Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:55

Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща) 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 01:13

Тук е момента да спомена че отбора на резачките вече не ми е симпатичен, не може на всички други отбори те да предоставят ПСУ или дузпи, а срещу нас се бяха мобилизирали като за световно. Както се казва Рейзърс повече точка да не видят :finger:

Последна промяна oasis на 22.12.2013 01:14, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 04:05

Diavolo написа:
Forest_fan написа:
Много хубав двубой! Видя се, че и на мачове от "заводските първенства" може да се получи открит и резултатен мач. Както и да завърше срещата (вкл. и реванша) ще е жалко, че един от двата отбора ще напусне турнира.

Наистина не го очаквах това, признавам си. :)
видя ли заводски п-ва и си викам 0-0/1-0/0-1 нещо такова като краен резултат, а и се опасявах и от евентуални отлагания на мачове, но тази година имаме късмет в това отношение (имам предвид всички от ПМЛ).
Аз пуснах от работата набързо, сега преди празниците е адски натоварено и нямах никакво време да обмисля избивките, просто се метнах на двата ви двойни бота с оглед двата мача в сблъсъка, не исках да рискувам да вкарате двоен гол, а тя каква стана... :dunno: :-D

Да бе, с тоя двоен гол с греда ... Хахахаха После ми говори за заводски мачове. Вие сте най-хубавия отбор след нас, но трябваше да ви смачкаме ( и не е късно де ) .Ако не Рейзърс, Зомбитата трябва да зомбират! :razor: :ghost:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 04:21

oasis написа:
Тук е момента да спомена че отбора на резачките вече не ми е симпатичен, не може на всички други отбори те да предоставят ПСУ или дузпи, а срещу нас се бяха мобилизирали като за световно. Както се казва Рейзърс повече точка да не видят :finger:

Резачките се мобилизират когато трябва. Иначе кура е за тебе!!! :thumbs: КУР МАН Ю! :rofl:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 11:34

TheExorcist написа:
oasis написа:

Резачките се мобилизират когато трябва. Иначе кура е за тебе!!! :thumbs: КУР МАН Ю! :rofl:

Аве шматарок, аз тоя кур го сложих за майтап, а ти веднага ми се праваш на отворен, доста одавна се познаваме с Резо и си се базикаме, колкото до Юнайтед то се вижда и с просто око че не те ядат кура последните 30 години, а един друг отбор от града на Beatles.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 12:00

TheExorcist написа:
ReZo написа:
До края на сезона аз ще съм вратар, Томи заема моето място сред нападателите.

I disagree. В никакъв случай. По последните си спомени ти беше водещ голмайстор на лигата и поне заради този приз трябва да си останеш нападател. За вратата ако требе ще се редуваме с Косачката и Сарафино ( въпреки, че не съм на тоя пост от 2007-ма някъде! ). :razor:

Аз няма как да съм вратар. Не,че имам нещо против, просто в събота в повечето случаи ми е трудно да пускам.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 12:01

oasis написа:

И Вие си имате ПСУ..какво недоволствате. Ние сме джентълмени и даваме на всеки отбор шанс :-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 12:26

sarafino написа:
oasis написа:

И Вие си имате ПСУ..какво недоволствате. Ние сме джентълмени и даваме на всеки отбор шанс :-)

И къде го видя това ПСУ :dunno:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 12:31

oasis написа:
sarafino написа:
oasis написа:

И къде го видя това ПСУ :dunno:

Ти сигурен ли си, че участваш в този мач? :-D

П.С.Виж темата с прогнозите

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 12:34

sarafino написа:

Ти сигурен ли си, че участваш в този мач? :-D

П.С.Виж темата с прогнозите

Аз нама как да участвам в тоя мач, щото участвам в мача Нивата-Лавините ;-) :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 12:48

oasis написа:
TheExorcist написа:
oasis написа:

Аве шматарок, аз тоя кур го сложих за майтап, а ти веднага ми се праваш на отворен, доста одавна се познаваме с Резо и си се базикаме, колкото до Юнайтед то се вижда и с просто око че не те ядат кура последните 30 години, а един друг отбор от града на Beatles.

Абе аз се ебавам бе шматарок. Резо го познавам много по-добре от тебе и всичко е на ташак един вид. Жив и здрав копеле и КУР МАН Ю. :handshake: :thumbs: :finger:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 16:40

[quote="TheExorcist]
I disagree. В никакъв случай. По последните си спомени ти беше водещ голмайстор на лигата и поне заради този приз трябва да си останеш нападател. За вратата ако требе ще се редуваме с Косачката и Сарафино ( въпреки, че не съм на тоя пост от 2007-ма някъде! ). :razor:[/quote]

Адаш,хем твърдиш, че се знаем от бая време, хем ми говориш за някакви индивидуални класации....В отборната игра място за мерене на пишки на дребно, просто няма! Така че, бъди готов да играеш по-редовно нападател, а аз ще си изкарам ръкавиците от фризера. Ти не знам какви спомени имаш, но аз си спомням, че в шампионския ни сезон го играх първи шаран на вратата; ) Твърде важен пост е, за да го оставяме на случайността. Това е :razor:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 19:05

Много добри тези резачки бе,нямат повреда,нито технически проблеми-режат на поразия!Браво чудесен отбор са,очаква ни интересен реванш!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 19:11

PEPITO написа:
Много добри тези резачки бе,нямат повреда,нито технически проблеми-режат на поразия!Браво чудесен отбор са,очаква ни интересен реванш!

за мен са най-силния отбор и са малко по-класни от нас, тия голове къде ни вкараха не ги очаквах, добре че имахме малко късмет с б група на италия с двойния бот, където дявола ме посъветва да пиша, че при 1:3 нямахме никакви шансове, сега сме 55:45 за тях, тъй като и като домакини са силни, но играта си е до късмет, ако имаме и на реванша може да спечелим :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 19:54

за ПСУ то се колебаех между холандския и двата белгийски, най-вече Гент - Брюж, за малко него да избера, но няма за какво да ме е яд, защото щях да добавя 1-2, а Сарафино да избие 1-2/1-3. Последния да ми каже, че не бъркам и да не се ядосвам :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 19:56

ФТ' 3-3
Голям мач, украшението на сезона до тук. Много силен Рейзърс в атака!
Трябваше да спечелим с един гол, нищо здраве да е. Очаква ни много тежък реванш, но мисля, че ще резнем резачките :yes: :devil:
1-2/2-3 го виждам реванша

Весели празници на всички! :-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 21:27

Diavolo написа:
за ПСУ то се колебаех между холандския и двата белгийски, най-вече Гент - Брюж, за малко него да избера, но няма за какво да ме е яд, защото щях да добавя 1-2, а Сарафино да избие 1-2/1-3. Последния да ми каже, че не бъркам и да не се ядосвам :-D

Бъди сигурен на 99.9% :-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 21:31

Добър зрелищен мач. Ако бях знаел ,че ще съм вратар преди мача бъдете сигурни ,че мачът свършваше 1:3, но след като всичко е минало остава да си пожелаем един също толково зрелищен реванш с един гол разлика за нас :-)

Пожелавам на всички Весели празници, много усмивки и положителни емоции!

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   22.12.2013 22:17

Наистина много красив мач, с много възможности и за двата отбора, с отлични отигравания и решително спасяване на ПСУ от Сарафино :-) Общо взето, така както Зомбитата можеха да спечелят, така и ние можехме да измъкнем победата, но в крайна сметка съдбата реши да остави развръзката за реванша. Който покаже по-здрави нерви, ще оцелее в тази битка. Поздрави на всички зомбита и резачки за хубавия мач!

Весели коледни празници и на двата отбора :cheers:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   23.12.2013 01:07

Който ще празнува, весели празници!
Който ще се отдаде на размисъл, равносметка и медитация за живота и всичко останало, да му е леко и светло на душата.

Желая на всички ви здраве , чисти мисли и дела през новата година и нека донесе на всекиго това, което си няма.
Аз си взимам пауза до догодина, за реванша със Зомбитата. Знам, че ще мине много бързо, затова ...... До след малко ;-) :cheers:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - NEW MERSEY RAZORS ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финал първа среща)   |   23.12.2013 21:41

ReZo написа:
Който ще празнува, весели празници!
Който ще се отдаде на размисъл, равносметка и медитация за живота и всичко останало, да му е леко и светло на душата.

Желая на всички ви здраве , чисти мисли и дела през новата година и нека донесе на всекиго това, което си няма.
Аз си взимам пауза до догодина, за реванша със Зомбитата. Знам, че ще мине много бързо, затова ...... До след малко ;-) :cheers:

:cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2