Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 01:59

Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг) 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   05.11.2013 21:27

PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA

БАЛАНС

Двата отбора не са се срещали в официални мачове.

[ТЕМА ЗА ПРОГНОЗИ]

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   09.11.2013 21:14

Щурм - Рийд пък защо са го отложили? Хубавото е, че противникът е дал избивка на нашия австрийски мач, лошото ще е ако взема да го нацеля, че е 3:1 ...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   09.11.2013 21:36

Heavy rain в Австрия, ясно.

(Primus Maximus)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   09.11.2013 22:07

alessandron написа:
Щурм - Рийд пък защо са го отложили? Хубавото е, че противникът е дал избивка на нашия австрийски мач, лошото ще е ако взема да го нацеля, че е 3:1 ...

Както е тръгнал, трудно ще го нацелиш, но не разбрах, защо да е лошо. Принципно за мен този мач беше максимум 2:1 :) Иначе малко ме е яд, че не дадох дубъл 2:1 на Рома, но пък тея Сасуоло като са се развкарвали...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   09.11.2013 22:11

Аз много се радвам за шотландския мач на лошите, защото 1:2 ми беше една от избивките под въпрос. И в крайна сметка реших, че домакините няма как да вкарат гол, добре че не си изхабих избивката. Обаче нашият мач - много лош избор :helpless: То като гледам в Шотландия, сите са едни нехващаеми :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   09.11.2013 23:52

nerra написа:
Аз много се радвам за шотландския мач на лошите, защото 1:2 ми беше една от избивките под въпрос. И в крайна сметка реших, че домакините няма как да вкарат гол, добре че не си изхабих избивката. Обаче нашият мач - много лош избор :helpless: То като гледам в Шотландия, сите са едни нехващаеми :dunno:

Не ти е лош избора, а лош късмет тия тъпаци от Абърдийн да си изкарат червен картон. Иначе като нищо влизаше в диапазон. :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   09.11.2013 23:55

Хайде честито на двама ни с Джак Блек за френския бот дубъл, но поздравления и на капитанът КМЕТИЦА, която си каза много точно защо е избрала Валансиен - Монпелие и съвсем естествено ние бяхме напълно съгласни с мнението ѝ. В интерес на истината и другия френски мач можехме да хванем, но да не бъдем твърде нахални. 2:0 за нас засега, с интерес очаквам Колумбия, защото лично аз там не съм сигурен с каква идея е даден на противника точно Милионариос - верно, че не Блу Пауър ни е противник, ама ми се вижда много опасна тая атака без да има избивка ... Но пък и няма как да избием всичко и навсякъде.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 01:09

Отървахме се в Колумбия благодарение на пълната наивност на PC Mania - твърда 2-ка на Милионариос, но да няма ъндър беше смешно и се надявах точно на това, да не вкарат повече от два гола Милионерите и то така си и остана. Чакаме второто полувреме от добра позиция :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 01:23

alessandron написа:
Отървахме се в Колумбия благодарение на пълната наивност на PC Mania - твърда 2-ка на Милионариос, но да няма ъндър беше смешно и се надявах точно на това, да не вкарат повече от два гола Милионерите и то така си и остана. Чакаме второто полувреме от добра позиция :)

Гледам и не вярвам на очите си.

Първо, имаш мач на CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS и не си го избираш за себе си!

Второ, човекът-отбор си е помислил,че друг освен МИЛИОНЕРИТЕ може да хване на точен CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS (два пъти) и е напраскал някакви резултати. Пак добре,че е уцелил знака то и тва оставаше да не направи...

Специален поздрав от сеньор МОРЕНО за всички:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 01:47

Ми аз другият френски си казах, че съм го взела за 1:0/1:1, ама явно с първия си изчерпах кредита на доверие :laugh:
Нищо, браво за головете.
В Колумбия просто имах шесто чувство, че не са това резултатите и не избих.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 15:02

Браво на нашия млад меринджей - избра си руския мач, финтира противниковия вратар и чинно си го вкара :dance:
Така като гледам мачът вече не можем да го изгубим, почваме да отпращаме молитви италианският дубъл само да не влезе :innocent:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 15:13

Оп, Сандро, току-що единият италиански избяга, точно според първоначалните ми очаквания Дженоа да вкарат поне два гола :dance: Много съм доволна, очертава се по-лесно да изнамирам подли мачове за лошите, отколкото подходящи за нас :laugh:
Мисля че с това можем да се поздравим с победата, защото на тях им остават още два мача, но френският е избит изцяло. :dance:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 17:17

Еми айде честита четвърта поредна победа. Оттук насетне формулата за капитанстване е ясна - ти в домакинства, аз в гостувания, вратарството също е разпределено и остава само да газим - легионите са строени и маршируват напред :rock:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 17:18

nerra написа:
Оп, Сандро, току-що единият италиански избяга, точно според първоначалните ми очаквания Дженоа да вкарат поне два гола :dance: Много съм доволна, очертава се по-лесно да изнамирам подли мачове за лошите, отколкото подходящи за нас :laugh:
Мисля че с това можем да се поздравим с победата, защото на тях им остават още два мача, но френският е избит изцяло. :dance:

Аз съм изумен що за прогнози са дали на Парма - Лацио - 0:2, 0:2?!?!?! Тва ако стане, ще им гласувам за гол на кръга.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 17:35

Ми и на мен ми се видя възстранен този дубъл, ама знае ли човек, може да вземе да излезе. Все пак няма значение, щом само той остана да му се надяват, ние можем да извадим семките и да догледаме мача :laugh:

Иначе схемата най-сетне я избистрихме, оттук нататък само газим 8-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 17:41

nerra написа:

Добре че само шест години ни трябваха за тая схема :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 18:03

alessandron написа:
nerra написа:

Добре че само шест години ни трябваха за тая схема :laugh:

:rofl:
Това е, защото досега градихме имидж на симпатичен отбор, та противниците да не страдат като ги мачкаме :dance:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 19:04

Чиста победа, браво, сега би ми се искало да нанижем колкото се може повече парчета, защото като гледам противниците пред нас също бият всичките (без РОД, щото заложих да паднат ;-) ) и головата разлика ще се окаже доста важна. След тоя кръг вече малко или повече се оформя едно ядро от отбори, които ще спорят за челните четири места - дотук шест по-сериозни кандидати, макар че е раничко и има много мачове до края. Затова се надявам да успеем да запазим колкото се може по-дълго серията си, но оттук насетне вече идват мачовете на истината през есента. Принцеса Поже дано се върне заредена с голов ентузиазъм, защото ще имаме нужда от нейния нюх.

Последна промяна alessandron на 10.11.2013 19:06, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 19:06

Да, и аз това си мислех днес - че й е време да се връща вече, защото нейният усет определено липсва.
Иначе в Италия много ботщина бе :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 19:09

nerra написа:
Да, и аз това си мислех днес - че й е време да се връща вече, защото нейният усет определено липсва.
Иначе в Италия много ботщина бе :laugh:

Ботщина, ама не посмя да излезеш извън "сигурната" Рома. Вълците твърде много победи треснаха и вече нема да са толкова сигурни на знак за прогнозиране. Не се оказах обаче прав за Интер, мислех, че нещо от сорта на 4:1 ще вземат да направят. Както и да е - аз съм доволен да избираш достатъчно криви мачове на противниците (макар че Парма - Лацио си плачеше за дубъл 1:1, но отсреща имаме все пак новаци), пък за нападение все ще успявам да си харесам мач, който да го направя минимум опасно положение, ако не гол :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 53 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща