Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 21:30

Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - UNDERGROUND ● (ПМЛ "Б" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 18:40

navy написа:
alessandron написа:
navy написа:
Ех, като зачета такива философствания и ми става драго, та драго...
Я да питам, дали си калкулирал и изпуснатата дузпа на Каляри-Лацио?

По-добре ме питай дали ако не беше изпусната дузпата на Каляри - Лацио, щеха Лацио да вкарат втори гол? Или ти знаеш? Питай и как не зачетоха чист гол на Ювентус на Освалдо и как Дженоа изтърваха дузпа. А най-добре хич и не питай нищо, защото какво си говорим ние преди мач най-малко пък ти влиза в работата :-) Като например, че Палермо няма домакинска победа с 2:0 от над една година и най-нормалното нещо е да се играят до дупка в търсене на 2:0.

Нещо бъркаш в изказването - ние миналия кръг спечелихме 3:1 суперщастливо с гол като на чорбата в събота в 93а минута за Лион за 1:2 при гостуването на Бордо. До 90а мин жирондинците водиха 1:0, сещай се. При 1:1 щяха да ни бутнат двоен гол за 3:3.
Сега какво би било е смешно да се коментира, най-малкото ако си бяха вкарали дузпата Каляри нямаше как да им вкарат в ответната атака лациалите, и не знаеш дали и нямаше да обърнат напълно мача домакините. Все пак алайв сме виждали как им се вкарват не 1, а 2 нелепи гола, нали така?
Всички коментари, които си правите и каква ви е тактиката не ме интересуват, факт, но ви аплодирам за времето, което имате за тях.
Нашата тактика е да не играем дублажи - това като компенсация за споделеното от теб.
Избра си хубави мачове и ни бихте. Факт. Кофти, че Барса не беше на моя пост, имам слабост къмто седмиците :football:
Ако и двата отбора се класираме за плей-офите ще можем пак да премерим сили този сезон.

Мерси, мерси, успех желая и на вас, мисля че след тоя кръг всички от 3-то та до 10-то място дори могат да се окажат накрая в четворката. Беше много важно да ви бием, защото иначе вие ставахте фаворит за едното място на баражите, а ние най-вероятно пак щяхме да си гледаме през крив макарон шансовете за промоция. Колкото до избора ми на мачове - беше по-добър в защита, отколкото в атака, но пък и ние не проявихме малко повече въображение в някои от мачовете, което все пак не се оказа решаващо. Дано в атака бъдем по-опасни накрая, щото не е хубаво и всички патрони да се гърмят наведнъж. Иначе за дублите - аз съм им привърженик, но с умерено използване.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2