Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 23:48

Отговори на тема  [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
● RED OR DEAD - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг) 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   16.12.2013 09:58

Бате Петку написа:
Малко странична информация:

Абортаджийките нема да получат и една стотинка , както и нема да бъдат ангажирани да украсят коледното парти на Блу Пауър, което щеше да е моя специален коледно-новогодишен подарък за Блуфи и компания!

Некой да има контакти на Хорас? :petku:

:cheers:

Къде изчезна Блуфена?

Искам да го попитам къде сбърках мачовете на 100 % :laugh: :laugh: :laugh:

Последна промяна tonzos_justice на 16.12.2013 09:59, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   16.12.2013 10:49

tonzos_justice написа:
Бате Петку написа:
Малко странична информация:

Абортаджийките нема да получат и една стотинка , както и нема да бъдат ангажирани да украсят коледното парти на Блу Пауър, което щеше да е моя специален коледно-новогодишен подарък за Блуфи и компания!

Некой да има контакти на Хорас? :petku:

:cheers:

Къде изчезна Блуфена?

Искам да го попитам къде сбърках мачовете на 100 % :laugh: :laugh: :laugh:

Един единствен човек сбърка мачовете, но ще си понесе вътрешноведомственото наказание. Предлагам другарски съд да гласува, дали Фирев да не ползува до края на сезона стария Тонзов бойлер!

Аз гласувам за! Като добавям още едно наказание - на следващите дни на празниците да консумира гадна безалкохолна бира и да яде броколи, спанак и други нискокалорични зелени гадости, вместо джолани, агнешки глави, рибици, плешки и други мъжки мезета!!!! :petku:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   16.12.2013 11:31

Бате Петку написа:
Един единствен човек сбърка мачовете, но ще си понесе вътрешноведомственото наказание. Предлагам другарски съд да гласува, дали Фирев да не ползува до края на сезона стария Тонзов бойлер!

Аз гласувам за! Като добавям още едно наказание - на следващите дни на празниците да консумира гадна безалкохолна бира и да яде броколи, спанак и други нискокалорични зелени гадости, вместо джолани, агнешки глави, рибици, плешки и други мъжки мезета!!!! :petku:

Много голямо наказание ми се вижда да му дадем стария ми бойлер от 1984. Гаранция няма, по-скоро няма гаранция изобщо, че ще загрее. Ако другите са съгласни от дрийм-тима, то ще приемем тези жестоки драконовски мерки.

Да му мисли следващия, който обърка нещо :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   16.12.2013 12:17

Специални поздрави за вратарчето-парашутист Tonzos, което ревеше от прогнозите ни 1:1, но му я заших от 45 метра с 4:0 :laugh:

Благодарности на Крал Блуфен,който ми даде акъл за тоя мач...гола е изцяло негова заслуга. Силно се надявам,че ше промени решението си да напусне защото аз без него нямам желание да продължавам участието си в играта. Няма да е същото просто.

:bluefan: Жалко,че ни избиха гола в Уругвай, а Байерн го ловяхме до последните мин ама все пак взимаме важна точка от лидера и 5та от максимум 6 за последните 3 мача.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   16.12.2013 14:18

ghost16v написа:
Специални поздрави за вратарчето-парашутист Tonzos, което ревеше от прогнозите ни 1:1, но му я заших от 45 метра с 4:0 :laugh:

Благодарности на Крал Блуфен,който ми даде акъл за тоя мач...гола е изцяло негова заслуга. Силно се надявам,че ше промени решението си да напусне защото аз без него нямам желание да продължавам участието си в играта. Няма да е същото просто.

:bluefan: Жалко,че ни избиха гола в Уругвай, а Байерн го ловяхме до последните мин ама все пак взимаме важна точка от лидера и 5та от максимум 6 за последните 3 мача.

Хаха, от батко ти Тонзос можеш само да научиш много неща. А защо блуфена напуска? Това сериозно ли е?

ПСУ ти излезе в 87 минута, както отече и Байерн. На нас в тази минута 2 мача отидоха на кино. Но това е играта. Стягайте се, дори и без блуфен.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6