Re: * МАНИЯ * ~ 2016/2017 - КЛАСИРАНЕ ~
| 04.06.2017 09:36
Мерси, за поздравленията. За момент си помислих, че още не си преживял как взех 3 точки онзи кръг и те изместих от 1-вото място. Беше истинско удоволствие да се напреварвам с теб, защото си постоянна величина в прогнозите.
Наистина това ми е първа Мания. Една година играх феърплей и изпуснах победата в последния кръг. Противникът ми (забравих кой) пусна рано прогнози и аз само трябваше да копирам неговите и печелих, но реших че няма да е честно и играх друго и сбърках
Иначе, само да напомня, че имам спечелена индивидуална игра макар и организирана само в един сезон. Пак беше нещо от рода на Мания, но се прогнозираха скандинавските, исландското и британски дивизии или нещо от сорта и го спечелих убедително. Но това беше поне преди 10 години, така че едва ли се помни от повечето.
Надявам се, следващият сезон да има повече редовни участници.
Колкото за правилото с бонуса. Според мен, трябва да има кворум за него. Примерно, ако има 10 или 15 участника в кръга, тогава важат бонусите, но ако са по-малко тогава да няма. Мисля, че това е най-компромисният вариант. Защото наистина когато пускат 6-7 човека понякога уникално познатия резултат олеква.