Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 19:11

Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Бирената Лига ● 2022-2023 ● Коментари и дискусии 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бирената Лига ● 2022-2023 ● Коментари и дискусии   |   05.05.2023 11:29

Няма нужда от гласуване. Ще е БГ само при дербита!

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бирената Лига ● 2022-2023 ● Коментари и дискусии   |   05.05.2023 13:52

Е защо - доколкото разбирам, 15и мач е избор на организатора, нали? Поне така пише в актуалните правила.
Избирай каквото искаш, за мен няма проблем. Това че съм недоволен от избора ти понякога - да така е. Ама какво от това - имам право да изказвам мнение, както и ти имаш право да не ми обръщаш внимание.
Важното е да сме тук, да споделяме мненията си, да общуваме (макар и виртуално) - не е ли така?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
 Re: Бирената Лига ● 2022-2023 ● Коментари и дискусии   |   06.06.2023 16:45

Завърши поредното издание на Бирената Лига, което същевременно беше и първото под моя организация.

Първо, съвсем откровено, макар и с риск да прозвучи клиширано, сърдечни благодарности на всички участници. Както винаги, схемата е проста и ясна - няма ли участници, и най-интересната игра загива. Лично за мене беше радващ фактът, че в почти всеки кръг "успокояващата" граница от 20 участника беше преминавана. В играта през сезона участваха общо 25 човека, кой редовно, кой почти, кой откъслечно. В това не намирам нищо тревожно, още по-малко обидно. Сега като се замисля, дори аз самият веднъж не успях да пусна прогнози. Това за мене междувременно са нормални неща. С времето всички пораснахме и ежедневието ни става все по-шантаво и натоварено.

Второ, надявам се форматът и някои дребни нововъведения да ви са се понравили. Все пак, като цяло се опитах да се придържам максимално към духа и традициите на играта.

Трето, призьорите!

Победата в това издание е за Дяволо! Относно маниащината на този човек (а може би нечовек) е писано предостатъчно през годините. Едва ли има какво да се добави. Дяволе, победата ти е убедителна и ти за пореден доказа класата си! Респект!

На второ място - а само няколко кръга преди края дори все още в люта битка за титлата - завърши Анфо, а след забележителен финален спринт подиума оформи ХюманФактор.

Извън протокола, сред имената на призьорите бих искал да вмъкна и това на БатРадо, който остана само на 2 точки от почетната стълбичка, като същевременно разликата между него и следващия в класирането е почти 40.

Интересното в случая е, че и тримата преследвачи са в ядрото на Real Green, което пък идва да покаже, че отличното представяне на този отбор в наскоро завършилия шампионат на ПМЛ не е плод на някаква случайност.

Специални поздрави на всички призьори!

На всички участвали - приятна почивка и до скоро!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бирената Лига ● 2022-2023 ● Коментари и дискусии   |   07.06.2023 00:19

Благодаря за отличната организация на Швабата и за отпора до последно на батАнфо! Накара ме да вдигна много нивото и на моменти да играя с различна тактика и дори антисистемно в един кръг. И някак си се получи. Наистина не знам какво се случи с тази Бирена лига. Уж Манията е моята игра, ама тук като чели станах по-успешен. Абсурдно е, ама факт. :blink:
Шокиран съм, че след целия този сезон Бат Радо остана извън тройката, но ако не се лъжа той пропусна предпоследния кръг или кръгът преди това, не помня вече.
И поздравления за Хюмана, който наистина направи нечовешки финален спринт и за малко дори да стане и втори.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бирената Лига ● 2022-2023 ● Коментари и дискусии   |   07.06.2023 09:38

Благодарности на SUBXERO за организацията на играта и поздравления за Diavolo и Anfield за призовите места, а и на БатРадо за силната игра.
Аз се забавлявах, щото това е най-важното за мен.
:cheers:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бирената Лига ● 2022-2023 ● Коментари и дискусии   |   07.06.2023 10:53

:cheers: :celebrate: :handshake: :ludnica:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бирената Лига ● 2022-2023 ● Коментари и дискусии   |   07.06.2023 14:13

Поздравления за Дявола и поредното му безапелационно първо място в играта! :handshake: :cheers:

Благодарност към Швабата за това, че пое и доразви играта! Поздрави и на всички замесени по време на сезона!

:cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2