|
goro_levskara
(Underground)
|

БРИТАНИАДА ● 2026-2027 ● Тема за коментари | 18.08.2026 08:19
Здравейте,
Този петък, 21.08.2026, започва новият сезон във Висшата лига на Англия, както и поредният сезон в Британиадата. Първи кръг е пуснат и вече може да играете. Правилата са същите, както през изминалите сезони, но искам да напомня, че играта вече е напълно автоматизирана, благодарение на Швабата. Точно в този ред на мисли, отново апелирам към следното:
Пускайте мачовете, както са пуснати в темата, НЕ променяйте нищо!
Под не променяйте нищо, имам предвид да не се пише нищо различно от това, което е пуснато в темата. Давам за пример ситуация от минали години, която копирам тук:
Отправям един апел към всички участници, след като днес се получи лек пропуск с пуснатото класиране. Бързам да уточня, че по никакъв начин това не е повлияло на подреждането в челото, а просто един от участниците е получил три точки по-малко, отколкото бях пуснал. В случая вината е в мен, тъй като не съм уточнил предварително едно основно нещо. Както споменах в един от предишните постове, благодарение на Швабата, играта стана на 99,99 процента автоматизирана. Тоест няма копи-пейст на прогнози, на мачове и т.н. Всичко се дърпа автоматично от на първо място флашскор (мачовете) и на второ място от форума (прогнозите) В ситуацията, обаче от последния кръг, флашскора, използва за един от отборите име, което не е прието сред футболните фенове, или казано на чист и ясен език - флашскор използва грешно име. Въпросният участник, вижда това и променя името на правилното. Но това изкривява нещата на 180 градуса за него и вместо трите точки, които трябва да получи за познатия резултат, получава едно голяма 0, просто защото системата не му отчита прогнозата, заради корекцията, която е направил. Швабата с професионалното си око, вижда това и ми сигнализира. Освен това ми поправя ръчно файла и ми го праща да го пусна наново. Аз нямаше да го видя при никакъв случай и това щеше да си остане така. Мисля доста дълго стана, затова се връщам на апела към всички вас.
Бързам да уточня, че аз нямам капацитета да оправям подобни неща, а не искам да губя времето на Швабата. Тоест при подобни ситуации, класирането ще си остане с неточността и няма да бъде променяно. Затова предварително благодаря на всички участници, за коректността!
Пожелавам успешен сезон на всеки един играч. Нека това да бъде темата, в която да коментираме всичко свързано с играта.
Бъдете Здрави! Жоро
|