Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:02

Отговори на тема  [ 185 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
Монте Карло МАСТЪРС 2017 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.04.2017 15:27

Първият клей мастърс вече се играе и ето въпросите, които витаят в Монте Карло пространството:
- Връщат ли се Джоквич и Мъри в играта, както сме свикнали да ги виждаме в последните години?
- Има ли Григор перспективата да подобри играта си на клей, да стигне по-напред в схемата, да подобри ренкинга си и като цяло да надгради самочувствието си преди сезона на трева?
- Надал - ще успее ли да задържи и развие силният си 2017 хард старт и на най-успешната си настилка? От Монте Карло и Барселона има да защитава 1500 ранкинг точки, което го поставя под сериозно напрежение.
- Вавринка ще извади ли още едно Асо от ръкава си?
- Тиим и Паули способни ли са отново да изненадат фаворитите?
- Гофен ще го играе ли отново underdog?
- Перспективните но чупливи Нишикори, Раонич и Киргиос, ще успеят ли да се възтановят за основната част на клей сезона?
- Цонга и Чилич имат ли шанса да напуснат сивата зона, в която сме свикнали да ги виждаме?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.04.2017 16:23

Монте Карло е резервиран за Рафа, тук само силен Джоко може да го спре ..... мачкай матадоре :rock:

П.П. Иначе това ми е един от най-скучните мастърси ...не знам защо, но не ме кефи много турнира в кралството

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.04.2017 18:31

Жребия на Григор е много тежък, за което сам си е виновен... Не виждам как ще направи нещо точно тук на най-бавния клей, но успех му желая.
Схемите са балансирани, очертават се брутални мачове.
Вамос!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.04.2017 20:20

Diavolo написа:
Жребия на Григор е много тежък, за което сам си е виновен... Не виждам как ще направи нещо точно тук на най-бавния клей, но успех му желая.
Схемите са балансирани, очертават се брутални мачове.
Вамос!

Какво му е толкова тежко на жребия за Григор: Диего/Томич; РБА - всички до четвърт финал са изцяло във възможностите му. Напротив жребия ме не е лош. Много се надявам да не ме опровергае. А успеха, който за момента му желаеш спира до ¼ финала, но се надявам да продължиш да му го желаеш, след като Алекс. Зверев отсвири Надал.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.04.2017 22:22

Е как го вижждаш във формата в която е в момента да мине през РБА? А после налита на Надал, където няма никакъв шанс. Това ако не е тежък жребий не знам кое е.
Зверев е опасен, мдам. И на Надал няма да е леко, напълно възможен е следния сценарий: Зверев, Григор, Джокович, Мъри/Вавринка. Че то това е по-трудно от евентуален Гарос. А и няма ден почивка.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   17.04.2017 11:32

Схемата в удобен вид:
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Mont ... 93_Singles

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   17.04.2017 15:09

Diavolo написа:
Е как го вижждаш във формата в която е в момента да мине през РБА? А после налита на Надал, където няма никакъв шанс. Това ако не е тежък жребий не знам кое е.
Зверев е опасен, мдам. И на Надал няма да е леко, напълно възможен е следния сценарий: Зверев, Григор, Джокович, Мъри/Вавринка. Че то това е по-трудно от евентуален Гарос. А и няма ден почивка.

Не знам в каква форма Григор е в „момента”, но и ти не знаеш – предполагаш нещо на базата на миналата седмица в Маракеш. Вярвам, че ще мине през РБА и дори през ¼ финала.
За другото съм съгласен – „на Надал няма да е леко”. След месец и половина прави 31 години, в които чичо Тони е злоупотребявал с него и не е останало много от Рафа-доминатора, а младите(Григор, Зверев, Ник, Паули . . . .) яко напъват. Има да защитава 1000 точки и ако не се мобилизира максимално и с настоящия си ренкинг, другия понеделник може да е извън първата десятка, а защо не и след Григор.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   17.04.2017 16:27

tennis fan написа:
Diavolo написа:

Не знам в каква форма Григор е в „момента”, но и ти не знаеш – предполагаш нещо на базата на миналата седмица в Маракеш. Вярвам, че ще мине през РБА и дори през ¼ финала.
За другото съм съгласен – „на Надал няма да е леко”. След месец и половина прави 31 години, в които чичо Тони е злоупотребявал с него и не е останало много от Рафа-доминатора, а младите(Григор, Зверев, Ник, Паули . . . .) яко напъват. Има да защитава 1000 точки и ако не се мобилизира максимално и с настоящия си ренкинг, другия понеделник може да е извън първата десятка, а защо не и след Григор.

дреме му на Надал, че в ранкинга щял да е след Григор, системата е такава, че нашия пада 1/2 кръг, ама щото се е левачел и предната година, та нищо губи, а някои други губят повече .... тоя ранкинг точно нищо не показва, а за големите шампиони даже не е и супер голям приоритет. Григор до АО миналата година нищо не игра и няма какво толкова да губи, после обаче е негов ред да защитава позиции, а други без игра да го изпреварват

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   18.04.2017 13:15

Balleta написа:
tennis fan написа:
Diavolo написа:

дреме му на Надал, че в ранкинга щял да е след Григор, системата е такава, че нашия пада 1/2 кръг, ама щото се е левачел и предната година, та нищо губи, а някои други губят повече .... тоя ранкинг точно нищо не показва, а за големите шампиони даже не е и супер голям приоритет. Григор до АО миналата година нищо не игра и няма какво толкова да губи, после обаче е негов ред да защитава позиции, а други без игра да го изпреварват

Ранкинга е нещо много важно, защото от него зависи THE DRAW в следващия турнир и за всеки включително за Надал, това това може да бъде разликата между победата и загубата.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   18.04.2017 22:20

Цонга отече, дедо Хаас играе 1 до 2 мача успешно, а Пабло изглежда много стабилен. Джокович е само наполовина излязъл от дупката – Жил му се опъна както обикновенно, но играта на Ноле е много далече от доминаторските му изпълнения. Топки между сервис и задната линия, на метър два от страничните линии, малка скорост, протяга се сякаш повече от обикновенно, мижав сервис . . . . .
С една дума, казано Девола може да поеме въздух – засега. Но Зверев е отнесъл Сепи и е много вероятно да срешне Рафчо на 1/8 финал???

