* МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~
| Автор |
Съобщение |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 01.06.2026 17:44
Това няма как да стане, просто защото игрите са автоматизирани и ако срока за даден мач е примерно 19:00, файлът няма как да приеме прогнозата, ако е пусната в 19:01. А това не устройва Дявола, защото си гони "титлите" човека.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32100 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 10:22
Само че в Манията никога не е имало срок, срокът винаги е бил началото на съответния мач. И това разбира се няма никакво значение за класирането, защото моите прогнози отдавна са написани, просто се пазя да не съм преписван, това е. Простичко е. И винаги е било. Във вашите измислени игри с крайни срокове и автоматизация и без право на ревизия също съм много напред с титлите пред всички останали. 
Последна промяна Diavolo на 02.06.2026 10:25, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32100 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 10:24
Не трябваше да избираш тази тактика, реално от теб тръгна, защото ти водеше в класирането. Същото се наблюдаваше и в Британиадата и в Бирената лига. Иначе всеки иска да печели, но не всеки го може. Благодаря за битката до последно, този сезон и в трите игри беше драма до последно, което рядко се случва (3 от 3).
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 11:23
Грозничко е това и не кореспондира много много с благодарностите ти към труда на Швабата в другите теми ...
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 11:41
Мне, въпрос на елементарно възпитание и емоционална интелигентност. Аз благодаря за воденето на игрите към колегите, нищо, че мен никой не благодари, а моят труд е ''истински'' такъв, защото смятам на око и губя много време. Иначе това е към Жоро персонално, то е ясно. Просто не е само една игра, а Швабата се намеси няколко пъти в разговора без да е страна. Аз съм в отлични отношения и с двамата, драми няма. Просто недоумявам за реакцията на Жорката, който явни таи лоши чувства и негативна енергия, жалко за което. Ти също коментираш Манията, а никакъв те няма по другите игри, а дори не играеш тук. Явно много хора ви боли, че непрекъснато печеля или съм в битка за победата. Не съм направил нито една грешка. Всичко е по правилата. Даже накрая сигурно трябваше да излъча само Терми за победител, за да ви е кеф, но само да ви кажа, че по буквата на моя правилник всичко е на 100% чисто и легално и съвестта ми е чиста. Отднех си точката от финала в ШЛ, не защото не съм прав и не за да ви угодя на вас, а защото Терми не пусна прогноза и не исках да печеля по този начин.
Последна промяна Diavolo на 02.06.2026 11:44, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12939 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 11:51
Ъммм... Къде по-точно съм се намесил, Дяволе? И това сега като упрек и към нене ли да го тълкувам?
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 11:55
Теб те намесват, чети внимателно. Че трябва да ме ''спасиш'' като автоматизираш играта. А хората не знаят, че с теб сме си писали вече по темата и то отдавна и аз намекнах, че най-вероятно водя за последен път играта, ама сега стана тази ''драма'' (бтв: никаква драма) и може да се тълкува, че вдигам ръце и бягам. Та може и на инат да продължа, ама да видим. Истината е, че просто нямам време, а и желание. И го правя по задължение едва ли не от години насам и не е окей това.
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 12:21
Мне, не коментирам Манията. Имам си мнение за играта и когато е трябвало съм го казвал. Пиша в темата, но със забележка към казано от теб, а не към играта. Ако я приемеш - приемеш. Ако не и ме нападнеш и мен, както почти си направил - здраве да е. Дали мен боли мен или другите, които пишат тук.. Повярвай ми, никой не го боли това и не му е проблем. Напротив, всеки е казвал в личен разговор с мен че си голям играч. Моето мнение е същото и респект за всичко, което правиш, но не си мисли че някой стои и постоянно умува как да те победи и ако не го направи изпада в депресия. Толкова по-съществни неща има в този живот... особено за чичачи като нас :) 
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 12:37
Понеже се обръщаш директно към мен, ще гледам да бъда по-конкретен, за да ме разбереш правилно. В нито, ама в нито един момент, не съм имал лоши чувства, или негативна енергия към теб. Няма такава причина, а искрено се надявам да няма и занапред. Просто ти не можеш до осъзнаеш, че живеем в два различни свята. Ако си мислиш, че за мен, а и убеден съм за поне 98 процента от играещите игрите тук им пука, дали ще спечелят тази, или онази игра, значи жестоко се лъжеш. Осъзнай се, ти ако нямаш друг живот, освен спорта и филмите, то всички други имаме. Ако си мислиш, че всеки трябва да е като теб, то отново си в голяма грешка. Да, маниак си, това никой не ти го оспорва, даже съм разказвал за теб на много спортни хора, но не очаквай че и аз трябва да съм такъв. Участието ми в игрите е единствено и