Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 11:01

Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   16.09.2013 03:25

DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б"

БАЛАНС

Двата отбора не са се срещали в официални мачове.

DUNE WARRIORS
-----------------------------------------------------------------------------------------------
[1] Жеката
[2] Туиг
[3] Сянки
[4] Пец
[В] Гоа
-----------------------------------------------------------------------------------------------
[C - 17:00] 10105 | Ливърпул - Саутхямптън [1] 2:1 [1] 3:0 [2] 2:0 [0:1]
[C - 16:30] 10207 | Хановер - Аугсбург [1] 2:1 [3] 3:1 [2:1]
[H - 16:00] 10306 | Ювентус - Верона [1] 3:0 [2] 1:0 [2] 2:0 [2:1]
[H - 13:00] 10406 | Бетис - Гранада [2] 1:0 [4] 2:1 [0:0]
[C - 21:00] 10509 | Реймс - Гинган [3] 2:0 [3] 2:1 [4] 1:0 [1:1]
[H - 15:30] 10602 | Фейенорд - Утрехт [1] 3:1 [3] 2:1 [1:0]
[C - 17:00] 20702 | Брайтън - Болтън [3] 2:0 [4] 2:1 [4] 1:0 [3:1]
[C - 18:00] 20806 | Жил Висенте - Олянензе [2] 1:1 [4] 1:0 [1:1]

CDLM BLUE POWER "Б"
[1] Брут
[2] Данипоу
[3] Алан Копле
[4] Белгийски Цербер
[В] Хайзенберг
[H - 18:00] 10106 | Кардиф Сити - Тотнъм [1] 1:2 [2] 1:2 [3] 1:1 [0:1]
[C - 16:30] 10203 | Майнц - Байер Леверкузен [1] 2:2 [3] 1:1 [1:4]
[C - 21:45] 10310 | Дженоа - Ливорно [1] 2:1 [2] 1:0 [4] 1:0 [0:0]
[C - 19:00] 10407 | Алмерия - Леванте [1] 2:3 [4] 1:1 [2:2]
[C - 21:00] 10507 | Евиан ТГ - Монпелие [1] 3:2 [3] 2:1 [4] 1:0 [2:2]
[C - 21:45] 10607 | Рода - Хееренвеен [2] 1:1 [3] 2:2 [3:3]
[C - 17:00] 20706 | Барнзли - Уотфорд [2] 1:1 [3] 1:1 [4] 1:2 [1:5]
[C - 20:00] 20805 | Белененсес - Маритимо [2] 1:1 [4] 0:2 [1:0]

Последна промяна PMLeague на 22.09.2013 21:46, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 16:16

Искам да попитам рефера дали ще отсъди нарушение за нашия отбор в следствие на невалидните прогнози след крайния срок от страна на противника. Говоря за дузпата.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 21.09.2013 16:17, променена общо 1 път

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 19:05

Много странно - наказват ме с червен картон за нещо, за което доскоро изобщо нямаше никакво наказание. Подобен абсурд отдавна не бях срещал.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 19:07

Пускане на нападателни прогнози след крайния срок води до червен картон.
Дузпата е нападателна прогноза.
Кое не ти е ясно?

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 20:19

Гоа написа:
Много странно - наказват ме с червен картон за нещо, за което доскоро изобщо нямаше никакво наказание. Подобен абсурд отдавна не бях срещал.

Това правило е прието преди 3 години, няма как "доскоро" да е било по друг начин.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 20:31

Stuart написа:
Гоа написа:

Това правило е прието преди 3 години, няма как "доскоро" да е било по друг начин.

Той Гоа-та и миналия сезон забрави да бие дузпа отново срещу нас.

Насочвам вниманието на виртуалната общественост към мача Алмерия - Леванте. В момента е 2-2 и Левенте са с човек повече, а Брут от нашия отбор го е играл 2:3.

Имаме заявка за гол на сезона още в 1ви кръг :ludnica:

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 22:07

Значи преди три години е допуснат този абсурд. Ако знаех, нямаше изобщо да пускам постинга - по-добре небита дузпа, отколкото червен картон. И това ако не е абсурдна алтернатива :).

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 22:09

Сроковете са за да се спазват. И ние можеше да пуснеме потоци с 30 мин закъснение ама не става.

Тебе специално тва ти е втора поредна дузпа срещу нас, която осираш. Или си дебил или се правиш на луд.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 22:27

А най-големия ташак е,че въпросната дузпа щеше да е пропусната защото Гоа-та е махнал 4:1 :rofl:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 22:31

То изобщо няма такива резултати 4-1 и 5-0 в диапазона на дузпата. Гоа, влез малко в час бе, бате. :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 22:39

Stuart написа:
То изобщо няма такива резултати 4-1 и 5-0 в диапазона на дузпата. Гоа, влез малко в час бе, бате. :)

Да, тва ми направи впечатление и на мене докато го пишех =)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 22:54

Той е бил нещо средно между дузпа и ПСУ. Даже не знам какво се случваше, ако беше пуснал в срок. :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 22:59

Stuart написа:
Той е бил нещо средно между дузпа и ПСУ. Даже не знам какво се случваше, ако беше пуснал в срок. :)

Еми пак е пропуск - извадил е 4:1, а то така свършва =))

и такъв отбор ни води 2-0. Новобогаташите ше требва да се стегат за следващия мач,че ше продължиме със санкциите!!!

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   21.09.2013 23:42

Водим ви 2:0, щото сме по-добри от вас. Дори и корумпираната Федерация не може да ни спре с измислените си казуси, точки и подточки.

Стю, какво очакваш след тежък изпит, да седна да мисля закъснялата дузпа ли... даже не знам защо я пуснах така първосигнално днес, вероятно защото снощи на 2 пъти бях пред пускането й и все нещо се случваше, накрая заспах и така си остана... и се ядосах днес като се прибрах скапан и се сетих. Добре че поне вратарските пуснах. А иначе щях да махна 0:5, а не 4:1, ако изобщо бях мислил. Отделен въпрос е кои резултати влизат в диапазона. А червеният картон беше пълен шок.

Момчета, вие искате човек да живее в ПМЛ, за да бъде поне малко в час с непрекъснатите промени, което няма как да стане. ПМЛ се превръща във все по-голямо бреме за играчите, да не говорим пък за мениджърите. Сега усещате ли какво следва от една изпълнена след срока дузпа? 1) прогнозата не важи; 2) червен картон за мен; 3) ПСУ за противника; 4) нямам право да избивам ПСУ-то. И всичко това - от един невалиден постинг. Това е все едно да пресечеш на червено при липса на движение и да те затворят за 1 година в затвора - пълна полицейщина.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   22.09.2013 00:07

Гоа написа:
Водим ви 2:0, щото сме по-добри от вас. Дори и корумпираната Федерация не може да ни спре с измислените си казуси, точки и подточки.

Стю, какво очакваш след тежък изпит, да седна да мисля закъснялата дузпа ли... даже не знам защо я пуснах така първосигнално днес, вероятно защото снощи на 2 пъти бях пред пускането й и все нещо се случваше, накрая заспах и така си остана... и се ядосах днес като се прибрах скапан и се сетих. Добре че поне вратарските пуснах. А иначе щях да махна 0:5, а не 4:1, ако изобщо бях мислил. Отделен въпрос е кои резултати влизат в диапазона. А червеният картон беше пълен шок.

Момчета, вие искате човек да живее в ПМЛ, за да бъде поне малко в час с непрекъснатите промени, което няма как да стане. ПМЛ се превръща във все по-голямо бреме за играчите, да не говорим пък за мениджърите. Сега усещате ли какво следва от една изпълнена след срока дузпа? 1) прогнозата не важи; 2) червен картон за мен; 3) ПСУ за противника; 4) нямам право да избивам ПСУ-то. И всичко това - от един невалиден постинг. Това е все едно да пресечеш на червено при липса на движение и да те затворят за 1 година в затвора - пълна полицейщина.

Май покрай изпитите и останалите ти ангажименти си пропуснал да се информираш и за това,че не играете с първия, а втория ни отбор. От него сте по-добри до момента,факт.

