Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 12:52

Отговори на тема  [ 17 мнения ] 
Локаут в НХЛ?!? 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Локаут в НХЛ?!?   |   16.10.2012 02:53

... и май няма изгледи за развръзка в близките месеци, което за мен лично е повече от радващо, защото много големи играчи се завръщат на Стария континент.

Казвал съм го и преди - бъдещето на хокея е в Европа. Дано подобни истории ускорят този естествен процес. :hockey:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   16.10.2012 03:03

И защо бъдещето да е в Европа при положение, че канадците са измислили този спорт ;)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   16.10.2012 03:19

Мейджа както го казва, все едно за пръв път се случва. :bear:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   16.10.2012 03:25

Не е за първи път, но вече има доста по-сериозна алтернатива в лицето на КХЛ. И тепърва ще става още по-сериозна. :ghost:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   16.10.2012 04:08

Мейджър написа:
... и май няма изгледи за развръзка в близките месеци, което за мен лично е повече от радващо, защото много големи играчи се завръщат на Стария континент.

Казвал съм го и преди - бъдещето на хокея е в Европа. Дано подобни истории ускорят този естествен процес. :hockey:

баце, как точно си мислиш, че Овечкин ще прави същите пари в Русия или където и да е в Европа, отколкото и в най-мизерния отбор от НХЛ. Да не те отчайвам, ама никакъв шанс в близките години :-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   16.10.2012 04:54

За играчите от НХЛ, КХЛ е само временна алтернатива, докато се разреши спора между лигата и синдиката на играчите. Просто в Европа няма кой да плаща заплатите на звездите от НХЛ, не и в близкото бъдеще. Този сезон най-вероятно ще е нулев, но споразумение сигурно ще се постигне и тогава никой няма и да си помисля за КХЛ.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   17.10.2012 01:17

Diavolo написа:
И защо бъдещето да е в Европа при положение, че канадците са измислили този спорт ;)

То и американците са измислили волейбола, но Серия А е в Европа, ако се сещаш... :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   17.10.2012 14:21

Мейджър написа:
... и май няма изгледи за развръзка в близките месеци, което за мен лично е повече от радващо, защото много големи играчи се завръщат на Стария континент. :hockey:

''NHL lockout: League’s new offer could see games start in November

TORONTO — Let the serious negotiations begin.

After more than a month with no new offers being tabled in collective bargaining talks, the NHL breathed new life into the process Tuesday with a proposal that could kick-start some significant discussions.

It calls for a 50-50 split of revenues between owners and players and includes a deferred salary plan designed to ensure that players would receive all the money they’ve been promised in existing contracts. On top of that, the deal was drawn up with an eye to starting a full 82-game regular season Nov. 2.

“We have about nine or 10 days to get this all … signed, sealed and delivered,” said commissioner Gary Bettman, who called the proposed deal “long-term.”

A lot will need to be accomplished over that period. However, the unexpected proposal offered fans the first real hint of hope since the lockout began Sept. 15.
"

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   18.10.2012 12:43

Абе вдругиден съм на мач от КХЛ - ебал съм го и измисленото комерсиално лайно НХЛ!!! :hockey: :ura:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   27.10.2012 09:12

Balleta написа:
Мейджър написа:

баце, как точно си мислиш, че Овечкин ще прави същите пари в Русия или където и да е в Европа, отколкото и в най-мизерния отбор от НХЛ. Да не те отчайвам, ама никакъв шанс в близките години :-)

Ама какво му се връзвате на Мейджъра, той тая плоча си я върти от години.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   28.10.2012 02:25

Абе ако в КХЛ решат да си доразвият проекта и да налеят истинските пари, едва ли НХЛ може да им противопостави нещо - във финансов аспект специално. Не знам дали го осъзнавате, или просто си лежите на сантиментални чувства. Локаутът в НХЛ е огромно добро за европейския хокей и би трябвало да скачате от радост, ако сте истински фенове на играта (изключвам живеещите в САЩ и Канада). Най-малкото, световното обещава да е по-силно отвсякога, ако сезонът отвъд океана не започне въобще (дано!).

Иначе кур мач от КХЛ - sold out... :-|

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   28.10.2012 10:31

Аз съм фен на хокея и по-специално канадския, така, е няма какво да скачам от радост, нито ме е грижа толкова за развитието на европейския клубен хокей. И това с наливането на пари не е достатъчно да разбие монопола на НХЛ.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   31.10.2012 03:20

Къде отидоха да играят хокеистите от НХЛ по време на локаута:

http://www.sportsnet.ca/hockey/nhl-lockout/nhl_players_in_europe/

:hockey:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   02.11.2012 23:55

Само 37 в КХЛ, от които над 80% руснаци :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   12.01.2013 13:16

Т.нар. "локаут" май е към своя край. Идиотите са подписали дългоочаквания договор и само се чака неговото ратифициране до броени часове. Интересното е, че някои прочути хокеисти въобще не бързат да се прибират при многомилионните контракти отвъд океана. Защо ли? Кой бяга от хубавото?

Между другото се поразчетох в разни форуми и предимно канадци споделят, че в знак на протест срещу проточилия се фарс с новия договор обявяват "фенски локаут", изразяващ се в пълен бойкот на мачовете до края на сезона. Еваларка, това е достойна позиция!

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   12.01.2013 23:29

Всъщност става въпрос само за двама хокеисти, единият от които (Вишновски на 36 г.) играе в родния си клуб в момента и едва ли го чака кой знае каква дългосрочна перспектива в НХЛ. В пресата повече се коментираше намерението на другият хокеист, защото именно той е по-известен (Иля Ковалчук), но и той в крайна сметка се прибира в Ню Джърси другата седмица http://aol.sportingnews.com/nhl/story/2013-01-11/ilya-kovalchuk-russia-khl-vs-nhl-schedule-devils-all-star-game-pavel-datsyuk?modid=recommended_2_5.

Всички хокеисти на Монреал се прибраха без проблеми и тренировъчният им сбор вече започна. Колкото до канадските фенове, които щели да бойкотират мачовете до края на сезона, то това ще се види доколко е истина още утре, когато започва продажбата на билети за мачовете.

Последна промяна Forest_fan на 12.01.2013 23:30, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Локаут в НХЛ?!?   |   13.01.2013 01:47

Forest_fan написа:
Колкото до канадските фенове, които щели да бойкотират мачовете до края на сезона, то това ще се види доколко е истина още утре, когато започва продажбата на билети за мачовете.

Естествено, че няма да си проличи и грам. Бройлерите винаги са били доста по-многобройни от феновете с отношение. То и затова спортът се превръща в миризливо блато от година на година и се случват такива позорни изпълнения като въпросния "локаут"... :/

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]