| Автор |
Съобщение |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 16:59
Всъщност , Демба е единствения отбор в Б група , на когото могат да се видят играчите по всяко време . Освен че играят виртуален , играят и реален футбол всяка седмица . За мен , много по големи съмнения има в отбора на мечетата .
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 17:01
Всъщност това трябва да е някаква шега  Демба е отбора с най много номинации през последните 2 сезона . Ще се постарая да ти предоставя и статистика .
 |
|
Medved
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 17:09
Вие си бройте номинациите, ние ще си броим точките 
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 17:23
Иначе трябва да признаем, че дембите имат доста екстравагантни отигравания и нестандартни диапазони от сорта на 2:1 1:2 2:2 или 2:2 3:2 2:3... Ако ти влезе, ясно, че ще е в подбраните за гол на кръга, ама ако не, просто седиш и гледаш как ти дупчат мрежата и си към средата на класирането. Не знам кое му е ботското да залагаш на най-честосрещаните диапазони 1:0 2:0 2:1 и 1:0 1:1 2:1 когато си домакин и си подбираш мачове с изявен знак или не чак толко изявен, с възможност за равен. Като си гост е друга бира. Все пак, да изиграеш мач на тройна прогноза си е липса на усет към дадения мач и стреляш на посоки в тъмното. Не знам дали ние сме играли даден мач с тройна прогноза и ако сме, едва ли се е случвало повече от 2-3 пъти, ама дембите почти на всяко гостуване имат. Нема лошо де... Всички останали диапазони са добре дошли, всеки си преценява и крайния резултат ще бъде на лице след 3 кръга. Пожелавам успех на дембите. Дано успеят да се докопат до бараж, макар, че стискам палци на примусите. По-приятни са ми. 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 18:21
Демба ------------------------ Сезон 2013/2014 ------------------------ Гол на Талиезин (Байерн Мюнхен - Хановер 2:0) Гол на Сарате (Утрехт - Ваалвийк 2:1) Гол на Талиезин (Сиена - Тернана 1:1) Гол на Ванката (Волфсбург - Хофенхайм 2:1) Гол на Сарате (Бърнли - Рединг 2:1) Гол на Талиезин (Аячо - Нант 0:1) Гол с греда на Талиезин (Гинган - Аячо 2:1) Гол на Ванката (Севиля - Осасуна 2:1) ----> Ледо спасява удар на Дани-007 (Уигън - Хъдърсфийлд 2:1) ----> Ледо спасява удар на Дани-007 (Бристол Сити - Олдъм 1:1) ----> Ледо спасява удар на Талиезин (Рен - Марсилия 1:1) Гол с греда на Гонзо (Барселона - Гранада 4:0) Гол на Гонзо (Лил - Тулуза 1:0) Редо спасява удар от дузпа на Шопченко (Крисиума - Витория Бая -> 1:1) Гол на Гонзо (ПЕК Цволе - Ваалвийк 1:1) Гол с греда на Дани-007 (Витес - Камбуур 3:0) ----> Венабили спасява удар на Ванката (Норич - Суонзи 1:1) Гол с греда на Дани-007 (Дженоа - Аталанта 1:1) Гол на Ванката (Атлетик Билбао - Райо Валекано 2:1) Гол на Ванката (Болтън - Нотингам Форест 1:1) Гол на Гонзо (Брадфорд - Бристол Сити 1:1) Гол на Ванката (Норич - Хъл Сити 1:0) Гол на Ванката (Кристъл Палас - Сток Сити 1:0) Гол на Ванката (Твенте - Камбуур 3:1) Гол с греда на Дани-007 (Нотингам Форест - Йоувил 3:1) Гол на Гонзо (Итаги - Атлетико Уила 2:1) Гол на Ванката (Нант - Лион 1:2) Гол на Дани-007 (Грьонинген - Хееренвеен 1:3) ----> Фалкенбах спасява удар на Гонзо (Монако - Пари Сен Жермен 1:1) Гол на Гонзо (Сошо - Гинган 1:0) Гол с греда на Ванката (Лион - Аячо 3:1) Гол с греда на Талиезин (Адмира Вакер - Рапид Виена 2:1) ----> Алесандрон спасява удар на Талиезин (Селтик - Сейнт Джонстън 3:0) ----> Алесандрон спасява удар на Ванката (Росарио Сентрал - Ривър Плейт 1:1) Гол на Ванката (Юве Стабия - Читадела 1:1) ----> Валтер спасява удар на Талиезин (Юве Стабия - Читадела 1:1) Гол на Гонзо (Щутгарт - Херта 1:2) Гол на Ванката (Дженоа - Катания 2:0) ----> Редо спасява удар на Ванката (Твенте - АЗ Алкмаар 2:1) Гол на Гонзо (Фиорентина - Киево 3:1)
Мечки --------------------------- Сезон 2013/2014 --------------------------- Гол на Шваба (Байерн Мюнхен - Хановер 2:0) Гол на Нема Значка (Хъл Сити - Кардиф Сити 1:1) Гол на Шваба (Рен - Аячо 2:0) Гол на Славо (Хъл Сити - Уест Хям 1:0) Гол на Мейджър (Суонзи - Арсенал 1:2) Гол на Шваба (Ливърпул - Кристъл Палас 3:1) Гол с греда на Нема Значка (Реал Мадрид - Малага 2:0) Гол на Славо (ВАК Волфсбергер - Винер Нойщат 1:1) Гол на Нема значка (Ювентус - Дженоа 2:0) Гол на Енкели (Ювентус - Дженоа 2:0) Гол на Славо (Монако - Лион 2:1) Гол на Славо (Ростов - Рубин 0:0) Гол на Мейджър (Атлетико Мадрид - Атлетик Билбао 2:0) ----> Киану спасява удар на Енкели (Монпелие - Нант 1:1) Гол на Нема Значка (Атлетик Билбао - Леванте 2:1) Гол на Нема Значка (ПЕК Цволе - Твенте 1:1) Гол на Славо (ПЕК Цволе - Твенте 1:1) Гол с греда на Енкели (Бока Хуниорс - Тигре Виктория 2:1) ----> Дефо спасява удар на Нема Значка (Коринтианс - Флуминензе 1:0) Гол на Шваба (Ливорно - Ювентус 0:2) Гол с греда на Енкели (Модена - Сиена 1:1) Гол с греда на Славо (Аталанта - Рома 1:1) Гол на Славо (Барнет - Дартфорд 1:0) Гол на Нема Значка (Монако - Аячо 1:0) Гол на Енкели (Брага - Витория Сетубал 2:0) Гол на Славо (Брага - Витория Сетубал 2:0) Гол на Шваба (Славия София - Черноморец Бургас 2:0) Гол на Енкели (Норич - Суонзи 1:1) Гол на Шваба (Дарби Каунти - Донкастър 3:1) Гол на Шваба (Манчестър Юнайтед - Суонзи 2:0) Гол на Нема Значка (Панатинайкос - Паниониос 1:0) Гол на Славо (Панатинайкос - Паниониос 1:0) Гол на Мейджър (Манчестър Юнайтед - Суонзи 2:0) Гол на Нема Значка (Тотнъм - Кристъл Палас 2:0) Гол на Шваба (Борнемут - Уотфорд 1:1) Гол на Нема Значка (Борнемут - Уотфорд 1:1) Гол на Енкели (Чиапас - Крус Асул 0:1) Гол на Енкели (Бенфика - Маритимо 2:0) Гол на Нема Значка (Бенфика - Маритимо 2:0) Гол на Енкели (Евиан ТГ - Аячо 1:1) Гол на Нема Значка (Форталеса ФК - Санта Фе 1:2) Гол на Славо (Клуб Америка - Атланте 1:0) ---> Агивабул спасява удар на Славо (О Хигинс - Сантяго Уондърърс 2:0) Гол на Шваба (Тюн - Люцерн 2:1) ----> Ледо спасява удар на Шваба (Тигрес - Сантос Лагуна 1:1) ----> Ледо спасява удар на Енкели (Серо - Данубио 1:1) Гол на Енкели (Щутгарт - Херта 1:2) Гол на Нема Значка (Тигрес - Веракрус 1:0) Гол на Енкели (Тигрес - Веракрус 1:0) Гол на Шваба (Дженоа - Катания 2:0) Гол на Славо (Аталанта - Киево 2:1) Гол на Шваба (Суонзи - Кристъл Палас 1:1) Гол на Мейджър (Валансиен - Рен 2:1) Гол на Славо (Айнтрахт Брауншвайг - Волфсбург 1:1) Гол на Нема Значка (Веракрус - Атлас 0:1)
================================================= Добавям и само номинациите за 2012/2013ДембаМарадона (Валансиен - Лил 1:3) Талиезин (Ливърпул - Челси 2:2) Марадона (Вилем ІІ - ПСВ Айндховен 1:3) Дани-007 (Рен - Пари Сен Жермен 0:2) Марадона (Валансиен - Лил 1:3) Талиезин (Родъръм - Джилингам 1:2) Дакота (АДО Ден Хааг - АЗ Алкмаар 2:2) Талиезин (Фейенорд - Аякс 2:2) МечкиШваба (Саутхямптън - Фулъм 2:2) Шваба (Фейенорд - АЗ Алкмаар 3:1) Нема Значка (Лориен - Рен 2:2) Шваба/Мейджър (ПЕК Цволе - АЗ Алкмаар 1:2) Шваба (Саутхямптън - Фулъм 2:2)Тук може да има някой мечок , който да е пропуснат , но не знам целия състав на жилибоните .
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 20:14
Гонзи, мерси за комплимента!
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 20:15
Леле, какъв мач се заформи, лудницааа!
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
Регистриран на: 06.06.2012 07:21 Мнения: 5108 Местоположение: Laval, QC, Canada
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 20:21
Хубав мач се получава до момента  Аплодисменти за Енкели, който прави чудеса от храброст на вратата на "мечоците"  Имах големи колебания за Волфсбург - Аугсбург, между 1-1 и 2-2, но явно при 39 градуса температура единичките са ми се привидели двойни  Още един път поздравления на "мечоците" за добрата контрола 22 Март е, а тук вали сняг на парцали и сигурно вече добави още 20-на сантиметра сняг, а няма и намерение да спира 
_________________ Un pour tous, tous pour un!
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 21:05
Пу да се таковам в скъсаните вратарски ръкавици Кровънтрито ми го вкараха с неспасяема тупалка, но на палермо можех да се по разтегна още малко Жалко и добре, че е контрола Да си припомня баш навреме, че в прогнозирането личния мотив и отношение към отборите не важи понеже розовите сицилианци са ми леко не симпатични, реших , че няма как да бият в пескара Добре поне че не изпуках две избивки на 1:1 в тоя мач... И поздравления за колегата отсреща два бота, ама и два гола по малко за нас, благодарение на избивките му Мейджъра значи лесно се лъже в Англиите и едва ли вратаря винаги ще го измъква Добра загрявка за другия сезон, доволен съм 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 21:31
Швабата и Енкелито с фамозни представяния и водим 2:1 на шампионите... Жалкето също го бяхме заградили здраво, ама си размениха по един излишен гол. Пак добре, че го боднаха тоя за 3:1, че до последно ми беше 2:1 на клавиатурата, ама пък 2:0-та ни беше много ярко изразено и бях длъжен да дублирам. Инача, както отбелязах и одеве, много слабо в защита, абсолютен провал... Добре че е вратарчето с магическите ръкавици да ни държи в мача :))
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 21:46
Много ми е кеф как изиграхме Брентфорд. Стандартният ботски отбор би го изплющял 1:0/2:0/2:1 без много мисъл, но ние си го изанализирахме много добре и заслужено го ботнахме с премерения удар на Швабата. Ей за това говорим - премерено импровизаторски с повече смелост, където има мегдан за един пронизващ боц от средно далечно разстояние :)))
|
|   |
|
 |
|
dunkerque
(Red or Dead)
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 22:03
Дано на Гонзо не му е спрял интернета и да си води записки прилежно, защото само след един кръг ще изпита мечешката прегръдка. 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 22:16
Че с кво ще ме изплашите , аз от сега знам , какво ще играете 
Последна промяна Гонзо на 22.03.2014 22:16, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 22:25
Гонзе, стига си кибичил по чуждите полянки, ами вземи си оправи класиранията в подопечната игра, че хората чакат! 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 22.03.2014 22:51
Мечо Пух , класиранията са си наред и ги има , ако някое го няма , то за това си има основателна причина . 
 |
|
Medved
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 23.03.2014 22:04
Валенсия вкарва втори, което означава, че заграждаме престижна победа срещу шампиона на ПМЛ. Като цяло не съм доволен от избора си, особено на гостуващите мачове. Този мач беше един малък капитански провал, въпреки отделеното време за мислене. Но дет се вика - това не е като да критикуваш с пура в уста от пухкавото кресло в официалната ложа на стадиона :))) Три точни удара на съперник на наш терен са прекалеееено много. Но това е големият отбор - когато капитанът няма ден с избора, играчите да измъкнат мача с фамозни изпълнения. Еваларка на Швабата и Енкелито за елитните изпълнения! :))) Поздрави и на двата отбора за добрия мач и успех на резачките в оставащите три кръга - мисля си, че при един летящ финал имат шансове дори за титлата, защо не :))) 
Последна промяна Medved на 23.03.2014 22:06, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
Регистриран на: 06.06.2012 07:21 Мнения: 5108 Местоположение: Laval, QC, Canada
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 23.03.2014 23:14
Честита победа на "мечоците"  Хубава контрола и приятна обстановка на горската полянка Определено можехме и да измъкнем нещо повече от този мач, но къде наши грешни отигравания, къде блестящи прояви на съперника ни спряха. Изводите са си за всеки един от нас. Сигурен съм, че догодина "мечоците" ще изненадат доста отбори от "А" група За нас - 3 мача до края = 3 финала 
_________________ Un pour tous, tous pour un!
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 23.03.2014 23:20
Честита победа на по-добрия отбор в мача....дано само не набъбне на 4:1 след португалския мач.....не че не бих му дал пак Португалия на Мейджъра....... Това 3:1 на пасош си беше измъкване по бели гащи много ценна проверка за нас в две отношения Първо,с една идея сме по-наясно с играта на мечките от останалите отбори в А група, което си е сериозен плюс Този отбор ако играе в този състав и по този начин няма как да е извън четворката в дебютния си сезон Второ, ако ще падаме в края на сезона, нека е в контрола И сериозен пропуск за Уилсън и Томи, които отиграват Валенсия - виляреал твърде предпазливо за подобен дерби мач Такаааа Следващия кръг играем с добре познатия ни отбор на Найтс и нищо друго освен победа не влиза в плановете ми, така че, отчете резачките .....имаме да направим едни нищо и никакви си три победи до края 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 24.03.2014 00:06
Много хубав мач се получи!  Яд ме е за Атлетик Билбао и Порто... много рязко скочихме на 2:0 3:0, а те пък 1:0. Не е хубаво да се играе винаги с ъндърски прогнози ама никога не са излишни. Лично за Порто на коефицент 1.14 си беше повече от логично да вкарат поне 2 гола. И сега като видях, че са играли с човек повече цяло полувреме е обидно да не вкараш повече от един гол. Както и да е... Успех на НМР и на нас в следващите срещи! Мечкаме! 
|
|   |
|
 |
|
sarafino
(Les Mousquetaires)
|

Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - NEW MERSEY RAZORS ● (контрола) | 24.03.2014 14:07
Добра контрола. Поздравления за "мечоците" и в частност вратарят им , който направи разликата в мача. Догодина съм сигурен, че мачовете помежду ни ще са още по-завързани. За нас си остава да си вземем мачовете докрая...
|