Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:51

Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг) 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   30.09.2013 20:11

ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA

БАЛАНС

Двата отбора не са се срещали в официални мачове.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   03.10.2013 20:11

Един от рисковете при човека-отбор - като се успиш за пускане, да няма кой да те подсети... :oops:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   03.10.2013 20:35

Bjoern Bo написа:
Един от рисковете при човека-отбор - като се успиш за пускане, да няма кой да те подсети... :oops:

Май ентусиазмът му свършИ...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   03.10.2013 22:46

Ще ме карат сега да мисля дузпа... :-(

Да видим колко от тях ще се появят да играят...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 00:05

Не се притеснявайте за мача всички са на линия има ентусиазъм в изобилие особено за победа над клоунадата на недоразумението блуфен

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 01:08

john_cooper написа:
Не се притеснявайте за мача всички са на линия има ентусиазъм в изобилие особено за победа над клоунадата на недоразумението блуфен

Само дето вие не играте с блуфена...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 09:29

john_cooper написа:

Хорас (от д-р Куин -лечителката), срещу моя отбор нема как да играеш и да искаш. Признай си чистосърдечно,че си човека отбор и просто мама не те е събудила сутринта и тва е кво ми пишеш дребнопишковщини!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 11:51

Да нормално е да не можем да се срещнем тъй като вие ще изпаднете този сезон а ние ще се класираме в "А" лига. А относно потоците вината е изцяло моя тъй като капитана ни беше зает.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 11:57

DanBrawn написа:
Да нормално е да не можем да се срещнем тъй като вие ще изпаднете този сезон а ние ще се класираме в "А" лига. А относно потоците вината е изцяло моя тъй като капитана ни беше зает.

Казах го и на другия ти ник, казвам го и на тебе. Прекалено сте зелени за да си го мерите с Краля. Нито сте му на успехите в играта, нито на стажа, нито на бицепса, нито на всъдехода, нито на нищо.

Факта,че редовно се занимавате с някакъв мечтан мач срещу моя отбор не може да ме трогне. :clown:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 12:04

http://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI има ли смисъл.........

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 12:05

Аве маняци, кажете сега истински ли сте или не сте?

Кажете някакви неща за хората в отбора. Ей така ги представете с по 2-3 приказки, за да ви видим, че сте нек'ви реални.

На колко сте години, с какво се занимавате, къде живеете, кои са ви футболните отбори, какво ви свързва и т.н.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 12:06

DanBrawn написа:
http://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI има ли смисъл.........

Смисъл нема, нормално е селтак и програмист да слуша подобни селтаци и анорексици!

Краля слуша само руска музика и латино бе плебеи!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 12:14

Крал Блуфен написа:

Требва да си по-подробен копеле,когато обясняваш житейски истини на сакати сиромаси,защото така казано "латино", такива субекти си представят Рики Мартин и Шакира....нали не допускаш че са чували за Лос Туканес де Тихуана или дори за комерсиалното острие Дон Омар?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 12:17

El Capitan написа:
Крал Блуфен написа:

Требва да си по-подробен копеле,когато обясняваш житейски истини на сакати сиромаси,защото така казано "латино", такива субекти си представят Рики Мартин и Шакира....нали не допускаш че са чували за Лос Туканес де Тихуана или дори за комерсиалното острие Дон Омар?

To e ясно,че не е чувал (множествено число в случая нема). Важното в случая е за мача на Б отбора с него ти да си на линия (може и 3, но умерено дебели) за да можеш да му предадеш едно ужасно важно послание =)

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 13:33

Цитат:
Хорас (от д-р Куин -лечителката), срещу моя отбор нема как да играеш и да искаш. Признай си чистосърдечно,че си човека отбор и просто мама не те е събудила сутринта и тва е кво ми пишеш дребнопишковщини
!

Между другото при онова злополучно пътуване до Атина по-предишния Февруари /когато бе открадната Петку Лигата / видях Хорас на летището! После го видях в моя хотел на закуска, а след като го видях и на изложението, бях убеден, че ме преследва!
Добре, че го спомена, защото чак сега ме осени идеята за връзката между Хорас и откраднатата Петку Лига. ХОРАС Е БИЛ! ТОЙ Е ОТКРАДНАЛ ПЕТКУ ЛИГАТА! :besnyo:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 13:38

Бате Петку написа:
Между другото при онова злополучно пътуване до Атина по-предишния Февруари /когато бе открадната Петку Лигата / видях Хорас на летището! После го видях в моя хотел на закуска, а след като го видях и на изложението, бях убеден, че ме преследва!
Добре, че го спомена, защото чак сега ме осени идеята за връзката между Хорас и откраднатата Петку Лига. ХОРАС Е БИЛ! ТОЙ Е ОТКРАДНАЛ ПЕТКУ ЛИГАТА! :besnyo:

Напълно е възможно. Ако случайно не е бил Хорас, то е бил друг подмолен елемент като полицай Анди от Туин Пийкс!

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 13:54

Крал Блуфен написа:
Бате Петку написа:

Напълно е възможно. Ако случайно не е бил Хорас, то е бил друг подмолен елемент като полицай Анди от Туин Пийкс!

За него изобщо нямаше да се сетя! Вече съм напълно убеден, че този ужасен свят е пълен с подмолни елементи, Хорасовци, Пинковци и Карабатаци, които се занимават единствено с магии и кражби на Петку Лиги!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 14:05

Бате Петку написа:
За него изобщо нямаше да се сетя! Вече съм напълно убеден, че този ужасен свят е пълен с подмолни елементи, Хорасовци, Пинковци и Карабатаци, които се занимават единствено с магии и кражби на Петку Лиги!

Прибави към това и Джар Джар Бинкс-пар екселанс предателска,подмолна гадина,която не само би внесла предложение за специални правомощия на Канцлера, ами и би ти свила лигата в момента,в който отделиш очи от нея....

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 18:21

falkenbach написа:
Аве маняци, кажете сега истински ли сте или не сте?

Кажете някакви неща за хората в отбора. Ей така ги представете с по 2-3 приказки, за да ви видим, че сте нек'ви реални.

На колко сте години, с какво се занимавате, къде живеете, кои са ви футболните отбори, какво ви свързва и т.н.

Принципно подкрепям, дори бях малко изненадан, че картотекираха маниаците, без да са се представили в темата за трансфери и нови играчи. Но това за годините, къде живееш и "какво ви свързва" е малко прекалено, доста прилича на онова ASL преди години :-P

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг)   |   04.10.2013 20:16

asl pls ли бе, ахахахахахахах

а ima6 li pic? :-D :-D :-D :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща