Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 10:14

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
БРИТАНИАДА ● 2024-2025 ● Тема за коментари 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  БРИТАНИАДА ● 2024-2025 ● Тема за коментари   |   12.08.2024 08:38

Здравейте,

Този петък, 16.08.2024, започва новият сезон във Висшата лига на Англия, както и поредният сезон в Британиадата. Първи кръг е пуснат и вече може да играете. Правилата са същите, както през изминалите сезони, но искам да напомня, че играта вече е напълно автоматизирана, благодарение на Швабата. Точно в този ред на мисли, отново апелирам към следното:

Пускайте мачовете, както са пуснати в темата, НЕ променяйте нищо!

Под не променяйте нищо, имам предвид да не се пише нищо различно от това, което е пуснато в темата. Давам за пример ситуация от по-миналата година, която копирам тук:

Отправям един апел към всички участници, след като днес се получи лек пропуск с пуснатото класиране. Бързам да уточня, че по никакъв начин това не е повлияло на подреждането в челото, а просто един от участниците е получил три точки по-малко, отколкото бях пуснал.
В случая вината е в мен, тъй като не съм уточнил предварително едно основно нещо. Както споменах в един от предишните постове, благодарение на Швабата, играта стана на 99,99 процента автоматизирана. Тоест няма копи-пейст на прогнози, на мачове и т.н. Всичко се дърпа автоматично от на първо място флашскор (мачовете) и на второ място от форума (прогнозите) В ситуацията, обаче от последния кръг, флашскора, използва за един от отборите име, което не е прието сред футболните фенове, или казано на чист и ясен език - флашскор използва грешно име. Въпросният участник, вижда това и променя името на правилното. Но това изкривява нещата на 180 градуса за него и вместо трите точки, които трябва да получи за познатия резултат, получава едно голяма 0, просто защото системата не му отчита прогнозата, заради корекцията, която е направил.
Швабата с професионалното си око, вижда това и ми сигнализира. Освен това ми поправя ръчно файла и ми го праща да го пусна наново. Аз нямаше да го видя при никакъв случай и това щеше да си остане така. Мисля доста дълго стана, затова се връщам на апела към всички вас.

Бързам да уточня, че аз нямам капацитета да оправям подобни неща, а не искам да губя времето на Швабата. Тоест при подобни ситуации, класирането ще си остане с неточността и няма да бъде променяно. Затова предварително благодаря на всички участници, за коректността!

Пожелавам успешен сезон на всеки един играч. Нека това да бъде темата, в която да коментираме всичко свързано с играта.

Бъдете Здрави!
Жоро

Изображение

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2024-2025 ● Тема за коментари   |   18.09.2024 23:29

Жоре (и Херо), има ли някакъв шанс в класирането да добавите колонка с брой прогнозирани мачове?
Оттам насетне няма да ви тормозя с втора колонка за средно точки/мачове (сам ще си смятам).
Не е просто приумица - лично на мен (редовно пропускащ прогнози в различните игри) ще ми даде ориентир дали все пак се представям прилично и имам ли шнас да променя класирането си...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2024-2025 ● Тема за коментари   |   27.09.2024 16:55

Абе какво стана с CR7_14 отказа ли се?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2024-2025 ● Тема за коментари   |   12.11.2024 10:53

alexbg написа:
Жоре (и Херо), има ли някакъв шанс в класирането да добавите колонка с брой прогнозирани мачове?
Оттам насетне няма да ви тормозя с втора колонка за средно точки/мачове (сам ще си смятам).
Не е просто приумица - лично на мен (редовно пропускащ прогнози в различните игри) ще ми даде ориентир дали все пак се представям прилично и имам ли шнас да променя класирането си...

За малко да ти се вържа обаче, ей! :laugh:

Бях сериозно озадачен от молбата ти, понеже ми бе трудно да допусна, че не съм добавил колонка с броя мачове и въпреки това казах на Жоро, че ще се погрижа за този пропуск. Хвърли ми човекът всички файлове по кръгове от началото на сезона, седнах одеве да оправям и какво да гледам... Ми тя колонката си е вътре - както в класиранията по кръг, така и в общото.

М## = мачове
Р## = резултати
З## = знаци

Зорлем ще ме побъркаш бре, човек! :outofspace: :helpless: :no:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2024-2025 ● Тема за коментари   |   12.11.2024 12:08

Уффф, ами сорри - не съм я видял в началото. После ми направи впечатление, че има и реших че сте добавили. Извинявма се...

Ама като си тръгнал да оправяш някои неща - погледни схемите и формулите за мачовете в ПМЛ. Виж како писах в темата за мача ни с Мумиите.
Не за друго - да не си капо... :laugh: :laugh: :laugh: :cheers: :cheers: :cheers:

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2024-2025 ● Тема за коментари   |   07.05.2025 22:09

Имаме битка за първото място и затова от от този кръг до края включително, участниците в нея, могат да ми пускат бележки с прогнозите на лично съобщение.

Изображение

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2024-2025 ● Тема за коментари   |   27.05.2025 23:04

Ето че приключи поредния сезон в Британиадата. Терми сътвори най-големия обрат в историята на Британиадата и спечели първото място. Победата му е сладка и защото обратът стана срещу най-големия му съперник през годините и властелин на Британиадата - Дявола. След 29 ти кръг, разликата беше цели 25 точки в полза на Адаша и едва ли някой е вярвал, че той може да бъде изместен от първото място. Но Терми го направи и това ще остане в историята на играта. Респект, Терми!!!
Поздравления и за Дявола, че се бори до край, както и за абсолютно всеки един от участниците за това, че си е отделил от времето да играе. Благодаря на всички за коректното отношение към играта и към мен. Това е много важно и го оценявам.
И накрая, но не на последно място, благодарности на Швабата за това, че автоматизира играта и вкара новите статистики. Няма да крия, че без автоматизацията, аз щях да се откажа и нямаше да я водя. Респект!
Пожелавам весело лято на всички!
Живот и здраве от есента продължаваме с пърна пара :-)

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2024-2025 ● Тема за коментари   |   28.05.2025 02:21

Ех, мамка му, защо не играехме само на Висшата лига.
Тези шибани заводи никога не съм ги обичал за прогнозиране ама... :innocent: :-D

Такаа, ами честито на Терми!
Това си беше неговия сезон. Тя съдбата като реши, ходи се бори...
Приемам философски поражението, а и нямаше какво да направя.
Да, водех с 25 точки и сигурно очаквате да съм страшно ядосан или разочарован, още повече, че съм отличен фронтрънър. Да, НО не е така. Защо?
Ами първо, Терми е легенда и страшно много го уважавам и не е срамно да загубиш от него. Просто е бил по-добрия, махам с ръка и гледам напред.
И второ, наистина нямаше какво да направя. Реално Терми ми стопи разликата за 2 кръга и дори ме поведе. После се изравниха нещата, но аз така и не можех да направя разлика. Пробвах всякакви неща, но не се получи. Загубих усета. И фокуса. В 2/3 от сезона просто виждах мачовете и бях толкова спокоен, че ще стане точно това. По едно време си казвах, че ще счупя всички възможни рекорди този сезон. Брой победи, брой места в топ 3, разлика между първия и втория, най-много точки и какво ли не.
И тогава изведнъж ми дойде като гръм от ясно небе и така и не успях да се събера и да отвърна. Нещо като онзи обрат на Ливърпул срещу Милан в Истанбул.
Имах много възможности, не беше голяма разликата и не ставаше и не ставаше. Така че извода е ясен, Терми е по-добър и няма какво да сторя по въпроса.

Браво на Темринатора! Наистина шокиращ обрат за историята и то постигнат срещу мен. :outofspace:
Не мога да го обясня. Бях безсилен, съжалявам. :dunno:

Браво на Терми! :first: :cheers:

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БРИТАНИАДА ● 2024-2025 ● Тема за коментари   |   28.05.2025 09:30

Ок, благодаря за поздравленията и особено за респектиращите думи към мен, казани от не от друг, а от Дявола!

Приятна почивка на всички.
Наесен живот и здраве, започваме пак!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]