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   19.04.2017 21:05

Няма да пиша за Ян-Ленар Струф, че да не ме обвини пак Снадро в хейтърство ....

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   19.04.2017 21:06

Balleta написа:

Пиши, пиши - заслужава си нашата Примадона :tomate: Топ 20 и това е явно, все не ми се искаше да е така, ама ...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   20.04.2017 02:07

Гришката или поскоро "Дришката" се излага вече от един месец пада от куцо и сакато каква е тая с извинение л....на психика не знам пък и аз съм тъп му заложих тая и предната загуба ми изяде доста кеш, поне да знам вече да не разчитам на него, ще си остане с австралийското лято, както ние едно време с американското и това ще ни топли след това само резили, типично българска работа, примерите са безбройни, такава ни е кармата явно :help:

Последна промяна juve на 20.04.2017 02:09, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   20.04.2017 10:24

Чак не ми се пише за снощната загуба... :-?
Писал съм доста критики за нашия. Радвал съм се доста след негови победи и титли. Но някак си онзи Григор от началото на годината го няма. Виждам Гришо от миналата година преди да започне с Валверду. Никакъв хъс, никакво желание за игра. Не се раздаде изобщо, взимаше геймовете по инерция и защото сервиса му помагаше. Германеца се раздаде повече и справедливо победи.
За нашия остават Мадрид и Рим, където да понатрупа самочувствие, защото го е изгубил след Австралия.
Колко жалко, защото с такива спадове нито за топ 10 може да се говори, нито за голям шлем. Дори и да е съвсем близо до десятката, то играта му е доста далеч в момента...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   20.04.2017 16:27

Мъри пада от Алберт Рамос, Вавринка от Пабло Куевас, Джоката е в мижава форма, Фед го няма, Надал ако не вземе един от любимите си турнири ще е излагация .... ама то и неговата форма една

Последна промяна Balleta на 20.04.2017 16:28, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   20.04.2017 20:37

Balleta написа:

Не знам какво му има на това момче просто! :dunno:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   20.04.2017 20:54

juve написа:
Гришката или поскоро "Дришката" се излага вече от един месец пада от куцо и сакато каква е тая с извинение л....на психика не знам пък и аз съм тъп му заложих тая и предната загуба ми изяде доста кеш, поне да знам вече да не разчитам на него, ще си остане с австралийското лято, както ние едно време с американското и това ще ни топли след това само резили, типично българска работа, примерите са безбройни, такава ни е кармата явно :help:

Дришо Дриснята е известен, не го забраявяй това!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   20.04.2017 23:29

Go Rafa! Go Sharapova! :laugh:

Сега Шара, ако/след като ЧОдовището се пооткаже, почти няма коя редовно да я тупа - Серенка тупаше Маша дето я свари, но иначе Маша се справяше доста добре срещу почти всички останали в WTA. :-D Имаше 1-2 дето и правеха проблеми, ама или са пак бременнА/родила :-D , или вече станали маргиналки (Халеп, Анчето) или отказали се от тениса. :-)
Само да не е забравила от коя страна се хваща ракетата, Машенка ШЕ мачка пак. :yes: ;-)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   20.04.2017 23:39

Naki написа:

Сега Шара, ако/след като ЧОдовището се пооткаже, почти няма коя редовно да я тупа - Серенка тупаше Маша дето я свари, но иначе Маша се справяше доста добре срещу почти всички останали в WTA. :-D Имаше 1-2 дето и правеха проблеми, ама или са пак бременнА/родила :-D , или вече станали маргиналки (Халеп, Анчето) или отказали се от тениса. :-)
Само да не е забравила от коя страна се хваща ракетата, Машенка ШЕ мачка пак. :yes: ;-)

как така реши, че Халеп е правела проблеми на Маша :outofspace: :-o :wave: Халеп няма победа над Маша

И за кое Анче става въпрос, това дето се отказа ли ??? Ако е тя и там удари на камък, ана е далеч от това да е правила проблеми на Маша, баланса им е 10-4 :stop:

Само Аза и е правила проблеми, там са почти на едно - 8-7 за Маша, но е факт, че Аза и е крива.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   21.04.2017 00:04

Balleta написа:
Naki написа:

как така реши, че Халеп е правела проблеми на Маша :outofspace: :-o :wave: Халеп няма победа над Маша

И за кое Анче става въпрос, това дето се отказа ли ??? Ако е тя и там удари на камък, ана е далеч от това да е правила проблеми на Маша, баланса им е 10-4 :stop:

Само Аза и е правила проблеми, там са почти на едно - 8-7 за Маша, но е факт, че Аза и е крива.

Пфф, ти пък си взел да обясняваш. Той наката изобщо не гледа тенис, само флууди форума. :clown:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 185 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща