Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 01:52

Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 00:07

знам, че не дублирате (като нас) и това ми даваше още спокойствие преди мача. от друга страна ако бяхте дублирали (особено след последния кръг с Арлито) щеше да стане прекалено опасно и щях да ви избия и двете 1-1 в англия 2. в това бъди сигурен.
на сион - аарау ви избих 2-1, а този мач си е оувър, едва ли сион щяха да удържат суха мрежа.
не трябваше да вкарвате единия мач в англия и хееренвеен, 0-1 за вас щеше да е ОК, но уви мача е загубен и то катастрофално. :-(
все пак сме само на 2 точки зад вас при още 13 кръга. по-добре сме от миналата година по това време, а и сме по-сработени. трябва да се играе кръг за кръг и това е.
но факт е, че не ни върви и така е от години :dunno:

Последна промяна Diavolo на 01.12.2013 00:08, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 00:14

Да кажа и няколко думи за другия ни гол в Англия, от самото начало на сезона аз съм с някакви убеждения за Блякбърн че ще се борят за промоция, даже мисля с Фореста го осъждахме в темата за Чемпиъншип, а Лийдс макар и традициите и формата в която са си остават един предимно домакински отбор, ето затова го отиграхме така ;-)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 01:09

alessandron написа:
Абсолютно е така - има мисъл, но има и малко късмет.

Ключовата дума тук е "малко". Един мач може да имаш късмет, друг мач съперникът ще има късмет. Но не може 12 години да не си спечелил нищо и да ти е виновен късметът, ако се сещаш. ;)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 01:18

alessandron написа:
Дявола не се отказва и съм сигурен, че независимо как ще завърши този сезон, ще остане в ПМЛ.

Дааа,ще остане къде ще ходи?Сбирката на веселите Мазохисти е всеки уикенд.Къде другаде може да се намокри в оргазъм както в ПМЛ? :dance:

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 10:25

Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:

ако ако ако.....
то и Хееренвеен - го ахед беше супер зверски оувър, виж цифрите и тенденциите

Прекаленото гледане на коефициенти и тенденции е пагубно. Футболът не е точна наука и колкото и статистики да се гледат няма гаранция за нищо. Като става дума за точен резултат нещата опират на 90% от късмет и нищо повече без значение кой колко добър си мисли,че е в прогнозите.
Его в нашия мач играят ни с 3ма кой пуснал, кой забравил и при 2:1 за НЕК вместо ония цървул останал сам срещу вратаря да вкара за 3-1 в ответната атака се сдига до дузпа и 2:2 в продължението, с което ни вкарват. Па ти седи мисли прогнози и гледай статистики :ireful:

Едно мнение, с което да се съглася на 100%.... Особено в изречението "без значение кой колко добър си мисли, че е в прогнозите"...

А най-много се дразня, когато някой започва да определя потоците на страхливи и хубави... да обяснява как 1:1 било ботско и едва ли не да търси обяснения защо сме дали тези потоци или не... Дяволе... жестоко, ама жестоко се изложи в мненията, които прочетох в тази тема... "Майсторе" другия път като гостуваме ще ти дадем ти да си избереш мачовете и потоците, а като домакинстваме си избери и мачовете, за да влезе в употреба тоновете статистика и цифри, които следиш.... Обещаваме ти, че повече срещу вас няма да играем 1:1, ще играем само 5:2, 6:3, 2:3, 4:4... пък после като спечелите, с наслада ще прочета как сме играли толкова красиво, но вие майсторски сте победили... и ще ми стане едно хубаво за това, че един "майстор" на прогнозите ни е похвалил....

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 11:38

Аз вече ще се потретя и ви разправям, че тая игра нещо и куца, ама никой не ме слуша. Ей да вземем тройните мачове и прогнозните диапазони:

На трите английски мача Зомбитата имат диапазон 1:0, 2:0, 2:1. Единствено на швейцарският са играли 1:1, 2:2 и пак 2:1.
В двойните мачове диапазона е 2 пъти 2:1, 2:0 и по веднъж 2:1, 1:1 и 2:0, 3:1

т.е. какво излиза избират се мачове главно в диапазона 2:0/2:1 за домакински и съответно така и се прогнозират. Е това с кое точно е много по-различно от 1:1 на Уинърз??? И тук искам да кажа, че почти всички домакини процедират по този начин и изобщо не критикувам Зомбитата. Ние също играем по-подобен начин, като може би диапазоните са леко различни.

И сега погледнете класирането и вижте 3 точки в които са се сместили всички отбори (без НМР) и се сетете за уроците по-статистика, които обясняват защо това е така.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 12:29

Stuart написа:
alessandron написа:

Ключовата дума тук е "малко". Един мач може да имаш късмет, друг мач съперникът ще има късмет. Но не може 12 години да не си спечелил нищо и да ти е виновен късметът, ако се сещаш. ;)

Това също е така.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 12:32

bai Momchil написа:
Аз вече ще се потретя и ви разправям, че тая игра нещо и куца, ама никой не ме слуша. Ей да вземем тройните мачове и прогнозните диапазони:

На трите английски мача Зомбитата имат диапазон 1:0, 2:0, 2:1. Единствено на швейцарският са играли 1:1, 2:2 и пак 2:1.

т.е. какво излиза избират се мачове главно в диапазона 2:0/2:1 за домакински и съответно така и се прогнозират. Е това с кое точно е много по-различно от 1:1 на Уинърз??? И тук искам да кажа, че почти всички домакини процедират по този начин и изобщо не критикувам Зомбитата. Ние също играем по-подобен начин, като може би диапазоните са леко различни.

И сега погледнете класирането и вижте 3 точки в които са се сместили всички отбори (без НМР) и се сетете за уроците по-статистика, които обясняват защо това е така.

Добре бе, Момчи, айде кажи ти тогава какво трябва да се избира, та да "не куца играта"? Абе много сте ми чудни тия хора, дето се оплаквате от ботските диапазони - който иска игра с много и красиви голове, взема една топка, събира другарите и айде на кварталното игрище или в някоя зала. Кой си дава мачове, за да прогнозира 5:0, 6:3 и т.н.? Колко често излизат тези резултати? Колко често се хващат?

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 15:13

bai Momchil написа:

И тук още веднъж ще се върна на мача преди години за Купата, след който се махна требъла... Тогава, когато победихме Грийн с много голове заради 20 прогнози 1:1...., тогава 3 дни (Резо е свидетел) търсих мачове, които потенциално да завършат 1:1 и 3 или 4 от тях станаха... Каква е разликата между това и да търсиш сигурна домакинска победа с 1-2 гола разлика в диапазона споменат от Момчил, което се прави от всички???
Дори в реалния футбол всеки си избира тактика... да гради играта, да създава положения или да руши, да се брани и да разчита на контраатака... Победите и по двата начина носят еднакъв брой точки...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 15:33

Stuart написа:
alessandron написа:

а ти спечелил ли си нещо извън ПМЛ? :laugh:
и за това ли ви пребиваме всеки път щом ви хванем, големия отбор.
аре бегай от тука :clown:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 15:50

поредната греда :rofl: :rofl: :rofl:

тази игра е велика стратегия, спор няма :rofl:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 15:51

за статистиката на мача още една греда на бетис майко мила счупихме гредите, е кво да направим вместо да е 3:3 то 0:3 баси тая игра е понякога много безмислостна, да му се не види :outofspace:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 15:52

LaVilla написа:
А най-много се дразня, когато някой започва да определя потоците на страхливи и хубави... да обяснява как 1:1 било ботско и едва ли не да търси обяснения защо сме дали тези потоци или не... Дяволе... жестоко, ама жестоко се изложи в мненията, които прочетох в тази тема... "Майсторе" другия път като гостуваме ще ти дадем ти да си избереш мачовете и потоците, а като домакинстваме си избери и мачовете, за да влезе в употреба тоновете статистика и цифри, които следиш.... Обещаваме ти, че повече срещу вас няма да играем 1:1, ще играем само 5:2, 6:3, 2:3, 4:4... пък после като спечелите, с наслада ще прочета как сме играли толкова красиво, но вие майсторски сте победили... и ще ми стане едно хубаво за това, че един "майстор" на прогнозите ни е похвалил....

само 4 сини потока и то четни, разбира се тотаджийската холандия и нечетни потоци яко заводски първенства + снежна швейцария дето и мач отложиха. какво е това? :clown:

на пролет ще видиш какви потоци аз ще ви дам :wave:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 15:55

жалко тоя полусезон загубихме дербитата с бати каръка, но напролет се надявам съдбата да си върне вересиите, продължаваме напред и това е, не трябва да се предаваме

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 16:17

Diavolo написа:
LaVilla написа:

само 4 сини потока и то четни, разбира се тотаджийската холандия и нечетни потоци яко заводски първенства + снежна швейцария дето и мач отложиха. какво е това? :clown:

на пролет ще видиш какви потоци аз ще ви дам :wave:

Ами като не ти харесват предложи да се играе генерално само с мачовете във Висшата лига, Примера, Бундеслигата, Серия А, Франция и за цвят А група.... другите потоци да бъдат изтрити и да ги няма в играта...

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 16:27

Diavolo написа:
Stuart написа:
alessandron написа:

а ти спечелил ли си нещо извън ПМЛ? :laugh:
и за това ли ви пребиваме всеки път щом ви хванем, големия отбор.
аре бегай от тука :clown:

http://clubs.pmleague.com/site/?page_id=2780. Така като гледам сте заедно с мечетата и писи мания, сиреч липсвате от списъка.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 16:29

Честита победа на Нивата.
Паля се много и трудно преглъщам подобни загуби, просто съм доста емоционална личност :-D
Истината е, че след като падаш с хендикап като домакин не може да се дуеш и спориш излишно. Бяхте по-добри от нас, спечелихте. Излъгахте гяволето с потоците, така че адмирации.
Ние няма да се предаваме. Преди 5 кръга изоставахме с 4 или 5 точки ако не се лъжа и застанахме за един кръг начело, а сега точките пасив са само две и има още 13 кръга.
Жалко, ужасен уикенд, но това е положението.
Факт е, че вие незнайно как два сезона подред поддържате едно и също ниво, което е белег за класа. Единствения друг такъв отбор, който редовно държи добро ниво е Лавината, така че това е положението.
Но и е факт, че тази игра е на вързия. Няма начин печелил съм толкова много игри из толкова много сайтове, а не мога да спечеля ПМЛ, значи логичното нещо е, че нещо куца в играта :dunno:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 16:32

Stuart написа:
Stuart

аве палячо тези класациi са ми през кура. и забравяш за още поне 6, 7 отбора в тази класация.
нали знаеш, аз отдавна съм казал кои са истински класните отбори в играта, вас там ви няма. Има отбори от Б групата, които са по-добри от вас и от други отбори с успехи. :wave:

Последна промяна Diavolo на 01.12.2013 16:32, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 16:40

Играта е сбъркана, това ще да е обяснението! :help:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 16:48

Ами аз за друго не се сещам
обясни ми къде другаде един отбор станал шампион в следващия сезон изпада или е близко до изпадане. Ако не се лъжа това е ставало 3 пъти в историята, не мога да кажа с точност. Или отбор завършил на 2 място, бил близко до титлата в следващия сезон прави същото упражнение. Къде го има това в индивидуалните игри или пък в реалния футбол.
Състава е същия, тактиката е същата, но нещата изобщо не се получават.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща