Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:22

Отговори на тема  [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 21:13

Diavolo написа:
Крал Блуфен написа:
Е то и да не беше станало 1:2 пак не го хващате като гледам.

Имаме 1-0/1-1/2-1
Мача минава през 1-0, 1-1 и 2 89 мин. става 1-2
как да не те яд
Лацио също ни бягат с гол в 84 мин.

А техния дубъл дойде след нередовен гол в 90 мин. и при избор на Реал, което само по себе си е абсурдно.
Миналия уикенд загубихме по идентичен начин от Лавината, който ей го миналия уикенд им върза и бият, сега им бяха двоен в 90 мин. и падат.
Там е работата, че при нас никога няма компенсасии.

срещу мумиите имахме късмет малко тогава реал им избега срещу хетафе, срещу въздушните пак, ама бяхме без вратар тъй че общо взето сме каръци и миналия сезон само в 1-2 имахме късмет и много загубихме пак заради каръка :ireful:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 21:14

Diavolo написа:
Крал Блуфен написа:
Е то и да не беше станало 1:2 пак не го хващате като гледам.

Имаме 1-0/1-1/2-1
Мача минава през 1-0, 1-1 и 2 89 мин. става 1-2
как да не те яд
Лацио също ни бягат с гол в 84 мин.

А техния дубъл дойде след нередовен гол в 90 мин. и при избор на Реал, което само по себе си е абсурдно.
Миналия уикенд загубихме по идентичен начин от Лавината, който ей го миналия уикенд им върза и бият, сега им бяха двоен в 90 мин. и падат.
Там е работата, че при нас никога няма компенсасии.

Еми да кофти е, но аз мога няколко фермана да ти напиша за наши мачове през последните сезони с такова развитие. Най-пресен пример беше с Нивата 1ви кръг, когато на тях им излезе гол в Серия Б в 94тата, а на нас ни избяга в 93тата, а в друг мач Щутгарт осраха дузпа и те в 93тата.

Компенсация винаги има, но по некой път закъснява. Ние преди 2 сезона бихме всички рекорди с карък, греди, 3 отменени гола в един мач и кво ли не. Но доколкото съм чел в темите ви през първите 1-2 кръга самите вие признавахте,че сте имали голям късмет така,че ако 2 мача ви е вързало, а 2 не ако се замислиш има некакъв баланс =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 21:15

Diavolo написа:
sarafino написа:
Което все пак е неправилно нали? Момчета кофти е и вярно карък ви е днес...

не е правилно, просто копирах формата без да погледна, че думичката е 'удвоявам' вместо 'добавям'
няма как да удвоиш 1-1, защото го няма в диапазона.

Вярвам ти, просто нашето вратарче се подвело по твоите прогнози и е избил 2 пъти 1:1 в единия мач.Важното е,че съм разбрал правилно:)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 21:17

Връзваше ама в рамките на нормалното, а не като миналия кръг и особено сега. А и втория кръг играхме и без вратар. :)
Освен това сега губим точки от директни съперници - Лавината и Резачките, което е още по-неприятно.
А Нивата продължава да си бият като на плейстейшън и вече кур 6 точки пасив :uuu:
Абсурд.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 21:18

Diavolo написа:
Връзваше ама в рамките на нормалното, а не като миналия кръг и особено сега. А и втория кръг играхме и без вратар. :)
Освен това сега губим точки от директни съперници - Лавината и Резачките, което е още по-неприятно.
А Нивата продължава да си бият като на плейстейшън и вече кур 6 точки пасив :uuu:
Абсурд.

не са ли 4 ние имам 2 победи или вече за победа дават повече точки

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 22:22

Уф, да ве, 4 точки са :)
чакай, че се шашнах съвсем.

Дано Лион поне влезне бот 1-0 и да се надяваме на едното ПСУ да влезне, макар че птичето отдавна излетя от рамото в този мач.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 22:29

Принципно не правя такива коментари, но няма как да се сдържа сега....

Адски много уважавам Зомбитата като отбор, с тях мачовете винаги са успорвани, емоционални и страшно завързани. Уважам и Дявола, който е един от майсторите в прогнозите. Тези неща никой не може да ги оспори.

Само че чета сега темата за лайвскора и, разбираш ли, добивам впечатлението, че ние нищо не играем и само Фортуна ограбва Зомбитата от заслужена победа. Хайде да бъдем малко по - обективни.
Мачът започва с 2 ПСУ-та за Зомбитата и една вратарска избивка по - малко за нас. Причините са си наши грешки. Зомбитата си имат абсолютно честно извоювано предимство. До тук проблем няма. Следва случаен наш дубъл на "безумно избраният" мач на Реал, резонен гол с Милан, гостите отвръщат с попадение в далечно Мексико. И се започва тръшкането за несправедливите стрели на съдбата, които крадат победата....
Никъде, обаче, не се споменава фактът, че Зомбитата не хващат ЗНАК в половината си мачове поне. Или че ние изпускаме (най - вече заради грешните ми преценки за оувър/ъндър) поне още един гол, който тотално да убие интригата.
Мисълта ми е следната - момчета, срещу вас стои отбор, играчи. Ние (също както вас) сме изхабили време да мислим стратегии, да планираме отигравания. Не мисля, че само късметът ви куца в този мач. И да, ще го кажа, мисля, че си ви надиграхме. Да не говорим, че ме е яд за пропуските, които направихме. Ако погледнем обективно ще видим, че ние повече заслужихме успехът конкретно в тази среща.

Оставам с най - топли чувства към Зомбитата, надявам се и те към мен. Не ме разбирайте погрешно - много се радвам, че горите в играта, защото заради хора като вас тя е още жива и носи радост на всички нас. Но просто ми се ще да сме обективни.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 22:36

dakaaa написа:
Принципно не правя такива коментари, но няма как да се сдържа сега....

Адски много уважавам Зомбитата като отбор, с тях мачовете винаги са успорвани, емоционални и страшно завързани. Уважам и Дявола, който е един от майсторите в прогнозите. Тези неща никой не може да ги оспори.

Само че чета сега темата за лайвскора и, разбираш ли, добивам впечатлението, че ние нищо не играем и само Фортуна ограбва Зомбитата от заслужена победа. Хайде да бъдем малко по - обективни.
Мачът започва с 2 ПСУ-та за Зомбитата и една вратарска избивка по - малко за нас. Причините са си наши грешки. Зомбитата си имат абсолютно честно извоювано предимство. До тук проблем няма. Следва случаен наш дубъл на "безумно избраният" мач на Реал, резонен гол с Милан, гостите отвръщат с попадение в далечно Мексико. И се започва тръшкането за несправедливите стрели на съдбата, които крадат победата....
Никъде, обаче, не се споменава фактът, че Зомбитата не хващат ЗНАК в половината си мачове поне. Или че ние изпускаме (най - вече заради грешните ми преценки за оувър/ъндър) поне още един гол, който тотално да убие интригата.
Мисълта ми е следната - момчета, срещу вас стои отбор, играчи. Ние (също както вас) сме изхабили време да мислим стратегии, да планираме отигравания. Не мисля, че само късметът ви куца в този мач. И да, ще го кажа, мисля, че си ви надиграхме. Да не говорим, че ме е яд за пропуските, които направихме. Ако погледнем обективно ще видим, че ние повече заслужихме успехът конкретно в тази среща.

Оставам с най - топли чувства към Зомбитата, надявам се и те към мен. Не ме разбирайте погрешно - много се радвам, че горите в играта, защото заради хора като вас тя е още жива и носи радост на всички нас. Но просто ми се ще да сме обективни.

Козирувам на това мнение!

И другото, което е, миланист да се оплаква за гол в 90-тата... ахахаха :-D Ние си ги имаме бол... :rofl:

Последна промяна TheExorcist на 20.10.2013 22:41, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 22:40

Diavolo написа:
Уф, да ве, 4 точки са :)
чакай, че се шашнах съвсем.

Дано Лион поне влезне бот 1-0 и да се надяваме на едното ПСУ да влезне, макар че птичето отдавна излетя от рамото в този мач.

загубихме тоя мач и това няма какво да се надяваме и хабим нерви повече, пък ако случайно изравним идеално, но едва ли, честито на противника и гледаме към следващия мач, прав е капитана им че не всичко зависи от нас, тактически ни надиграха и с късмет в някои срещи победиха, какво толкова 2 победи и 2 загуби има още 18 мача някъде, май се разглезихме нещо като малките деца и се вживяваме прекалено, това е игра, все пак, има победи и загуби, малшанс и тн, вярвам че следващия мач ще победим и тръгнем нагоре, само трябва да нагодиш мачовете и никакви отказвания, играта ми харесва много, нищо че носи и отрицателни емоции, няма как тоя уикенд е гаден, но следващия се няма да е такъв споко, наздраве и за титлата на гришо, голям успех за него днес :cheers:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 22:44

Крал Блуфен написа:
PEPITO написа:
Ха ха ха,какво ти казах?89-та минута и вместо 2:1 то 1:2.Отново секирка...кажи къде ни е грешката сега?

Е то и да не беше станало 1:2 пак не го хващате като гледам. Тоя мач го бях играл оувър и му хвърлях по едно око в лайвскора та добре стана ама не разбирам вие за кво се тюхкате все пак тва си е троен мач между 2 отбора с равни точки.

Другата седмица се очертава голямо дерби :bluefan:

Що ми махнахте постинга с поздравленията към Надето от ваща тема?

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 22:55

Чакайте бе приятели.Гадно е да загубиш след като си искал да спечелиш,нали така?И най-вече когато виждаш че ти самият не си виновен за тези непознати резултати,а всичко се решава от капризите на съдбата.Не може да отречете,че когато противникът вкарва двоен гол в продълженията с измислена дузпа,а на твоя отбор съдбата отменя няколко възможности в последните минути,или играч изпуска дузпа как да не споделиш мъката си?И най-важното...къде някой от Зомбитата обвинява противниците за нещастията си?Просто е факт че днес не ни върви на нас,а на Вас да.Даже ако някой мач беше завършил 7:5 пак щяхте да го хванете.Но къде видяхте някой от нас да Ви обвинява?Правите тактики,предвиждания,майстори сте.О.К.Но не ми казвайте че знаехте че на Реал щяха да им дадат дузпа в продълженията. :-o

Последна промяна PEPITO на 20.10.2013 22:56, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 23:07

TheExorcist написа:

Томи, наздраве! :cheers:
Ъъъ за какво говориш? :-D

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 23:17

Diavolo написа:
TheExorcist написа:

Томи, наздраве! :cheers:
Ъъъ за какво говориш? :-D

Бях казал, че тя има повече топки от повечето мъже! :-D

Наздравя брат! :cheers:

Бтв, видя ли ШЛ купата?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 23:25

Не само я видях, ами и се снимах с нея :cheers:
Исках да я захапя ала Рафа Надал, ама не ми дадоха :uuu:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 23:26

TheExorcist написа:

Кои сме тия ние? Само админите могат да пипат мнения у тоя клуб...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 23:31

Diavolo написа:
Не само я видях, ами и се снимах с нея :cheers:
Исках да я захапя ала Рафа Надал, ама не ми дадоха :uuu:

Много говеда имаше, иначе и аз щях да се снимам.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   20.10.2013 23:48

НМР да информират вратаря си,че при ПСУ няма нужда да се избива 2 пъту добавената прогноза...Ебати, тва за отбор шампион е супер несериозно! Резо, къде спиш бре въведи ред! :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   21.10.2013 00:06

Тюленче, за мен реалния резултат е 1-1! двойния гол не ви го признавам :laugh:
Нормално е като сте домакини да сте близко до гола в някои мачове, но и не малко ви избягаха с доста...
Ние разцъкахме добре, но явно сте силни домакини, а и късмета е със силните, факт.
Виж със сигурност не е имало нищо неуважително, само нерви и ядец.
Първия ми пост по темата беше, че сте най-добрия отбор в ПМЛ, от това по-голяма похвала от дявола трудно ще чуеш. И без това съм супер пестелив към подобни похвали в една курвенска игра като ПМЛ. :-)
Успех ви желая в първенството, продължавайте в същия дух!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   21.10.2013 00:09

Diavolo написа:
Тюленче, за мен реалния резултат е 1-1! двойния гол не ви го признавам :laugh:
Нормално е като сте домакини да сте близко до гола в някои мачове, но и не малко ви избягаха с доста...
Ние разцъкахме добре, но явно сте силни домакини, а и късмета е със силните, факт.
Виж със сигурност не е имало нищо неуважително, само нерви и ядец.
Първия ми пост по темата беше, че сте най-добрия отбор в ПМЛ, от това по-голяма похвала от дявола трудно ще чуеш. И без това съм супер пестелив към подобни похвали в една курвенска игра като ПМЛ. :-)
Успех ви желая в първенството, продължавайте в същия дух!

КАКВО ЗНАЧИ НЕ ПРИЗНАВАШ ДВОЙНИЯ ГОЛ??? :-o Това, че Мангалдо за 1234 път вкарал от дузпа ли???!!! :outofspace:
Ебем и демагогията!

Ти си шампион по принцип ( индивидуален ) и се дръж малко по-така, как се вика, по добАва, с респект. Стига простотии! :sick:

Последна промяна TheExorcist на 21.10.2013 00:17, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● NEW MERSEY RAZORS - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, IV кръг)   |   21.10.2013 00:27

Честита победа. Откакто живея на вилата в планината май имам повечко яснота (не само за мачовете).
Неприятно е да виждам обаче,как организационно седим като .....хванати от гората ;) но се надявам това да е било наистина за последно.
Отново посвещавам головете и победата на Фореста и искам да го видя още следващия кръг да къса мрежи в негов стил.
Малка обица на ухото за целия отбор - занапред ще е добре да не проявяваме такова пренебрежително отношение към резултат 1:0 на малко познати ни п-ва , визирам Норвегия, особено на тройна прогноза.
Колкото до мача на Реал..... Когато интуицията ти се подписва и с двете ръце за 2:0, само трябва да я послушаш...Съдията само държи "химикалката" ;)
Успех на Зомбитата занапред и да пробват малко да разчупят шаблона в прогнозите...това като приятелски неангажиращ никого коментар...
Айде лека и си пазете нервите, не сме от вчера тук.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща