Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 00:53

Отговори на тема  [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 00:52

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:

Нищо не разбираш - трябваше да е 3:3 мачът, Краля го каза !!!

Копеле, тоя мач го бях приготвил за избивка на 1:2 за първия отбор обаче после верно реших,че ше е голов трилър. Зомбитата не са прави в случая да недоволстват точно от тоя мач защото ПСВ се очакваше да бият и наистина бая отбори го вкарват вкл. и нашия Дубъл. Тъпото е като стане 1-2 за 30 мин и след тва мача умре. Супер криво е ама кво да правиш.

Факт, ама то е криво и като е у 97-та минута - просто се случва, съдии и секви простотии са част от нещата ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 01:24

Diavolo написа:
Втори пореден кръг няма да успеем да бием отбор когото мачкаме с положения и игра. Според мен трябва задължително да има промени в правилата, защото ако тези правила останат казах го отдавна още ще си играете 5 отбора на кръст.
Не може отбори, които познават по два, три знака от осем мача да водят с 2-0. Некви ботове ми стават шампиони и пр. идиотщини, а има един куп майстори в редица отбори, които не са печелили играта.

:uuu:

Футболът е игра на голове, не на чисти положения, греди, аутове и тъчове... Неприятно е да създадеш повече чисти положения от съперника и накрая да паднеш, но и това си е част от играта... Ама като биете мазнярски с 0:1, когато са ви скъсали от положения и пропуски, сигурно ти е приятно, нали ;)

п.п. ПСВ си беше НАРИСУВАНО 1:2. Като си им дал такъв подарък и лекомислено си им проспал дубъла, може да се сърдиш само на себе си. Версията за идиотските правила, които пречели на истинските майстори да си спечелят заслуженото, вече взе да придобива твърде комични краски...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 01:59

Аре не давай акъл на Дявола ако обичаш
гледай си твоя отбор

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 02:35

Bjoern Bo написа:
п.п. ПСВ си беше НАРИСУВАНО 1:2.

Естествено , ако познаваш съдията , тогава и това 1:2 е нарисувано . Очаквам до месец да обявят , че разследват съдията за този резултат . Такава сценка , каквато се разигра около дузпата , няма и по нашите села .

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 02:50

Абе ПСВ са в някаква страшна серия от 5-6 поредни победи, отделно са си гранд и фаворит срещу всеки отбор извън Топ 3, в каквато и форма да се намират. Какво по-нормално от това 1:2?!? Ама измислена дузпа, ама гол от засада.... Ако искате можете да се хванете и за някой обратен тъч, който е обърнал развоя на мача и е порязал иначе толкова майсторския подбор на мач...
Давайте още такива подаръци и после се чудете какво му има на домакинския фактор в ПМЛ... :helpless:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 05:05

Кой умник беше казал, че играта била до майсторство? Ако беше зомбитата да имат 3 титли през годините, защото като индивдуалности сме номер 1 :uuu:[/quote]

Я па го тоя!!! Индивидуалности нумеро уно е първо Майна Резо, после ти, после Анфо, после Аз и Фогел и после всичко друго! :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 05:49

PEPITO написа:
terminator написа:
ще играете, ще играете..., и двамата :)))

Не,няма да играят както впрочем и аз.Играйте си ганкиното дето сте си го измислили сами.Тези стъпки са абсолютна измислица...вместо да водим поне 4:0,губим 0:2...За Вас не зная,но аз поне доколкото знам не съм мазохист!

Абе Пепи и Юве Фен, вие сте ГОЛЕМИ циници, знаете ли?! :outofspace: Заради такива като ВАС Зомбис ще изпуснат титлата. Ама нагли сте бе да ви еба, just shut the fuck up and everything will be cool! :thumbs: :besnyo: :ireful: :devil:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 06:16

С извинение към ВЕЛИКИЯ ДЯВОЛ, но КОНТРОЛИРАЙ тия галфони Пепи и Юве, щото имат големи усти! :laugh:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 09:03

Bjoern Bo написа:
Абе ПСВ са в някаква страшна серия от 5-6 поредни победи, отделно са си гранд и фаворит срещу всеки отбор извън Топ 3, в каквато и форма да се намират. Какво по-нормално от това 1:2?!? Ама измислена дузпа, ама гол от засада.... Ако искате можете да се хванете и за някой обратен тъч, който е обърнал развоя на мача и е порязал иначе толкова майсторския подбор на мач...
Давайте още такива подаръци и после се чудете какво му има на домакинския фактор в ПМЛ... :helpless:

Aбе Мейдж , ти живееш в няква си твоя хралупа . Никой не казва , че ПСВ не е фактор в Холандия , но вчера нито заслужаваха да бият , нито да вкарат 2 гола . Двата им гола , бяха меко казано съмнителни . Първия няма да го коментираме , защото вратаря по добре да си я беше вкарал сам , вместо да се прави на клоун , но при втория нямаше никаква дузпа . Дори нямаше лек контакт, за да се усъмним малко , а да не говорим , че съдията първоначално посочи корнер .

пп Аз бях казал на вратаря ни да избие 1:3 .

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 11:07

TheExorcist написа:
Кой умник беше казал, че играта била до майсторство? Ако беше зомбитата да имат 3 титли през годините, защото като индивдуалности сме номер 1 :uuu:

Я па го тоя!!! Индивидуалности нумеро уно е първо Майна Резо, после ти, после Анфо, после Аз и Фогел и после всичко друго! :-)[/quote]
Ама сте се събрали все скромни скромни тук. Да сте ни живи и здрави!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 12:02

най-много заслужавали да станат шампиони зомбитата, my ass... най-много заслужава да стане шампион този, който стане шампион. нямах нищо против вас досега, но вече съм лично амбициран да не станете шампиони. nobody likes crying babies. Аз ще заложа на Мумиите няколко пробити капачки, супер са ми симпатични с професионалното си отношение; пък и без много шум май са по-добри от всички останали в подбора на потоци и мачове, по мои скромни и непредставителни наблюдения.

:kn: :kn: :kn:

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 12:28

кибик написа:
най-много заслужавали да станат шампиони зомбитата, my ass... най-много заслужава да стане шампион този, който стане шампион. нямах нищо против вас досега, но вече съм лично амбициран да не станете шампиони. nobody likes crying babies. Аз ще заложа на Мумиите няколко пробити капачки, супер са ми симпатични с професионалното си отношение; пък и без много шум май са по-добри от всички останали в подбора на потоци и мачове, по мои скромни и непредставителни наблюдения.

===
:thumbs:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 13:22

кибик написа:

Покрай залозите да не забравиш за нашите премии само...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 13:27

TheExorcist написа:
С извинение към ВЕЛИКИЯ ДЯВОЛ, но КОНТРОЛИРАЙ тия галфони Пепи и Юве, щото имат големи усти! :laugh:

чшш, какви са тия приказки??? вземи се извини :uuu:
Ювето и Пепи са най-големите находки и открития в играта за последните две години.
Посочи ми някой друг активен новак, а не само некъв бот да пуска некви прогнози, а никой не го знае какъв е и кой е.
Отново зомбитата допринасят най-много за развитието на играта :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 13:29

кибик написа:

леко с кибиченето само :laugh:
много отбори се амбицирахте нещо срещу нас, но да не ви излезнат криви сметчиците. :clown:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 13:32

Bjoern Bo написа:

верно ли?
а не беше ли и над 3.5 гола мача принципно, коефициентите падаха главоломно. То и 1-3 можеше да стане и 2-3. Такива тройни дербита и 100% ви оувъри си се дават. А втория гол на ПСВ беше абсолютно нередовен, Витес ги надиграха апропо целия мач. А ПСВ вкараха след подарък от вратаря и измислена дузпа.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 13:35

аз се махам след края на сезона дори и да станем шампиони, казвам го на дявола тук, за да знае да търси нов играч, щото той е в тая игра от 12 години и съм убеден че ще продължи още, докато аз съм новак от две години и ми омръзна вече, реших го, иначе ще продължа да стискам палци на отбора :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 13:39

Крал Блуфен официално обявява Зомбитата за новия шампион в ПМЛ. Те са най-организирания отбор и най-ентусиазирания в играта. Класата им е видна и ако ние не бяхме пародия на отбор тоя сезон можеше да им бъдем и конкуренти.

Обявявам титлата за предрешена и без капка интрига до края!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 16.03.2014 13:40, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 13:41

Крал Блуфен написа:
Крал Блуфен официално обявява Зомбитата за новия шампион в ПМЛ. Те са най-организирания отбор и най-ентусиазирания в играта. Класата им е видна и ако ние не бяхме пародия на отбор тоя сезон можеше да им бъдем и конкуренти.

Обявявам титлата за предрешена и без капка интрига до края!

Дяволе, дяволе, е сега ви се е.. майката!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 15:28

Diavolo написа:
Bjoern Bo написа:

верно ли?
а не беше ли и над 3.5 гола мача принципно, коефициентите падаха главоломно. То и 1-3 можеше да стане и 2-3. Такива тройни дербита и 100% ви оувъри си се дават. А втория гол на ПСВ беше абсолютно нередовен, Витес ги надиграха апропо целия мач. А ПСВ вкараха след подарък от вратаря и измислена дузпа.

Като е бил над 3,5 гола, защо избиваш 1:1 и оставяш по-близкия до оувъра дубъл, съвсем в духа на най-левашката вратарска грешка? Както си говорихме с един майстор (ама истински майстор, когото няма да видиш да си афишира майсторството с чатърски претенции през седмица-две), прогнозирането обхваща и всички извън спротно-технически фактори, съпровождащи даден мач, между които е този съдията да удари едно рамо на силния на деня с измислена дузпа... Това като прочут майстор и разбирач трябва да си го разбрал отдавна...

:-|

Последна промяна Medved на 16.03.2014 15:32, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща