Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:59

Отговори на тема  [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг) 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   21.10.2013 00:34

ReZo написа:
Честита победа. Откакто живея на вилата в планината май имам повечко яснота (не само за мачовете).
Неприятно е да виждам обаче,как организационно седим като .....хванати от гората ;) но се надявам това да е било наистина за последно.
Отново посвещавам головете и победата на Фореста и искам да го видя още следващия кръг да къса мрежи в негов стил.
Малка обица на ухото за целия отбор - занапред ще е добре да не проявяваме такова пренебрежително отношение към резултат 1:0 на малко познати ни п-ва , визирам Норвегия, особено на тройна прогноза.
Колкото до мача на Реал..... Когато интуицията ти се подписва и с двете ръце за 2:0, само трябва да я послушаш...Съдията само държи "химикалката" ;)
Успех на Зомбитата занапред и да пробват малко да разчупят шаблона в прогнозите...това като приятелски неангажиращ никого коментар...
Айде лека и си пазете нервите, не сме от вчера тук.

Хубаво казано шефе, Норш ми е трудна и не схващам добре. Лека и на тебе и успех на великите Зомбис, обичам си ги просто!

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   21.10.2013 01:56

Честита победа на всички "резачки"! Винаги е хубаво за самочувствието и духа на отбора, когато се побеждават традиционни съперници като "зомбитата". С тях винаги са ставали емоционални, драматични и оспорвани двубои,така че е нормално от време на време да има и повечко нерви :-) Желая им успех в следващите мачове!

Колкото до нашия отбор, мога да кажа само, че Резо направи поредния си силен мач и този хеттрик е доказателство за отличната форма, в която се намира. Резо, братле не знам какви отвари пиеш преди мач и дали е от тях или от вълшебния родопски въздух, но не спирай и продължавай в същия дух! :cheers:

Хубаво е, че поддържаме реноме на отличен домакин, но вече е време да си припомним и времената, когато бяхме и по-стабилни като гости. Надявам се това да стане още следващата седмица :-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   21.10.2013 10:55

Честита победа на всички "резачки".
Разборът от мача е следният: Резо се поти, пробяга 30 км, а останалите спокойно си пиехме биричка :cheers: и се наслаждавахме на виртуозните му изпълнения. Да вземем следващия мач си размърдаме задниците, че Резо ще ни уволни всичките :) . Поздрави и за "зомбитата" и повечко късмет занапред.

Последна промяна sarafino на 21.10.2013 10:56, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   21.10.2013 18:26

Благодаря за комплиментите,напълно заслужени са :laugh:
Дано запазя малко голове и за кошницата на блутата,а ако моя запас свърши,дано формата на момчетата с рендетата скоро се върне :-P
А моята я поддържам с добро наргиле,билкови чайове,червено вино,чесън и много фрешове......е,не точно в тая последователност де. Много е важна и надморската височина обаче!От 2 месеца живея на 1420 м. и връзката с Кораба-Майка е идеааална, за разлика от тази с 3G мрежата на глобул.През тел. пускам и е голяма мъка :outofspace:
А сега ще поогледам потоците жъто трета загуба навън е сшлно нежелана.

p.s. не знам кога е мача ни , но блуфена може да поръчва вазелина 8-)

Лека вечер

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   21.10.2013 19:01

Томич, не ве, не че Гейналдо е вкарал за 1234 път от дузпа, а защото нямаше никаква дузпа и по двата параграфа за които можеш да се хванеш.
Не съм гледал мача, но сигурно преди това Реал са изтървали други положения, ама го има и това да си вкарат повечето положения и да бият с 4-1 или 5-0. Аз лично Реал и Барса избягвам да ги давам, защото корабът-майка няма как да знае кога ще бият с много, кога с малко, това си е тото.
Специално сега за Реал наистина имаше логика за победа с малко голове, защото имат мач с Юве, а и този сезон не вкарват чак толкова, а и проблемите с Бейл и т.н. Ако имахте 1-0/2-0/2-1 ви признавам веднага. Това е образцова атака за мач, който се търси ъндърска победа или с гол, макс два. Но тогава най-вероятно щях да ви избия директно 2-0 и край. Обаче така представено 2-0/2-0/3-0 сори ама трудно ще избия 2-0/2-0 при толкова други опасни атаки поне на прима виста. И сега е нормално да ме е яд, абе карай.
Колкото до Милан, нарочно го оставих, както обичам да казвам на произвола на съдбата. Виждах го и 1-0 и 2-0, но можеше и да не бием с тия проблеми. Този гол го виждах още когато давах потоците, идеята беше ние да вкараме повече, дадох добри потоци като за нас и очаквах поне 2 гола. Излязоха криви сметките обаче. :-)

Честито на Резачките, отново ни излъгаха с малко, но стана традиция при техните домакинства. Ние играхме добре, следващия път повече.
И браво на Резо, да вкараш хеттрик на Дявола никак не е малко. :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   22.10.2013 00:26

Diavolo написа:
Томич, не ве, не че Гейналдо е вкарал за 1234 път от дузпа, а защото нямаше никаква дузпа и по двата параграфа за които можеш да се хванеш.
Не съм гледал мача, но сигурно преди това Реал са изтървали други положения, ама го има и това да си вкарат повечето положения и да бият с 4-1 или 5-0. Аз лично Реал и Барса избягвам да ги давам, защото корабът-майка няма как да знае кога ще бият с много, кога с малко, това си е тото.
Специално сега за Реал наистина имаше логика за победа с малко голове, защото имат мач с Юве, а и този сезон не вкарват чак толкова, а и проблемите с Бейл и т.н. Ако имахте 1-0/2-0/2-1 ви признавам веднага. Това е образцова атака за мач, който се търси ъндърска победа или с гол, макс два. Но тогава най-вероятно щях да ви избия директно 2-0 и край. Обаче така представено 2-0/2-0/3-0 сори ама трудно ще избия 2-0/2-0 при толкова други опасни атаки поне на прима виста. И сега е нормално да ме е яд, абе карай.
Колкото до Милан, нарочно го оставих, както обичам да казвам на произвола на съдбата. Виждах го и 1-0 и 2-0, но можеше и да не бием с тия проблеми. Този гол го виждах още когато давах потоците, идеята беше ние да вкараме повече, дадох добри потоци като за нас и очаквах поне 2 гола. Излязоха криви сметките обаче. :-)

Честито на Резачките, отново ни излъгаха с малко, но стана традиция при техните домакинства. Ние играхме добре, следващия път повече.
И браво на Резо, да вкараш хеттрик на Дявола никак не е малко. :-)

Не бе брат, разбирам те напълно, никой не те види. Просто говорим за факти и прогнози, които нямат нищо общо с фалшиви дузпи и темподобни, затова не може да "не се признава". На мен също как са ми бягали голове не е истина. А иначе знаш, че Зомбитата са ми другия отбор, така, че ви стискам палци яко! ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4