ВИЖТЕ КАКВО НАКАРА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ОНЕМЕЕ!1!!11

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   10.02.2017 22:00

MCStranger написа:

Направо го попиля Григор, Троицки изглеждаше зле, неуверен, нервен и греше много, а в определени моменти нашия показа, че е поне 2 класи над сърбина. Мачът можеше лесно да е и 6:1, 6:1.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Garanti Koza Sofia Open' 2017 - тема за коментари   |   10.02.2017 22:51

navy написа:
Направо го попиля Григор, Троицки изглеждаше зле, неуверен, нервен и греше много, а в определени моменти нашия показа, че е поне 2 класи над сърбина. Мачът можеше лесно да е и 6:1, 6:1.

Той винаги е бил няколко класи отгоре, а откакто главата го слуша (пу-пу), стана очевидно:)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 67 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща