Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:40

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Британиада 2015/2016 - обзор 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Британиада 2015/2016 - обзор   |   22.05.2016 00:58

Завърши поредния сезон в Британиадата, който се оказа повратен в начина ми на водене на надпреварата. Не малкото грешки, които допусках в хода на сезона ме принудиха да направя нещо, което да ги сведе до минимум. От 35 кръг до този последния работех с таблица в ексел, която ми смята автоматично всичко и единственото, което трябваше да правя е да въведа прогнозите и крайните резултати. Всичко друго до постването му във форума ми отнемаше два, три клика с мишката. Нещо значително по-лесно, от това, с което се мъчех до 35 кръг и с което допусках не малко грешки. С новата таблица след всеки кръг имам реална представа и за познатите точни резултати, което преди това ми беше невъзможно. Започнах оттук обобщението на сезона и бързо ще разберете идеята ми. Написах това за да се похваля, че съм много доволен от себе си, тъй като нововъведението, което се получи го постигнах абсолютно сам. Стигнах дотам, че давах не малко пари за курсове по ексел, стоях до никое време, но накрая се получи търсения от мен ефект за това да направя водената от мен игра по-лесна и да сведа наистина до минимум грешките до минимум. Което разбира се не значи, че няма да ги има, но всеки греши. Акцентирам отново и отново върху това, че съм много доволен от себе си. Но, в написаното от мен, в никакъв случай аз не казвам, че съм най-добрия в ексел, или пък, че съм нещо повече от който и да е друг тук, а и не само тук.
Сега по същество. Позволявам си да постна един цитат на уважаван от мен клубар и участник в играта...
играта е за Дявола! абсолютния албионски доминант и в дира и тук! :devil:
Това беше изречението, което реши първото място. След толкова години във форума и след толкова участия в най-различни игри, адаша не успя да научи най-елементарното. Той е просто един от всички участници тук, а и не само тук, а навсякъде във виртуалното пространство. Независимо, че е печелил не една игра, а и продължава да печели, Дявола си остава един от нас, участник, който пуска прогнози и познава, или не познава с тях. Не доминант, не абсолютен, а един от всичките участници в тази, а и в другите игри. С въпросното изречение, съдбата го наказа, като много се надявам да е взел своите поуки занапред. Доминант и абсолютен са епитети, които мога да кажа за него аз, или някой друг, но да омаловажиш другите участници в играта с такива думи си е грешка, голяма при това. Нищо лично адашче, просто с това си изказване сам предреши крайния изход от надпреварата, а показваше постоянство и класа, достатъчно да спечелиш играта. Пожелавам ти другата година един също толкова силен сезон и отново да влезнеш в битката за първото място, пък ако си най-добрия, да спечелиш отново играта.
Благодаря на абсолютно всички участници през този сезон. Прогнозирахме отново в най-силното първенство, и съответно най-трудно предвидимото. Да, не всички успяха да завършат до край сезона, но и тази бройка на завършили е добра.
Честита титла на Радо, абсолютния доминант през този сезон (мои думи) След силния финален спринт, напълно заслужено зае първото място в класирането. Днес е двоен празник за него, тъй като и любимия му Юнайтед спечели купата на Англия. Честито от мен и очаквам включване на лична да се разберем за наградата кога и къде.
Поздрави за Фореста, който с една постоянна игра си спечели с лекота третото място. Имаше момент през сезона, в който беше и сред борещите се за първото място, но няколко слаби представяния, които всеки един има, го отказаха от борбата.
Честито за Юнайтед и на Subxero, както и за четвъртото място. Един от постоянните участници, фенове на футбола в Британия.
Поздравления и за Надето, единствената дама, завършила до край надпреварата. Имаше един кръг, в който беше над всички останали и то доколкото си спомням с много хубави прогнози.
Благодарности за Ванката, който въпреки че не му е от любимите първенства довършиш докрай играта. Накрая завърши с еднакъв брой точки с Надето, но по-малкото познати точни рузелтати го лишиха от по-предната позиция.
Фалка е един страхотен играч, на който му липсва постоянство. Миналият кръг направи уникално представяне, което му доведе третата позиция по точните резултати. Респект!
Поздрави за Роско, един от стабилните играчи, който записа две етапни победи, както и добро представяне в класацията за точни резултати.
Въпреки не толкова доброто си представяне Анфо заслужава уважение за участието си във всички кръгове и заради страстта си към английския футбол. Сигурен съм, че другата година ще се завърне в челото на класирането, там където би трябвало да бъде. Тук искам да му изкажа благодарности за това, че във всеки един момент се отзоваваше на проблеми свързани с играта, за които се обръщах към него и които винаги решаваше. Голямо БЛАГОДАРЯ!!!
Изгрева за поредна година бе най-нестандартния играч и съответно хвана не един точен резултат извън стандартния диапазон. Дано му е връзвало с тези резултати и в реалните залози.
xDr е единствения нов играч, който завърши сезона, или по-скоро завърши го до 37 кръг включително. Самият факт, че участва толкова дълго време го прави един от редовните играчи, за което му благодаря. Имаше и той не едно, или две нестандартни отигравания, а и спечели една етапна победа. Пожелавам му другата година ако реши да участва по-добро представяне.
Благодарности и за Момчи, който и тази година избухна няколко пъти, но липсата на постоянство го свлече в долната част на класирането. Още си спомням добре онзи дългия кръг за купата и страхотната му индивидуална победа. Другата година да се стяга...
Благодаря на Гоа, че не се отказа и изкара играта докрай. Направи няколко доста добри представяния, но може би липсата на мотивация му попречи да се представи по-добре като цяло. Но другата година има този шанс...
Венабили и Шопченко не успяха да изкарат сезона докрай, но понякога и това се случва. Даже дамата имаше няколко етапни победи преди да сложи край на участието си. Благодаря и на двамата.
Southwindd и Петку взеха няколко участия, но може би не са намерили нещото, което да ги запали до продължат. Винаги са добре дошли, играта продължава
Извинявам се ако съм пропуснал някой, но пиша това още от мача на Дортмунд и Байерн, след което продължения на Юве и Милан, та до този късен час. Благодаря още един път на абсолютно всички участници. Другата година продължаваме със същите правила и надявам се със всички вас. Пожелавам ви едно ползотворно и хубаво лято и добре да си починете, че новия сезон ще затропа на вратата :-)
Поздрави на всички!
Жоро

