● VALIANT KNIGHTS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVIII кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVIII кръг) | 10.03.2014 01:21
дяволе трябва да бием арлито и нивата, есента ни разгромиха сега е време за реванши и мисля че титлата ще е наша, в тези два мача се решава всичко, пределна концентрация и мобилизация от целия отбор без никакви подценявания и леко пропиляни шансове и мисля че ще успеем, заслужаваме го 
Последна промяна juve на 10.03.2014 01:21, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
NuFc
(Valiant Knights)
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVIII кръг) | 10.03.2014 16:29
искам да поздравя съперника, който се пребори за точката. Дъ Найт и Ноле ни донесоха ценна точка. Гол на Бари, който други клубари виждаха 2, дори х, той заби с голям нюх! Браво! Дъ Найт можеше да избие и още 1-2 гола... но хайде да не отказваме зомбитата от играта :) Браво, ДЪ НАЙТ!!! Играч на кръга отвсякъде.
Успех на зомбитата по-натам! много класен съперник и уважаван от мен. Продължаваме да гоним спасението. Дълъг е сезонът и пътят към златната среда.
ИДЕМО!
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● VALIANT KNIGHTS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVIII кръг) | 10.03.2014 19:36
Да, определено това 1-0 за Бари си беше майсторски гол, не знам защо не е номиниран от Шифтъра вместо абсолютната ботщина Хановер - Леверкузен... Определено бях сигурен, че Виртус ще вкарат гол, това 1-1 го махнах на секундата, признавам си, че дори не съм разглеждал статистиката за този мач, може би щях да открия нещо по така ако се бях задълбочил, но ето тук побързах да избия ботщината, а в чемпиъншипа не го сторих, за това ме е яд. Както и да е, получи се много оспорван и зрелищен мач. Но Ноле и Дъ Найт направиха разликата, единия си е майстор на прогнозата, а другия е старо куче и врял и кипял. Имате голям потенциал, дано да не изпаднете, което всъщност е абсурдно да стане де, защото този сезон ви е вработващ така да се каже и догодина би трябвало да сте много сериозен протвник и кандидат за челните места.
|
|   |
|
|