Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:59

Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   26.04.2017 21:35

Първа победа за Маша след година и три месеца отсъствие. :yes: Безпроблемно 7:5/6:3 с Роберта Винчи.

Рафа с първа победа към 10-та в Каталуня ....

Последна промяна Diavolo на 27.04.2017 14:39, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона   |   26.04.2017 21:41

тоя мач на Маша се чакаше с голям интерес заради завръщането и първия сет бе много качествен, след това бе ясно, в много добра форма е, точно като Федерер тия почивки са си голяма полза един вид презареждаш и ставаш гладен за нови победи и титли, отколкото пренасищането при Джоко и Мъри например, та Шарапова имаше нужда от това, след края на мача се радваше повече и от титла от шлема, това казва всичко, тежко им на съперничките, нищо добро не ги чака следващите мачове :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона   |   26.04.2017 22:14

А Радванска нарочно ли падна ... :rofl:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона   |   26.04.2017 22:32

Balleta написа:
А Радванска нарочно ли падна ... :rofl:

може, но тя и без туй тоя сезон е трагична ако и видиш резултатите отпада все в началото, дали не си плаче за пенсия вече, без това е слаба като физика и явно не издържа вече, дано Мугуруза, Кербер, Халеп и Плишкова влязат във форма и с бляскавото завръщане на Маша липсата на Серина няма да се усети

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона   |   27.04.2017 00:29

Изключено е липсата на Серена да не се усети. Без нея женският тенис е далеееече по-приятен спорт :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона   |   27.04.2017 11:24

Има и Будапеща 250 тая седмица - нов турнир в календара на мястото на Букурещ.

Участват легендарни клей-кортъри като Вердаско и Фонини, водач на схемата е Pouille, втори е Карлович, тук е и Клижан.
Любимецът на Наки Троицки успя геройски да отпадне срещу сънародника си Ласло Дьоре (етнически унгарец от Войводина, то и Троицки e половин руснак, но се състезават под един и същи флаг). Ласло e на 22 години, номер 168 в ранглистата.
Всяка загуба на Троицки е празник за тениса и човечеството, за мен той винаги ще си остане Виктор Шамара. Преди много години бяхме в една компания с много близък на Мишо Шамара и той сподели, че прякорът е от ученическите години, когато първата реакция на хората при среща с Мишо била: "Тоя само като го видиш - как да не му удариш един шамар:))))". Физиономията му, поведението на корта и стилът му на игра го правят един от най-антипатичните за мен играчи.

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона   |   27.04.2017 14:17

MCStranger написа:
Има и Будапеща 250 тая седмица - нов турнир в календара на мястото на Букурещ.

Участват легендарни клей-кортъри като Вердаско и Фонини, водач на схемата е Pouille, втори е Карлович, тук е и Клижан.
Любимецът на Наки Троицки успя геройски да отпадне срещу сънародника си Ласло Дьоре (етнически унгарец от Войводина, то и Троицки e половин руснак, но се състезават под един и същи флаг). Ласло e на 22 години, номер 168 в ранглистата.
Всяка загуба на Троицки е празник за тениса и човечеството, за мен той винаги ще си остане Виктор Шамара. Преди много години бяхме в една компания с много близък на Мишо Шамара и той сподели, че прякорът е от ученическите години, когато първата реакция на хората при среща с Мишо била: "Тоя само като го видиш - как да не му удариш един шамар:))))". Физиономията му, поведението на корта и стилът му на игра го правят един от най-антипатичните за мен играчи.

Подкрепям, но защо не продължиш и с останалите eligible за шамаросване: Надал шамара; Марин шамара; РБА шамара; Алмагро шамара; Янко шамара. . . . .! Поредицата е базирана на ранкинга, а не на желанието/необходимостта да бъдат шамаросани.

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   27.04.2017 15:48

Почти сме единодушни, не съм съгласен за РБА и Алмагро - вторият има един от най-феноменалните бекхенди от играещите в момента, а първият е бъдещата ракета номер 1 на Испания и в този смисъл заслужава респект:))) Да не говорим, че би Ноле на полуфинала в Шанхай миналата година, поради което си е купил индулгенции от мен поне за година-две напред. Силно субективен съм тук, признавам, в очите на повечето хора РБА е един от най-големите дразнители в тура:))) Със сигурност е повече тенисист от Троицки (което не е много трудно, нали), общо-взето си е на правилното място в ранкинга. Пряко сила е за 9-10 място, но ако отиде по-нагоре със сигурност ще почне да ме дразни.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   27.04.2017 15:56

Гледах РБА срещу Гофен в София на живо!
Беше защитаващ титлата, е не можа, даже финала не стигна, щото на 1/2-финала Гофен го би в много здрав и равностоен мач - 2 часа и 45 минути! :-) Но се бориха здраво и двамата.

Краткият Григоров финал беше let down след този доста силен и зрелищен полуфинал. ;-)

За Троицки - добър тенисист е, бъркате се. Не е гамен, не се държи гадно и т.н.
Вероятно му иматe зъб защото през януари 2016 би наш Григор на финала с 2 точици повече. :wave: ;-) 9–7 в тайбрека на 3тия решителен сет.
Има и спечелена Купа Дейвис, ако не помните.

Последна промяна Naki на 27.04.2017 15:56, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   27.04.2017 18:39

Втората жертва на Маша - Екатерина Макарова

Мача се разви по абсолютно същия сценарий - 5:5 в първия сет, след което пробив и 7:5 за Маша. Втория сет, също, както Винчи, Макарова рухна за безпроблемно 6:1

Последна промяна Balleta на 27.04.2017 18:40, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   27.04.2017 18:44

Balleta написа:

Мача се разви по абсолютно същия сценарий - 5:5 в първия сет, след което пробив и 7:5 за Маша. Втория сет, също, както Винчи, Макарова рухна за безпроблемно 6:1

ще си го вземе турнира Маша добре загряла е и сервира чудесно, не случайно и три пъти го е печелила, само не знам тая Контавейт каква е и откъде се взе, гледам минала е квалификации и вчера обърнала Мугуруза явно е добра форма, макар че не би трябвало да е проблем, ще видим утре :-)

Последна промяна juve на 27.04.2017 18:50, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   27.04.2017 19:18

Да не забравяме и 18 месечното наказание, което ITF наложи на Виктор шамара за cheating.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   27.04.2017 19:48

Естонка е: https://en.wikipedia.org/wiki/Anett_Kontaveit
На 21 години е, и не е особено нова звезда! Вече поне 6-7 месеца има добри резултати и стига далеч на някои турнири. :-)

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   27.04.2017 20:01

MCStranger написа:
Почти сме единодушни, не съм съгласен за РБА и Алмагро - вторият има един от най-феноменалните бекхенди от играещите в момента, а първият е бъдещата ракета номер 1 на Испания и в този смисъл заслужава респект:))) Да не говорим, че би Ноле на полуфинала в Шанхай миналата година, поради което си е купил индулгенции от мен поне за година-две напред. Силно субективен съм тук, признавам, в очите на повечето хора РБА е един от най-големите дразнители в тура:))) Със сигурност е повече тенисист от Троицки (което не е много трудно, нали), общо-взето си е на правилното място в ранкинга. Пряко сила е за 9-10 място, но ако отиде по-нагоре със сигурност ще почне да ме дразни.

За бекхенда на Алмагро – ДА. Аз също играя one- handed бекхенд и съм посветил доста време да изучавам различните техники на изпълнение. За мене класацията тука е: Фед; Вавринка; Гаске; Тийм; Райбера . . . . и някъде там AlMagro. Но той носи някои неприятни арабски внушения, които не могат да му се простят - абе за мене е шамар.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   28.04.2017 17:20

juve написа:
Balleta написа:

ще си го вземе турнира Маша добре загряла е и сервира чудесно, не случайно и три пъти го е печелила, само не знам тая Контавейт каква е и откъде се взе, гледам минала е квалификации и вчера обърнала Мугуруза явно е добра форма, макар че не би трябвало да е проблем, ще видим утре :-)

рано е да се говори за титла, но си опука Анет и е на полуфинал. Един евентуален финал би и донесъл достатъчно точки да се включи в квалификациите на РГ и без уайлд-кард и разни лузърки, като Радванска, Возняки и Бушар пак да напълнят гащите ....

