Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.04.2026 03:31

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Йоханес Тингес Бьо се отказва след края на сезона! 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Йоханес Тингес Бьо се отказва след края на сезона!   |   18.01.2025 17:09

Аз съм в ШОК.
Току-що от инстаграм разбрах и се зачетох и дам, ШОК.
Йоханес Тингес Бьо обяви край на кариерата си след този сезон?!?! :no: :helpless: :outofspace: :question: :question: :question:
На върха на кариерата си, едва на 31 г. Защото за биатлона това не е нещо кой знае какво и той имаше поне още 3, 4 години на много високо ниво.
И се отказва точно преди олимпийските игри догодина. Не мога да проумея наистина.
Но явно има и такива спортисти за които семейството е по-важно и той изтъква точно това. Много му идват тези лагери и това отдалечаване от жена му и двете му деца вече му идва твърде много и не се чувства щастлив.
Респект за решението му. Колкото и да го обичам го приемам.
За ман лично това е най-великия биатлонист на всички времена. По-голяма машина не съм виждал, а съм гледал и Бьорндален и Фуркад в техните пикови години.

:first: :moufan:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Йоханес Тингес Бьо се отказва след края на сезона!   |   18.01.2025 20:10

Това сериозно ли е, аз също не мога да повярвам. За мен също той е най великият за всички времена, въпреки че и Оле ми беше голям любимец. Не знам дали ще успее да мине рекорда за най много победи(не съм сигурен колко още му трябва, може би 4-5).

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Йоханес Тингес Бьо се отказва след края на сезона!   |   19.01.2025 02:10

Това че се отказва в момент в който е най-добрия в света и не виждам причина да не доминира още 2, 3 години в световната купа и на световните първенства показва, че този човек не е за рекордите. Той е буквално на сезон, две да счупи всички рекорди, но сега след този отказ най-вероятно няма да успее и навсякъде ще е с малко.

Бьо обаче никога не е бик толкова обсебен от тези неща. Любимец е на всички в световния биатлон, защото е много голям шегаджия и много земен. Душа човек.
Никъде не съм чул или прочел някой нещо да му се е обидил за нещо или той да е нагрубил някого.
Хиляди писаха в инстаграма му след емоционалната раздяла. И се изредиха всички биатлонисти от световната купа.
Аз такова внимание не помня.

Още съм в несвяст. :outofspace:
Това ми беше най-големия любимец във всички зимни спортове. Като Рафа в тениса.

Буквално осиротях и то само година преди зимната олимпиада. :no:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Йоханес Тингес Бьо се отказва след края на сезона!   |   15.03.2026 18:12

Какво стана с него, оправи ли се след това падане последната седмица, нищо не пишат, само, че щял да пропусне сезона ...

Просто в тази тема пиша, конкретно за него, да не се отваря друга.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Йоханес Тингес Бьо се отказва след края на сезона!   |   15.03.2026 23:52

Май за друг човек питаш, че даже и спортът не е точно този :)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Йоханес Тингес Бьо се отказва след края на сезона!   |   16.03.2026 04:08

Поправка, сериозно се извинявам, просто видях Johanes :ireful:

https://en.wikipedia.org/wiki/Johannes_H%C3%B8sflot_Kl%C3%A6bo

Него имах впредвид, той се контузи наскоро, но ще завърши сезона!

Последна промяна TheExorcist на 16.03.2026 04:12, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]