Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 23:52

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013) 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013)   |   05.09.2013 17:37

Феновете на Рочдейл подкрепят приятелите си от UNDERGROUND и им пожелават успех в мача за суперкупата на ПМЛ. Те ще изразят бурно подкрепата си в местното дерби срещу Бъри което се явява първата дузпа от така чакания финал
Изображение

UP THE DALE DOWN THE ALE

Изображение

(The Mummies)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013)   |   07.09.2013 19:26

Новината за отложения мач е от 30ти Август, но до четвъртък със сигурност мача още беше в програмите на лайвскор сайтовете.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23896915

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013)   |   07.09.2013 23:49

Явно ние изтеглихме късата клечка с този отложен мач ... а Косачката е голям на вратата :first:

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013)   |   08.09.2013 23:54

REZOOOOO! Capitaneeee! :celebrate: :first:

(Underground)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013)   |   09.09.2013 00:04

Това момче трябва да го позлатите според мен. Честита ви победа и успех в първенството!!!

Изображение

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013)   |   09.09.2013 00:12

А Косачката къде го забравяш???

Капитан Резо и Косачката са героите на този двубой! :rock:

Последна промяна TheExorcist на 09.09.2013 00:14, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013)   |   09.09.2013 00:30

Честита суперкупа на отбора ни ! :first:

Посвещавам победния гол от последната дузпа на всички съотборници , но най-вече на двама от тях :
най-големия ентусиаст в отбора ни - Томи (Екзорсиста), който този уикенд ми се обади около 465 развълнуван заради мача :)))
и на суперваратаря донесъл втора суперкупа във витрината ни - КО САЧ КА ТА ! :ludnica:
поздрави за Сарафино и Фореста. Този път не успяха, но нивата е дълга, има тепърва да късат мрежи
Поздрави и за големия отсъстващ в мача - Тюлена, който се зае с тежката и отговорна задача да ремонтира съблекалните преди новия сезон и нямаше възможност да участва в мача ;)

На всички от отбора желая да завършим новия сезон така както го и започваме - с пореден трофей.

Поздрави и за достойния претендент в мача - отбора на Ъндърграунд. Повече от епичен сблъсък, в който не мога да кажа,че сме ги надиграли, но понякога...и късмета помага. Успех им желая през новия сезон.

А сега , лека нощ , живи и здрави всички , успешна нова седмица ..
обявявам новия сезон в ПМЛ за открит
а, и кур за юсендей забравих да кажа
дано не нападнат Сирия, да не запалат трета световна, че може да ни прецакат поредния сезон в ПМЛ без да искат тея пееераси :laugh:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013)   |   09.09.2013 00:43

За някои може и да е тенеке, но за нас си е още един трофей в клубната витрина :first:

Няма съмнение, че точно Резо и Косачката ни измъкнаха в този мач, особено в редовното време :yes: Косачката показа, че не е забравил как да опазва вратата на Рейзърс и с невероятен рефлекс респектира и при дузпите. Там в първостепенните сме повече от стабилни 4 от 4, а само нещастно стечение на обстоятелствата попречи и на Сарафино да отбележи (тук отварям една скоба - защо при отложен мач при дузпите се счита, че удара е в аут, а при мачовете в редовното време се процедира по различен начин; мисля, че може да се помисли за това). Определено Томи се вълнуваше най-много около мача и дори успя и мен да зарази след чата ни във ФБ :-D

Честито момчета :cheers: :first:

Ъндърграунд направиха всичко, което им беше по силите и бяха наистина на косъм от победата, но понякога и това го има в играта, да загубиш без да си бил по-слаб от съперника. Пожелавам им повече късмет в първенството, няма начин Фортуна да не им се реваншира!

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013)   |   09.09.2013 01:05

Аз играя за Рейзърс, и искам Рейзърс да печели! Обичам ви приятели и си пожелавам всички да бъдем силни и да печелим. One for all, All for one! :first:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - UNDERGROUND ● (ПМЛ Суперкупа 2013)   |   09.09.2013 08:27

Браво резачкииии!!!
Аз малко го проспах този мач, но бях без нет 3 дена и чак вчера вечерта видях, че дузпата на Резо е решаваща.Определено купата е наша благодарениие на Резо и Косачката. Поздравления и за двамата, както и за Томи и Фореста. Ако има награда за карък на мача аз определено съм без конкуренция, но всичко е добре когато завършва добре. Започваме сезона с купа, дано така го и завършим :first:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2