Изображение

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2015/2016 - обзор   |   22.05.2016 10:55

Жорка, огромни благодарности към теб като организатор на играта! :handshake:

Поздрави и за заслужения победител Радо, който издебна конкуренцията и с наистина силен финален щурм окупира първото място :cheers:

Поздрави и за Дяволо, който трябваше да се задоволи с второто място, но подозирам, че това ще го амбицира за следващия сезон :-)

Поздрави и за всички останали редовни участници в играта, които не се отказаха от нея, независимо от позицията си в класирането :cheers:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2015/2016 - обзор   |   22.05.2016 14:56

Хубава игра се получи за мен този път. Не е лошо класирането. Другият път - повече. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2015/2016 - обзор   |   23.05.2016 16:51

Поздравления за Радо! :-)
След няколко дена и след като утихнаха емоциите ако трябва да съм честен със себе си наистина си заслужи титлата. Не се огъна на финалния ми натиск, нито поддаде ментално, а аз винаги съм се възползвал от подобни слабости и показа едно завидно, шампионско ниво. Щях да спечеля две етапни победи в края на сезона, но и двата пъти той бе пред мен. След като водих 17 поредни кръга, Радо не само ме настигна, но и задържа първото място до края, изобщо последните 7, 8 кръга показа едно завидно постоянство и си спечели заслужено крайната победа.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2015/2016 - обзор   |   26.05.2016 18:21

Огромни благодарности и поздравления към организатора за старанието и времето, което отделяше всяка седмица, а в някои седмици - двойно, за да движи тази игра и да поддържа британския дух в клуба. Жорка, сега с новия екселски файл, в кръга на шегата, да очакваме и нови британски футболни експерти за следващия сезон :-) :cheers:

Поздравления за всички участници, включително и тези , отказали се по някое време през сезона, с пожелания за приятна почивка и през август - на линия отново с още по-голям хъс за прогнозиране. Тази година стана страхотна надпревара до финала, в която за добро или лошо, дейно участие имаше и моя милост, правеха се лайвскори, анализи, надявам се на всички да е донесла такива емоции, каквито донесе на мен :cheers:

Специални благодарности за Дявола и Фореста, за неприримостта им и за това, че бяха достойни съперници в борбата за първото място.

Накрая се предполага, че трябва да кажа нещо и за себе си :laugh: В началото на сезона определено не съм очаквал, че ще стигна до тук :first: , но нали апетитът идва с яденето, в крайна сметка нямаше как да не се възползвам от шанса, който се откри в определен етап от сезона и с няколко поредни силни кръга да завзема първото място. Както си знаех от миналия сезон - да станеш първи бе далеч по-лесно от това да останеш първи - Дявола натискаше, опитваше всякакви атаки, но в крайна сметка извоювах реванш за БЛ.

А сега е време за :celebrate: и до нови :football:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2015/2016 - обзор   |   29.05.2016 20:35

Този сезон го пропуснах, но от новия съм отново в играта :fan:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]