И вместо да ревеш от заслуженото си наказание е добре да се замислиш,че проблема е в твоя телевизор. Как очакваш да можеш да пуснеш прогноза за мач, който започва след около 1 час от момента на пускането му. Нали има и вратари, нали трябва да се пази. Кой ше те чака тебе у 3 без 15 да измислиш как да биеш дузпата ?! Естествено,че има срок, който не е нито от вчера, нито от ония ден, а откакто съществува играта.

Диапазона на дузпата също не е некаква инновация, а нещо отдавна заложено в регламента.

Та ако проявиш дори елементарна логика без да знаеш грам от правилника ше се сетиш,че е по-добре да не пускаш прогнози в 3 без 15 отколкото да пробваш с: "абе ако ми ги зачетете е тва е мача..."

Последна промяна Крал Блуфен на 22.09.2013 00:07, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   22.09.2013 00:30

Цитат:

Конкретно за това правило не си прав, понеже самото то е доста старо, както вече уточнихме. Така че не минава обяснението "непрекъснати промени" или "доскоро не беше така". А и реално погледнато, в последните близо две години няма кой знае какви промени по правилата.

Но не отричам, че си прав донякъде. Въпросът е какво предлагаш да се направи.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   22.09.2013 09:31

Цитат:
Сега усещате ли какво следва от една изпълнена след срока дузпа? 1) прогнозата не важи; 2) червен картон за мен; 3) ПСУ за противника; 4) нямам право да избивам ПСУ-то. И всичко това - от един невалиден постинг. Това е все едно да пресечеш на червено при липса на движение и да те затворят за 1 година в затвора - пълна полицейщина.

5) Пропускаш следващия мач. Мдам, с това съм напълно съгласен. Само не съм съгласен с оправданията за "новите правила". Специално червеният картон за пускане извън срока е наказание от няколко сезона, а дузпата си се счита за нападателна прогноза, откакто съществува като правилото.

Иначе отдавна съм казал, че този червен картон (за пускане на нападателни след срока) е абсолютно неадекватна дисциплинарна мярка, която не следва естествената градация на наказанията в играта. Ама явно трябва да се опарят няколко сериозни човека, че абсурдът да лъсне в цялата си прелест и да се вземат някакви мерки. Какво може да се направи? Ами най-нормалното и логично нещо - при подобни провинения червеният картон да се замени с жълт.

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   22.09.2013 10:34

Жълт иди-дойди се ядва, просто не знам на каква основа е приет червен. Много добре си спомням, че по-рано нямаше дори никакви последствия, просто се игнорираха прогнозите. Към Блуфи - да, имам предвид втория ви отбор, но ще видим дали не важи и за първия ;); и не, не съм очаквал непременно да ми се зачетат прогнозите, просто използвах минималната възможност да пусна. Ако се беше оказало, че са щели да се зачетат, а не съм пуснал, щеше да е много по-тъпо.

Не знам, все по-голям мазохизъм става участието в това ПМЛ. Ако бях нов играч, моментално щях да тегля една майна и да забравя за тоя форум.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   22.09.2013 13:37

Ами ДК да се събере и да промени това правило.
Да не се дава ЧК за такова провинение. Така и така, прогнозите не се приемат, за чий уй е тогава този ЧК
Абсолютен абсурд!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)   |   22.09.2013 13:57

Аре стига сте ревали и специално Гоа, който е 100 години в играта и не можа да се научи кога се бие дузпа, а вече дори не ѝ знае диапазона даже - градация. Аз стоя зад това правило с ЧК, то стана факт по моя инициатива още докато бях мод и го считам за абсолютно точно, защото играчи, дето им се тарикатее, се наказват едно хубаво и следващия път се сещат поне да погледнат сроковете, които сега са си написани навсякъде кажи-речи. А тва оправдание "ми заспах" от Гоа-та го чета поне за трети път след като е осрал дузпа или е пуснал прогнози няколко часа след всякакви срокове. Има три-четири срока в тая игра и те са така от години, ако някой не може да ги научи, да тегли майната на форума и да не играе.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща