Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:59

Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● NEW MERSEY RAZORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, VII кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 22:08

Diavolo написа:
Лелел, Фелипе Мело влиза в черния списък на Дявола! :devil:
Искам Краля да го намери тоя мангал и да го накара да ми върне парите с лихвите :-o :uuu:

А, много добре си я би момчето! И легендарния Волкан Демирел беше на място!

Е, тоя път късмета определено беше на наша страна и ни даде това, което ни взе вчера с друга изпусната дузпа - тая на Лестър.

Щеше да бъде несправедливо да ни праснат тоя дубъл Резачките поне за мене. Вкарахме хубави голове днеска особено в Австрия и си заслужихме победата. Браво на всички - отличен мач. Не случайно съм мислил тия потоци около 1 час.

Успех на шампиона напред и дано бързо излезнат от лошата серия!

VAMOS MILLONARIOS!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 22:12

sarafino написа:
Хаха...не е истина...няма какво да добавя..

С дузпата за Лестър сме квит :)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 22:15

Vendome написа:
sarafino написа:

С малката подробност ,че изтървахте гол, а ние два. Все пак съм казвал ,че тая игра е и късмет. Този уикенд бе повече на ваша страна. Честито на отбора Ви. Мисля, че победата Ви е заслужена.

Последна промяна sarafino на 10.11.2013 22:16, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 22:21

sarafino написа:

С малката подробност ,че изтървахте гол, а ние два. Все пак съм казвал ,че тая игра е и късмет. Този уикенд бе повече на ваша страна. Честито на отбора Ви. Мисля, че победата Ви е заслужена.

Да, но тази малка подробност нямаше да повлияе на крайния резултат. Вие изпускате 2, ние 1, но ние ви победихме с 2 гола разлика така,че ако и двете дузпи бяха вкарани пак печелехме :innocent:

Току що и Адмира поведе на Ред Бул с 2:0 така,че тоя мач можеме да го пишеме FT.

Аз оставам много доволен от нашите прогнози защото освен 3те гола бяхме на 1 гол разстояние да вкараме в ЧШ, двата мача в Бундеслигата, Норвегия и Холандия.

Реално от 8 мача вкарахме 3, а останалите 5 бяха за една бройка вътре и в крайна сметка трябваше да извадиме суперкъсмет в 92рата на турското дерби ебати и нелогичната игра, но дай Боже всеки мач да е така (за нас :cow: ). :90:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 22:30

П.С. Само забравих да кажа,че по мое мнение дузпата, която се даде на Галата беше леко пресилена защото играта с ръка на играча на Фенерите беше на линията. Не случайно имаше 1 мин разправия. Ше погледна ситуацията пак де, но така или иначе е ужасно спорна.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 22:58

sarafino написа:
Vendome написа:
sarafino написа:

И с малката подробност, че ако и двете дузпи бяха вкарани, биехме с 4:3 :)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 23:27

Нема, то като не върви, не върви. Как може някой да си помисли, че тия последни курове Адмира ше бият първия и то с 3-1??? :uuu: Розенборг отнесоха Лилестром, но 0-3 нямаше да го играя, по-скоро щях да дублирам 0-2, но и това го избиват. Хак да им е, Стромгодсет шампиони!!! :first:

Това изобщо обаче не омаловажава победата на Блутата, защото те си изиграха мачовете тактически безупречно, вкараха 3 гола... а ние 1 ( един ). Просто вкарваме мноооого малко от началото на сезона и с изключение на мача със Зомбитата, другите са ни трагедия.

Като ти вкарат 3 гола не можеш да очакваш големи шансове, освен ако не ти върже супер късмет с мачовете в тази игра.

Честито на Блу-тата!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 00:13

TheExorcist написа:
Нема, то като не върви, не върви. Как може някой да си помисли, че тия последни курове Адмира ше бият първия и то с 3-1??? :uuu: Розенборг отнесоха Лилестром, но 0-3 нямаше да го играя, по-скоро щях да дублирам 0-2, но и това го избиват. Хак да им е, Стромгодсет шампиони!!! :first:

Това изобщо обаче не омаловажава победата на Блутата, защото те си изиграха мачовете тактически безупречно, вкараха 3 гола... а ние 1 ( един ). Просто вкарваме мноооого малко от началото на сезона и с изключение на мача със Зомбитата, другите са ни трагедия.

Като ти вкарат 3 гола не можеш да очакваш големи шансове, освен ако не ти върже супер късмет с мачовете в тази игра.

Честито на Блу-тата!

Мерси и успех по-натам. Както каза Резо короната ви задължава :bluefan:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2