Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 21:26

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   02.03.2014 12:50

Перфектен си, само да не ти хрумне да променяш нещо :no:

шопченко написа:
ти си един малък ужас за вратарите :laugh: добре че не игра срещу нас :celebrate:

Направих ви подарък на вас :innocent:
Иначе е интересно, че вратарите хич не ебават за моите прогнози, така че си заслужават наказанията 8-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   02.03.2014 13:11

nerra написа:
Перфектен си, само да не ти хрумне да променяш нещо :no:

Например да те сложа капитан? ;-) В сряда затва ти звънях, бех скапан, ама теб никва те нямаше и седях да избирам - да видим кво съм избрал днес ...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   02.03.2014 14:07

Аууу, е сега си проверих хронологията и видях, че си ми звънял, изобщо не съм разбрала в сряда :oops:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, XVII кръг)   |   02.03.2014 18:23

nerra написа:
Аууу, е сега си проверих хронологията и видях, че си ми звънял, изобщо не съм разбрала в сряда :oops:

Е добре че все пак съм ги измислил в защита, макар че на Фейенорд - Аякс ми се поопънаха нервите. Честита победа на отбора, Блу Пауър играха напук, но при толкова много дублиране 1:1 беше достатъчна една грешка и щяхме да се отзовем в небрано лозе. Успех и на противника, нека се наслаждават на играта, това и към Краля - след буря изгрява слънце, както би казал Томича ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2