Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 15:24

Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
НБА Драфт, трансфери 2025 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  НБА Драфт, трансфери 2025   |   18.07.2025 12:58

Новината от последното денонощие е, че Деймиън Лилард се връща отново в Портланд Трейлблейзърс от Милуоки Бъкс.
Не знам как да продължа, но поне за мен най-интересното от този период е ситуацията с контракта на ЛеБрон Джеймс, като си мисля, че той ще остане и следващия сезон в Лейкърс.
Майлс Търнър отива от Индиана в Милуоки, Брадли Бийл отива в Клипърс, Банчеро остава в Орландо, доста интересен трансфер за мен е преминаването на Гершон Ябуселе в Никс, ще пасне добре там. Бостън Селтикс се разделиха с Порзингис и Джру Холидей.

Със сигурност ще пропусна нешо важно, но няма как.

В драфта Булс привлякоха французина Ноа Есенге, като мисля че този състезател има потенциал. Далас Маверикс очаквано взеха Купър Флаг под номер едно, като също очаквано го съхраниха от участие в лятната лига, което показва, че той ще е важен играч за тях. Сан Антонио Спърс също сполучиха с привличането на номер 2 от драфта в първи кръг Дилън Харпър, като те взеха и номер 14 Картър Брайънт. Филаделфия взеха номер 3 в драфта ВиДжей Еджкомб, номер 4 Кон Кнупъл отива в Шарлът, номер 5 Ейс Бейли отива в Юта, номер 6 Тре Джонсън във Вашингтон.

Булс размениха Лонсо Бол за Исак Окоро от Кливлънд. Те привлякоха и австралиеца Лачлан Олбрих (или както се казва), а Юки Камавура се представя много добре за тях в лятната лига. Булс също така продължиха контракта на Тре Джоунс, който миналия сезон ми хвана окото, преди да се контузи.
Преди десетина дни имаше сериозни слухове за Вучевич и Детройт Пистънс, но изглежда няма развитие. Също и Коби Уайт е спряган усилено за трансфер. Има и сериозни слухове за проблеми около новия контракт на Джош Гийди, който може да се прекръсти на Грийди, твърди се че иска твърде много пари. От моя гледна точка ситуацията е лесна, аз веднага бих го разкарал, защото така или иначе той няма как да бъде играч от решаващо значение за тима. Като допълнение към един добър тим да, но и за мен парите не си струват, за да бъде задържан.
По-добре Булс да се освободят от всички състезатели които могат, този сезон да бъде преходен и за следващия да са на добра позиция в драфта, както и с освободен бюджет за заплати да вземат силни свободни агенти.

П.С. И само да вметна, че в София тази есен ще можем да гледаме Евролигата на живо, защото Апоел Тел Авив ще домакинства у нас. А първият им съперник у нас ще бъде Барселона в края на Септември.

Последна промяна albertz на 18.07.2025 13:05, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1 мнение ]