Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 00:53

Отговори на тема  [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 17:40

мамка му, трябва ни вратар :dunno:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 17:42

Крал Блуфен написа:
Крал Блуфен официално обявява Зомбитата за новия шампион в ПМЛ. Те са най-организирания отбор и най-ентусиазирания в играта. Класата им е видна и ако ние не бяхме пародия на отбор тоя сезон можеше да им бъдем и конкуренти.

Краля каза тежката си дума, мисля, че трябва да се вслушате и да си помислите хубаво. Особено кибиците... :-D

:devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 17:45

всъщност я една бира за всички :cheers:

доста се нажежиха страстите, като пак аз доведох до това, но не беше съзнателно...
ако съм засегнал някого се извинявам, но винаги по този начин ще си изразявам емоциите, по друг не мога.
в крайна сметка аз невинно дяволче :unsure:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 17:47

Diavolo написа:
всъщност я една бира за всички :cheers:

доста се нажежиха страстите, като пак аз доведох до това, но не беше съзнателно...
ако съм засегнал някого се извинявам, но винаги по този начин ще си изразявам емоциите, по друг не мога.
в крайна сметка аз невинно дяволче :unsure:

:cheers: макар че аз лично не се считам с нажежени страсти ;-) Юве и Пепито също да не се стягат, това не е Тенискафе, тук е малко по-различно.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 17:56

Diavolo написа:
TheExorcist написа:
С извинение към ВЕЛИКИЯ ДЯВОЛ, но КОНТРОЛИРАЙ тия галфони Пепи и Юве, щото имат големи усти! :laugh:

чшш, какви са тия приказки??? вземи се извини :uuu:
Ювето и Пепи са най-големите находки и открития в играта за последните две години.
Посочи ми някой друг активен новак, а не само некъв бот да пуска некви прогнози, а никой не го знае какъв е и кой е.
Отново зомбитата допринасят най-много за развитието на играта :wave:

Ама аз не казвам, че са слаби, а че просто имат големи усти! :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 18:06

Diavolo написа:
мамка му, трябва ни вратар :dunno:

дяволе ще трябва да намериш някой лятната пауза, иначе си супер капитан избираш точните мачове, но нещо вратарския пост ти куца, тоя пост между другото е най-трудния в играта не е лесно от 20 прогнози на противника, да отгатнеш къде трябва да се избива, тъй че те разбирам :fatal:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 18:13

ще видим, ако участваме ( :-D ) може и някой от сегашните нападатели да отидат на вратата. ;-)
Няма да е Фогела, че знам, че не обича този пост, а и е сред най-големите легенди на прогнозите.

виж труден и неблагодарен пост е това.
по едно време си мислех дали да не махна по всяка една прогноза от четирите им дубъла (нали имаха 4 дубъла, Арлито), но това по принцип не е хубаво, защото оставяш пълна гама от валидни прогнози за противника. Ама в случая можеше и да беше добър избор, защото когато в събота мислех избивките нито една тяхна атака не ме плашеше истински и общо взето изсмуках измежду пръстите си тези избивки.

При нас все такива тънки разминавания се получава и в атака и на вратата. Загубихме 5 точки този сезон само от наши пропуски. :dunno:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Я   |   16.03.2014 18:25

PEPITO написа:
Bjoern Bo написа:
Страхотна активност и истински находки - признавам! Защото много лесно можеш да селектираш четирима случайни от улицата, които да ти редят майсторски стандартните резултати от ботския диапазон, но такива, които да ти пригласят толкова успешно на ревливите тиради, трудно се намират..... Фогела трябва да се чувства голям самотник във вашия отбор... :dunno: ...

Абе Приятел,първо не ми е ясно защо толкова много те вълнуват Пепито и Юве та толкова ги обсъждаш?От някоя нравствена комисия ли си?И второ,като те прелиствам оставам с усещането на някаква завист към зомитата и се надяваш наистина да напуснем ПМЛ.Били сме емоционални...еми сигурно е така,за разлика от теб(като гледам и ти се палиш и се вживяваш в чужди проблеми),но все още сме нови и нв сме свикнали истински с условията в играта.А всъщност и аз и Ювето не сме те обидили с нещо нито теб,нито пък някой от Академиците тук,за разлика от Екзорсиста,наричайки ни "галфони".Та затова оставам с убеждението,че искате да се отървете от нас,вместо да ни похвалите и почерпите с някоя бира та да останем. :dunno:

Абе пич, всичко е приятелско бе! Аз и на приятелите си викам галфони. Ае наздраве, че ми е много гот и честита тройка на Ман Ю и поздрави за Субзиро и Оейзиса! :dance: :finger:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 18:36

Надявам се целия късмет на Арлито да се изчерпа в този кръг и да можем да ги задминем в класирането и да оцелеем в крайна сметка. Жалко за Зомбитата, много симпатичен отбор, но явно догодина ще разчитате на титла. :-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 18:49

TheExorcist написа:
PEPITO написа:
Bjoern Bo написа:
Страхотна активност и истински находки - признавам! Защото много лесно можеш да селектираш четирима случайни от улицата, които да ти редят майсторски стандартните резултати от ботския диапазон, но такива, които да ти пригласят толкова успешно на ревливите тиради, трудно се намират..... Фогела трябва да се чувства голям самотник във вашия отбор... :dunno: ...

Абе Приятел,първо не ми е ясно защо толкова много те вълнуват Пепито и Юве та толкова ги обсъждаш?От някоя нравствена комисия ли си?И второ,като те прелиствам оставам с усещането на някаква завист към зомитата и се надяваш наистина да напуснем ПМЛ.Били сме емоционални...еми сигурно е така,за разлика от теб(като гледам и ти се палиш и се вживяваш в чужди проблеми),но все още сме нови и нв сме свикнали истински с условията в играта.А всъщност и аз и Ювето не сме те обидили с нещо нито теб,нито пък някой от Академиците тук,за разлика от Екзорсиста,наричайки ни "галфони".Та затова оставам с убеждението,че искате да се отървете от нас,вместо да ни похвалите и почерпите с някоя бира та да останем. :dunno:

Абе пич, всичко е приятелско бе! Аз и на приятелите си викам галфони. Ае наздраве, че ми е много гот и честита тройка на Ман Ю и поздрави за Субзиро и Оейзиса! :dance: :finger:

Стига бе и ти. Лош такъв!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Я   |   16.03.2014 18:55

TheExorcist написа:

Е,тогава се радвам че и аз съм галфон(и твой приятел значи).Ей сега ще се похваля на Мама...Но моля те смени си аватара,че никой няма да ми повярва. :handshake:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Я   |   16.03.2014 20:11

PEPITO написа:
TheExorcist написа:

Е,тогава се радвам че и аз съм галфон(и твой приятел значи).Ей сега ще се похваля на Мама...Но моля те смени си аватара,че никой няма да ми повярва. :handshake:

Какво му е на аватара? А колкото до Мама, свали си и гледай това:

http://www.imdb.com/title/tt1434435/?ref_=nv_sr_2

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 00:55

и ся кво, за капак ми избиват и перфектно ПСУ.
никога повече няма да играя шах с теб, Спърсе :dunno: :uuu:

сериозно, добра работа :-) можеше да избиеш 1-1/2-2, че имаше резон за реми и коефициентите бяха добри, но добър избор в крайна сметка. Но и тук имаше червен картон който повлия. Можеше да завърши и 4-1, кой знае, не съм гледал, нямаше видео.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  FT' 1-2   |   17.03.2014 00:57

Това е една от най-неприятните загуби откакто играя тази игра. Абсолютно нелогична и нереална, но факт. Поздрави за Арлито и успех.
За нас всичко е ясно - по следващата седмица излизаме за победа над Нивата, друг път към титлата няма.

Горе главите, зомбарета. Каквото съдбата взима го връща друг път! :devil:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: FT' 1-2   |   17.03.2014 01:00

Diavolo написа:
Това е една от най-неприятните загуби откакто играя тази игра. Абсолютно нелогична и нереална, но факт. Поздрави за Арлито и успех.
За нас всичко е ясно - по следващата седмица излизаме за победа над Нивата, друг път към титлата няма.

Горе главите, зомбарета. Каквото съдбата взима го връща друг път! :devil:

забравяме го и това е в крайна сметка да гледаме позитивно на нещата, три отбора имаме 23 точки и още сме в играта, сега седмица почивка да се пречистим от каръка и се готвим за дербито с нивите, което решава целия сезон, всичко или нищо, дано там късмета е с нас и ни върне за пропуснатото :devil:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 11:41

Честно да ви кажа, не разбирам цялата тази дискусия от 100 страници за една напълно рутинна и очаквана победа.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 12:11

gamen4o написа:
Честно да ви кажа, не разбирам цялата тази дискусия от 100 страници за една напълно рутинна и очаквана победа.

Ти пък къде се обади дето от 100 мача нямаш избивка. Добре че бях аз да покажа виртуозно как се спасява ПСУ, иначе рутинната и очаквана победа (да не стане грешка само, естествено че беше такава) щеше да ни избяга в последния момент.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 12:14

Diavolo написа:
и ся кво, за капак ми избиват и перфектно ПСУ.
никога повече няма да играя шах с теб, Спърсе :dunno: :uuu:

сериозно, добра работа :-) можеше да избиеш 1-1/2-2, че имаше резон за реми и коефициентите бяха добри, но добър избор в крайна сметка. Но и тук имаше червен картон който повлия. Можеше да завърши и 4-1, кой знае, не съм гледал, нямаше видео.

Ами какво да ти кажа, малко се реванширах за ония нелепи грешки в шаха заради които завършихме наравно :)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 12:54

Момченце когато вече имаш едни златни ръкавици във витрината няма значение дали избиваш или не ти си легенда. А иначе добре че Ради пусна в 11:01 а не след началото на мача, защото вместо да се чувстваш спокоен както стоян колев преди фал на пламен крумов, щеше да се чувстваш обречен като блажевич срещу бадема :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   17.03.2014 16:26

Имахме късмет, че генераторът ми за ботски прогнози този път сработи по-бързо и успях да си пусна прогнозите пред началото на мачовете...
А бтв, как се разбрахме за парите за съдията в Холандия - аз ли да му занеса останалата част или Ицо ще му ги даде май месец?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща