Биатлон - обща тема за дискусии
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Биатлон - обща тема за дискусии | 22.03.2015 14:44
В заключение да кажа, че съм много разочарован от Кайса, направо да се отказва, че да не ми пили нервичките повече догодина ако не си подобри стрелбата ще яде голям пердах от Далмайер, а и Домрачова ще е освободена психологически след като най-накрая спечели световната купа и може да разгърне напълно целия си потенциал. Златен шанс изтърва за трети голям глобус, но сама си е виновна. Станахме свидетели на страхотен сезон изпълнен с много напрежение и битка до последно, а и изгряха нови звезди, които ще определят събдите на този спорт идните години. Като изключим Кайса аз съм за Вирер и за чехкините и естествено твърдо против немските кобилки 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Биатлон - обща тема за дискусии | 22.03.2015 14:46
Далмайер как отнесе Соукалова накрая, като куцо пиле домат и стопи 11 сек. ето това е, тоя сезон Габи се влачи като костенурка, иначе си стреля добре, но кел файда. Даря си взе големия глобус и спринта, Кайса преследването и индивидуалното, Пройс масовия старт, а Лаура Далмайер изгрява все по-силно, както и невероятното завръщане на Мари Дорен с две световни титли. Равностоен и оспорван сезон при жените, почти всички трябва да са доволни, дори и рускините които са трагични имат световна титла 
Последна промяна juve на 22.03.2015 14:47, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Биатлон - обща тема за дискусии | 22.03.2015 15:00
 |  |  |  | juve написа: Далмайер как отнесе Соукалова накрая, като куцо пиле домат и стопи 11 сек. ето това е, тоя сезон Габи се влачи като костенурка, иначе си стреля добре, но кел файда. Даря си взе големия глобус и спринта, Кайса преследването и индивидуалното, Пройс масовия старт, а Лаура Далмайер изгрява все по-силно, както и невероятното завръщане на Мари Дорен с две световни титли. Равностоен и оспорван сезон при жените, почти всички трябва да са доволни, дори и рускините които са трагични имат световна титла  |  |  |  |  |
Никакви 11 секунди не ѝ е стопила, след стрелбата изоставаше само на 0,9, не знам какво си гледал. После леко изостана в първата част на обиколката, но не повече от 4,5-5 секунди и накрая си я би.
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Биатлон - обща тема за дискусии | 22.03.2015 15:13
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | juve написа: Далмайер как отнесе Соукалова накрая, като куцо пиле домат и стопи 11 сек. ето това е, тоя сезон Габи се влачи като костенурка, иначе си стреля добре, но кел файда. Даря си взе големия глобус и спринта, Кайса преследването и индивидуалното, Пройс масовия старт, а Лаура Далмайер изгрява все по-силно, както и невероятното завръщане на Мари Дорен с две световни титли. Равностоен и оспорван сезон при жените, почти всички трябва да са доволни, дори и рускините които са трагични имат световна титла  |  |  |  |  |
Никакви 11 секунди не ѝ е стопила, след стрелбата изоставаше само на 0,9, не знам какво си гледал. После леко изостана в първата част на обиколката, но не повече от 4,5-5 секунди и накрая си я би. |  |  |  |  |
по средата на обиколката и водеше над 10 сек. не мисля че бъркам и накрая Соукалова замръзна и Далмайер си я настигна на височината и после я отнесе или да е било 8-9 изоставането, не мисля че има голямо значение. може и да съм се заблудил щото следях едновремено и коефициента в бета бе 11 за Далмайер, тъй че може и да съм сбъркал, докато се чудех дали да залагам и ми е останал в съзнанието  то докато се чудя бета махнаха опцията, затова трябва преди състезанието, че по време на лайфа си ги пускат и спират, когато им е кеф
Последна промяна juve на 22.03.2015 15:26, променена общо 3 пъти
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Биатлон - обща тема за дискусии | 22.03.2015 19:12
Чий довод? Доводът на лаика. Като не си изпускал състезание по Евроспорта, белким вникни малко в спорта, стига с тази просташка фенщина вече, че ми стана противно да пиша вече! :(
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Биатлон - обща тема за дискусии | 22.03.2015 21:50
То и аз така, отдавна ми омръзна да ти чета глупостите за допинга на норвежците и финландката и общо взето всичко що не е немско... :/ та тъй
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Биатлон - обща тема за дискусии | 03.08.2015 18:14
Дария Домрачова на 29 години. ЧРД! 
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Биатлон - обща тема за дискусии | 04.08.2015 18:28
И като е станало дума, от последния час изтече новината, че Дашка ще пропусне целия идващ сезон. Официалната причина е мононуклеоза (бахти епидемията, дето се е разразила в биатлона). За неофициална само може да се досещаме (по кодови думи - Беларус, допинг, абонамент)... Разбира се, че за Дашка ще е по-добре да си почине един сезон, отколкото да го играе тупан на Лаурка през сезона, и от тази гледна точка решението й е повече от логично. Току-виж и забременяла от дедо Оле :)))
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Биатлон - обща тема за дискусии | 04.08.2015 19:24
Кофти май, май Кайса ще мачка без кой знае каква конкуренция :о
|
|   |
|
|