Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:57

Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг) 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг)   |   03.02.2014 01:03

falkenbach написа:
Честито на съперника.

Успяхме да обезвредим нападението му, но на нас ни липсваше концентрация пред гола, въпреки шибаните мачове, които ни дадоха.
Според мен, Бъри - Уикъмб 1:0 и Атлетик - Реал 1:1 си бяха съвсем хващаеми. Вместо това и на двата мача търсим овъри.

Вече не знам откога нямаме победа, което не е добре.
Мечките и РОД ни дръпнаха вече, а целта ни е едно от първите две места.
Така, че се стягайте!

Мерси, успех и на вас, винаги стават много тежки мачове.

Мечките взеха сериозно да ме притесняват. Наистина се стягайте за бой над тях :bear:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг)   |   03.02.2014 01:04

falkenbach написа:
Честито на съперника.

Успяхме да обезвредим нападението му, но на нас ни липсваше концентрация пред гола, въпреки шибаните мачове, които ни дадоха.
Според мен, Бъри - Уикъмб 1:0 и Атлетик - Реал 1:1 си бяха съвсем хващаеми. Вместо това и на двата мача търсим овъри.

Вече не знам откога нямаме победа, което не е добре.
Мечките и РОД ни дръпнаха вече, а целта ни е едно от първите две места.
Така, че се стягайте!

Мисля да загубите още веднъж и после да се върнете на победния път ;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг)   |   03.02.2014 01:07

tonzos_justice написа:
Нема Значка написа:
Бандата от "А" група гледам и те имат некви 13 поредни мача без загуба... вие колко станахте? 3586399 мача или са малко?

Точно 11 мач за шампионата без загуба.

Както се вижда втория кръг загубихме от Слъгс с 3:4. Сега си оправихме сметките с тях.

Време е да си оправим сметките и с мечоците, какво ще кажеш? :petku: :petku: :petku:

Първия мач май завършихме 2:2 на ваш терен, ако не се лъжа... :unsure:
Сега на наш терен ще се разправяме... на полянката ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг)   |   03.02.2014 01:10

Нема Значка написа:
tonzos_justice написа:
Нема Значка написа:
Бандата от "А" група гледам и те имат некви 13 поредни мача без загуба... вие колко станахте? 3586399 мача или са малко?

Точно 11 мач за шампионата без загуба.

Както се вижда втория кръг загубихме от Слъгс с 3:4. Сега си оправихме сметките с тях.

Време е да си оправим сметките и с мечоците, какво ще кажеш? :petku: :petku: :petku:

Първия мач май завършихме 2:2 на ваш терен, ако не се лъжа... :unsure:
Сега на наш терен ще се разправяме... на полянката ;-)

Равен направихме :) Уж зимен сън спите, а биете наред, четвърта поредна победа гледам и
още по-голяма серия без загуба. Надявам се мача с вас да не е критичен за крайното класиране ;-)

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг)   |   03.02.2014 09:33

:cheers:
Фалк, гредата ви кърти :moufan:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг)   |   03.02.2014 11:14

ОМГ, ОМГ!

Много трудно е да се опази неопазяемото - по трима ги влача преди да отбележа.

Зайко бил хулигана на гората. Всеки ден като минавал до полянката дето си играели мечетата и им викал "Ей мечета, майка ви шеба".
Те разбира се много се стресирали от тая непредизвикана агресия, от което на зайко му ставало още по-добре. Един ден МЕЦА решила да се разправи с дългоухия и го причакала до полянката. "Ей мечета, майка вишеба" викнал зайко и от храстите изкочила МЕЦА и го погнала. Бягат, гонят се, изведнъж МЕЦА се заклещила на едно дърво, ни напред ни назад. Зайко спокойно минал отзаде й, поразтрил си чатала, плюнал и рекъл: "Не си ми тип МЕЦО, ама нема как - обещал съм на мечетата!"

ЕВАЛА на РОД, ИСТИНСКА ЛАВИНА!!!!! Стегаме се момчета, идват мечетата!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● RED OR DEAD - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XIII кръг)   |   03.02.2014 11:23

Олимпия написа:
ОМГ, ОМГ!

Много трудно е да се опази неопазяемото - по трима ги влача преди да отбележа.

Зайко бил хулигана на гората. Всеки ден като минавал до полянката дето си играели мечетата и им викал "Ей мечета, майка ви шеба".
Те разбира се много се стресирали от тая непредизвикана агресия, от което на зайко му ставало още по-добре. Един ден МЕЦА решила да се разправи с дългоухия и го причакала до полянката. "Ей мечета, майка вишеба" викнал зайко и от храстите изкочила МЕЦА и го погнала. Бягат, гонят се, изведнъж МЕЦА се заклещила на едно дърво, ни напред ни назад. Зайко спокойно минал отзаде й, поразтрил си чатала, плюнал и рекъл: "Не си ми тип МЕЦО, ама нема как - обещал съм на мечетата!"

ЕВАЛА на РОД, ИСТИНСКА ЛАВИНА!!!!! Стегаме се момчета, идват мечетата!

Ти най-много допринасяш. Видно е! Особено в КРАЖБИТЕ!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2