Маша - "ревла Радванска" - 13-2 :rofl: :rofl: :rofl:

Полската лузърка си мисли, че без Серена, Маша, Вика и Петра ще може да вземе някой гранд шлем ...бухаххаххааа :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   28.04.2017 17:34

Balleta написа:
juve написа:
Balleta написа:

рано е да се говори за титла, но си опука Анет и е на полуфинал. Един евентуален финал би и донесъл достатъчно точки да се включи в квалификациите на РГ и без уайлд-кард и разни лузърки, като Радванска, Возняки и Бушар пак да напълнят гащите ....

Маша - "ревла Радванска" - 13-2 :rofl: :rofl: :rofl:

Полската лузърка си мисли, че без Серена, Маша, Вика и Петра ще може да вземе някой гранд шлем ...бухаххаххааа :rofl:

Нема полски, тревни лузърки копеле! Маша е тука за да си изчити името, да не мислиш, че ще печели нещо...
Църната свиня толкова и е ебала майката досега, че тука става дума само да вземем ''квото е останало''! Ма то и тва нема!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   28.04.2017 17:58

TheExorcist написа:
Нема полски, тревни лузърки копеле! Маша е тука за да си изчити името, да не мислиш, че ще печели нещо...
Църната свиня толкова и е ебала майката досега, че тука става дума само да вземем ''квото е останало''! Ма то и тва нема!

Томи, ти четеш ли ме бе баце, полската лузърка е Радванска, а Маша единствено не можа да преодолее комплекса Серена, иначе всички други в тура са и яли попарата ....

Маша е икона в спорта, така, че плачът на разни лузърки относно уайлд-картите, които са били бити и пребивани от рускинята е жалък .... :yes:

Иронията е, че само Серена я защити, останалите са яко комплексарки .... :rofl:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   28.04.2017 19:17

е то какво излезе балет само ревът а не искат да излизат срещу нея, всички "уж топтенисистки" отпаднаха на тоя турнир, верно че са в слаба форма и знаят че Шарапова ще ги гази, но поне да си траят, така зор ще направят и неутралните фенове да са за рускинята, пълна трагикомедия е женския тенис в момента, а едно време почти всички от топ 10 си бяха шампионки, сега са се събрали ревли и пикли, без коментар

Последна промяна juve на 28.04.2017 19:19, променена общо 2 пъти

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   28.04.2017 19:59

Balleta написа:
TheExorcist написа:

Томи, ти четеш ли ме бе баце, полската лузърка е Радванска, а Маша единствено не можа да преодолее комплекса Серена, иначе всички други в тура са и яли попарата ....

Маша е икона в спорта, така, че плачът на разни лузърки относно уайлд-картите, които са били бити и пребивани от рускинята е жалък .... :yes:

Иронията е, че само Серена я защити, останалите са яко комплексарки .... :rofl:

Е ти вземи един ученик в училище, пляскай го редовно и после ще го защитаваш от другите гамени. Вечно правило. Серена защитава Маша, не заради самата Маша, а защото самата тя си прави реклама. Помисли малко, не е ли така?! ;-)

Междудругото брато, аз не съм против Шарапова. Даже съм на нейна страна с всичките тези наркомански истории. Марийчето е готина, но само защото е от Съветския Съюз, затова я ебат!

Последна промяна TheExorcist на 28.04.2017 20:06, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   28.04.2017 20:46

иначе за сведение на балета само другата му любимка последните месеци Плишкова я защити от действащите тенисиситки и Ким Клайстерс от бившите, само за тия се сещам, всичко друго само злоба и завист, които още повече мотивират Шарапова на корта, иначе на пресконференциите не им отвърна де и правилно, няма нужда да се нажежава допълнително обстановка, скоро ще се кротнат, като ги напляска :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща