Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:52

Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 19:14

Е, не, не че не съм посмяла, просто като видях останалите мачове, този ми се видя най-читав, но не очаквах 1:1 със сигурност. Колкото до Парма-Лацио, там ги чаках в засада, ако имаха равенство, било 1:1 или 2:2, щях да избивам, ама като видях как са се метнали...

А иначе за нашите мачове какво бучиш :-P Изключая шотландския, всичките бяха хващаеми :-P

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 19:15

nerra написа:
А иначе за нашите мачове какво бучиш :-P Изключая шотландския, всичките бяха хващаеми :-P

Ми исках МИЛИОНАРИОС за нас да е бе, как можа - щехме трипъл да го играем, за да почетем КРАЛЯ !!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 19:18

alessandron написа:
nerra написа:

Ми исках МИЛИОНАРИОС за нас да е бе, как можа - щехме трипъл да го играем, за да почетем КРАЛЯ !!!

хахаха, ако знаеш с какъв страх в сърцето го избрах за лошите, викам си сега Кралят като го види и край, ше ме освирка публично и ше ми вземе кметския пост :helpless: :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 19:24

nerra написа:
alessandron написа:
nerra написа:

хахаха, ако знаеш с какъв страх в сърцето го избрах за лошите, викам си сега Кралят като го види и край, ше ме освирка публично и ше ми вземе кметския пост :helpless: :laugh:

И правилно - аз като видех и просто изгубих ума и дума :helpless:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 20:59

браво, бе, машини!!! :dance:
на линия съм вече, в чудесна серия сме, все така!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 21:05

pollo написа:

;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 23:10

pollo написа:

А така, загрявай по тъч линията :football:

Фиорентина подпукаха Самп още от самото начало, да видим дали не съм набарала някой бесен оувър :tomate: :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   10.11.2013 23:57

nerra написа:
Фиорентина подпукаха Самп още от самото начало, да видим дали не съм набарала някой бесен оувър :tomate: :laugh:

Не знам Фиорентина, ама първо не слуша за Юве - Наполи да го земем, второ като гледам какво си ни избрала в Колумбия ме напушва див смях. :help: МИЛИОНЕРИ само в Колумбия, тва е!

п.п. Давам го в стил "Мейджър" да се карам на мениджъра като бием с класика :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 00:40

Аре хеттрикче боцвам, а като гледам и Кметицата върви да запише двойна избивка. Не е лошо, хич даже, сега една седмица почивчица и после с нови сили пак напред :yes:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 00:42

толкова поредни победи изобщо правили ли сте някога?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 08:39

falkenbach написа:

Май като станахме шампиони във В лига, не съм сигурен. Иначе сме правили, ако включваме и контроли - затва тая година без контроли, за да не си хабим победите. :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 10:33

falkenbach написа:

Хехе, че то не е ясно дали изобщо някога сме имали четири победи в един полусезон, бе :rofl:

alessandron написа:
Не знам Фиорентина, ама първо не слуша за Юве - Наполи да го земем, второ като гледам какво си ни избрала в Колумбия ме напушва див смях. :help: МИЛИОНЕРИ само в Колумбия, тва е!

Самоцитирам се - какво бучиш сега :redcard: :laugh:
Като изключим твоя си мач от твоя си пост, за останалите ти забранявам да се обаждаш. Избрах ли ги мачовете, избрах ги, вкарахте ли четири гола - вкарахте, толкоз :music: :-P
Колумбия ако си мислиш, че не съм ги избрала просто като тото, аз да не съм Краля, та да знам там кой кой е, хванах некви напосоки и толкова, Милионери, ама след мача е лесно, иначе, ако ви го бях дала, кой знае как щяхте да боците в тополите :-P

Последна промяна nerra на 11.11.2013 10:34, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 16:24

alessandron написа:
falkenbach написа:

Май като станахме шампиони във В лига, не съм сигурен. Иначе сме правили, ако включваме и контроли - затва тая година без контроли, за да не си хабим победите. :laugh:

Сандро, интересна гонка се получава между Мечоците и Примусите :) Ся като се загледах в таблицата имаме 4 поредни победи и двата отбора... Преди 2 кръга май бяхме на 6то и 7мо място, сега на 3то и 4то... не е зле, макар, че остават доста мачове.
Тегаво ще е в Б група... за сега има поне 6 отбора които ще се борят за първите места (както ти отбеляза по-отгоре).
Да видим по-нататък... ще бъде интересно ;-)
Пожелавам ви успех, приятно отборче сте. :yes:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 20:18

Мерси, Значка, успех и на вас, само не давайте много на Мейджъра да се обажда ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 20:20

nerra написа:
Самоцитирам се - какво бучиш сега :redcard: :laugh:
Като изключим твоя си мач от твоя си пост, за останалите ти забранявам да се обаждаш. Избрах ли ги мачовете, избрах ги, вкарахте ли четири гола - вкарахте, толкоз :music: :-P
Колумбия ако си мислиш, че не съм ги избрала просто като тото, аз да не съм Краля, та да знам там кой кой е, хванах некви напосоки и толкова, Милионери, ама след мача е лесно, иначе, ако ви го бях дала, кой знае как щяхте да боците в тополите :-P

Тц, тц, тц :stop: След като с Крал Блуфен поддържате толкова топли отношения, нема как в Колумбия да ми избираш некви куци селяни пред МИЛИОНЕРИТЕ !!! Щехме да го бацнем и колумбийския мач като Анжи, а Фиорентина пак те посъветвах да го дадеш за нас, така че за атаката приносЪТ е 50/50 :-P

п.п. А сега една седмица почивчица ще трябва в тоя Лайвскор да се дърлим, че да държим интригата :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 21:23

Виж сега. От осем мача имаш участие в два, като единият е под въпрос дали вече не го бях избрала преди ти да кажеш една-две думи, но понеже съм великодушна, ще ти го призная. Тва са 25% заслуги. :laugh: :-P
Абе верно две седмици няма да ни остане за какво да се дърляме, ебаси, поне да загрявахме с бъдещия противник, а то Ъндърграунд са доста възпитани, няма да ни вържат на простотиите :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 21:56

http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?f=77&t=2697

Re: Тонзос ● RED OR DEAD - PRIMUS MAXIMUS ● (ПМЛ "Б" Лига, III кръг) | Пон, 07 Окт 2013, 07:46

Браво момчета, много трудна победа! Поздравления и за Примусите!

Гледах на живо два от нашите мачове - ЦСКА М-Динамо и Наполи-Ливорно. Там мачовете особено на Наполи излетяха. Жалко за великата прогноза на Бате Петку ЦСКА М-Динамо 1:2, че не излезе, голям бате Петку :wave:

Успех на примусите. Важен е финалът, а не началото, има много мачове

Тонзос си знае работата!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 22:04

Имат ли досега PC Mania един играч, който да е коментирал в лайвскора до момента през сезона? Това реален отбор ли е, или 1 човек върши всичко? :-o

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 22:47

nerra написа:
Абе верно две седмици няма да ни остане за какво да се дърляме, ебаси, поне да загрявахме с бъдещия противник, а то Ъндърграунд са доста възпитани, няма да ни вържат на простотиите :laugh:

Давайте, давайте - сеирджиите сме се наредили отдавна :pukanki:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - PC MANIA ● (ПМЛ "Б" Лига, VII кръг)   |   11.11.2013 22:53

naja_haje написа:
nerra написа:

Давайте, давайте - сеирджиите сме се наредили отдавна :pukanki:

Черпи с едни пуканки от Крумовград, за да гледам и аз завръщането на Примусите в голямата игра ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща