● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг) | 21.10.2013 00:34
Хубаво казано шефе, Норш ми е трудна и не схващам добре. Лека и на тебе и успех на великите Зомбис, обичам си ги просто!
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
Регистриран на: 06.06.2012 07:21 Мнения: 5076 Местоположение: Laval, QC, Canada
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг) | 21.10.2013 01:56
Честита победа на всички "резачки"! Винаги е хубаво за самочувствието и духа на отбора, когато се побеждават традиционни съперници като "зомбитата". С тях винаги са ставали емоционални, драматични и оспорвани двубои,така че е нормално от време на време да има и повечко нерви  Желая им успех в следващите мачове! Колкото до нашия отбор, мога да кажа само, че Резо направи поредния си силен мач и този хеттрик е доказателство за отличната форма, в която се намира. Резо, братле не знам какви отвари пиеш преди мач и дали е от тях или от вълшебния родопски въздух, но не спирай и продължавай в същия дух! Хубаво е, че поддържаме реноме на отличен домакин, но вече е време да си припомним и времената, когато бяхме и по-стабилни като гости. Надявам се това да стане още следващата седмица 
_________________ Un pour tous, tous pour un!
|
|   |
|
 |
|
sarafino
(Les Mousquetaires)
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг) | 21.10.2013 10:55
Честита победа на всички "резачки". Разборът от мача е следният: Резо се поти, пробяга 30 км, а останалите спокойно си пиехме биричка  и се наслаждавахме на виртуозните му изпълнения. Да вземем следващия мач си размърдаме задниците, че Резо ще ни уволни всичките :) . Поздрави и за "зомбитата" и повечко късмет занапред.
Последна промяна sarafino на 21.10.2013 10:56, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг) | 21.10.2013 18:26
Благодаря за комплиментите,напълно заслужени са Дано запазя малко голове и за кошницата на блутата,а ако моя запас свърши,дано формата на момчетата с рендетата скоро се върне А моята я поддържам с добро наргиле,билкови чайове,червено вино,чесън и много фрешове......е,не точно в тая последователност де. Много е важна и надморската височина обаче!От 2 месеца живея на 1420 м. и връзката с Кораба-Майка е идеааална, за разлика от тази с 3G мрежата на глобул.През тел. пускам и е голяма мъка А сега ще поогледам потоците жъто трета загуба навън е сшлно нежелана. p.s. не знам кога е мача ни , но блуфена може да поръчва вазелина Лека вечер
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг) | 21.10.2013 19:01
Томич, не ве, не че Гейналдо е вкарал за 1234 път от дузпа, а защото нямаше никаква дузпа и по двата параграфа за които можеш да се хванеш. Не съм гледал мача, но сигурно преди това Реал са изтървали други положения, ама го има и това да си вкарат повечето положения и да бият с 4-1 или 5-0. Аз лично Реал и Барса избягвам да ги давам, защото корабът-майка няма как да знае кога ще бият с много, кога с малко, това си е тото. Специално сега за Реал наистина имаше логика за победа с малко голове, защото имат мач с Юве, а и този сезон не вкарват чак толкова, а и проблемите с Бейл и т.н. Ако имахте 1-0/2-0/2-1 ви признавам веднага. Това е образцова атака за мач, който се търси ъндърска победа или с гол, макс два. Но тогава най-вероятно щях да ви избия директно 2-0 и край. Обаче така представено 2-0/2-0/3-0 сори ама трудно ще избия 2-0/2-0 при толкова други опасни атаки поне на прима виста. И сега е нормално да ме е яд, абе карай. Колкото до Милан, нарочно го оставих, както обичам да казвам на произвола на съдбата. Виждах го и 1-0 и 2-0, но можеше и да не бием с тия проблеми. Този гол го виждах още когато давах потоците, идеята беше ние да вкараме повече, дадох добри потоци като за нас и очаквах поне 2 гола. Излязоха криви сметките обаче.  Честито на Резачките, отново ни излъгаха с малко, но стана традиция при техните домакинства. Ние играхме добре, следващия път повече. И браво на Резо, да вкараш хеттрик на Дявола никак не е малко. 
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг) | 22.10.2013 00:26
 |  |  |  | Diavolo написа: Томич, не ве, не че Гейналдо е вкарал за 1234 път от дузпа, а защото нямаше никаква дузпа и по двата параграфа за които можеш да се хванеш. Не съм гледал мача, но сигурно преди това Реал са изтървали други положения, ама го има и това да си вкарат повечето положения и да бият с 4-1 или 5-0. Аз лично Реал и Барса избягвам да ги давам, защото корабът-майка няма как да знае кога ще бият с много, кога с малко, това си е тото. Специално сега за Реал наистина имаше логика за победа с малко голове, защото имат мач с Юве, а и този сезон не вкарват чак толкова, а и проблемите с Бейл и т.н. Ако имахте 1-0/2-0/2-1 ви признавам веднага. Това е образцова атака за мач, който се търси ъндърска победа или с гол, макс два. Но тогава най-вероятно щях да ви избия директно 2-0 и край. Обаче така представено 2-0/2-0/3-0 сори ама трудно ще избия 2-0/2-0 при толкова други опасни атаки поне на прима виста. И сега е нормално да ме е яд, абе карай. Колкото до Милан, нарочно го оставих, както обичам да казвам на произвола на съдбата. Виждах го и 1-0 и 2-0, но можеше и да не бием с тия проблеми. Този гол го виждах още когато давах потоците, идеята беше ние да вкараме повече, дадох добри потоци като за нас и очаквах поне 2 гола. Излязоха криви сметките обаче.  Честито на Резачките, отново ни излъгаха с малко, но стана традиция при техните домакинства. Ние играхме добре, следващия път повече. И браво на Резо, да вкараш хеттрик на Дявола никак не е малко.  |  |  |  |  |
Не бе брат, разбирам те напълно, никой не те види. Просто говорим за факти и прогнози, които нямат нищо общо с фалшиви дузпи и темподобни, затова не може да "не се признава". На мен също как са ми бягали голове не е истина. А иначе знаш, че Зомбитата са ми другия отбор, така, че ви стискам палци яко! 
|