само за забавление и съвсем не ми пука, дали ти си спечелил тази, или онази игра. Печели, щом си добър в прогнозите, но ОСЪЗНАЙ, че това не е най-важното нещо в живота. Ако спечеля някоя игра ми е кеф, но това по никакъв начин няма да оправи живота ми, той просто ще си продължи. Не бих се гордял от поредната "титла" от игра, в която играят десет човека на кръст, то е комично направо. Просто излез от матрицата и опитай да осъзнаеш какво искам да ти кажа, а не тръгвай с рогата напред, как видиш ли Жорката е таял лоши чувства и негативна енергия към теб, което е толкова далеч от истината. Сега за последното ми включване по казуса с Терми. Казвал съм ти го неведнъж, че моралът е нещо важно, много по-важно от една "титла". Когато участваш в една игра, дори и да го правиш за удоволствие, то трябва да има определени правила, по които да играеш. В манията такива няма и ти много добре го знаеш. Върни се години назад и призивите, които участници са ти отправяли за пускане на прогнози на бележка? Ти никога не си бил съгласен, просто защото си имал фикс идеята да спечелиш, без значение по какъв начин. Съответно продължавам да стоя зад думите си, че при прогнози на лични бележки, "титлите" ти ще се броят на половината пръсти на едната ръка, не можеш да ме убедиш в противното. Просто при теб няма това чувство за чест, защото си страшно заслепен от това да спечелиш игра... от десет човека. А и като вземеш поредната "титла" става ли ти по-добре? Забогатяваш емоционално от това ли? Смисъл живота ти става мед и масло ли? Ами не, той просто си продължава, но в другите остава чувство за несправедливост. Ще опиташ ли да ме разбереш? Или ще си знаеш своето? Приключвам с това, с което започнах, а именно, че никога, ама никога, не съм таял лоши чувства към теб, а няма и да тая. Както ти казах живеем в два различни свята, нищо че отиваме на едно и също място. Остани си със здраве, и осъзнай че има живот и извън спорта и филмите.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 12:50
Едно време играеха 30, 40 човека в игрите и пак печелих. Визирам Дир.Бг. Още там започнах да побеждавам. Печеля игри и в други сайтове и всякакви игри, аз не играя само тук. А онова за бележките, е нали имаше бележки в Британиадата, видя какво стана. Размазване от моя страна. Няма бележки, няма нищо такова. Или го можеш или не го можеш. Просто съм добър и навсякъде съм на плюс, но уви нямам милиони, които да развъртя и да ги удвоя/утроя. Но съм на сериозен плюс и там. А ти започваш добре и после пак си показа завистта. Последните ти изречения обезличават почти всичко останало, което си написал, защото явно си мислиш, че можеш да ме уязвиш само по този начин и си повтаряш като папагал едно и също, но не си познал и си много далеч от истината и от това как аз виждам нещата. По-скоро се излагаш, като лузърите в спорта, които си търсят всякакви оправдания, че не става и не става и че има конспирации срещу тях. Простичко е, не е квантова механика: 1:0/1:1/2:1 ; 1х2 ; - познаваш или не познаваш. 
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 13:22
Разкри ме, умрях от завист 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 14:20
Дяволе, аз участвам във всяка една игра от уважение към труда, които всички вие полагате да го има форума. И играя до края, без значение имам ли шансове за нещо в играта или нямам. Но не съм съгласен за това, че ти водиш една игра ръчно, при все че има възможност да се атоматизира, да те прави по-специален от Швабата или Жоро, които ползват автоматизация. Ако ти си решил да ходиш с каруца до Бургас, вместо да ползваш автомобил си е твоя работа. Акъла дето ти даваме да ползваш автоматизации е щото се оплакваш, че не ти стигало времето и че играта ти е в тежест. Аз ти казвам няма да ти е в тежест, ако това го направиш и пак ти ще си водиш играта. Ей го Жорката той си избира мачовете за Британиадата, но не води хамалски сметки. И ти можеш да го правиш и играта пак ще е твоята и пак ще е същата. В крайна сметка важно е кои мачове играем. Как се смятат точките - дали с автоматизация или ръчно, резултата винаги ще е един и същ (ако не се смята грешно).
Колкото до крайният срок, това не разбирам как не го проумяваш?!? Казваш в 19:02 мача не бил почнал. По кой часовник не е почнал? Ако си на стадиона мача ще почне по-рано за теб, отколкото ако си пред телевизора. А ако ползваш ИПТВ ще имаш забавяне около минута. И кво казваш, да ти имаме доверие. Хубаво. Ама тогава и аз мога да искам да ми имате довереие и на мен. Аз ще кажа, мача няма да го гледам, няма да следя лайфскори и ще си го пусна на запис в 22:17. И тогава и ще пусна прогноза, щото за мен още не е започнал. Слага се едно ясно правило и толкоз. Като е 19:00 пак може да се дебнете. Пускаш в 18:59:59 и си в играта.
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2706 Местоположение: planet earth
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 02.06.2026 20:50
Ще има ли мания за СП 2026?
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * МАНИЯ * ~ 2025/2026 - КЛАСИРАНЕ ~ | 03.06.2026 10:44
Да, ще има! 
|
|   |
|
|