| Автор |
Съобщение |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 12:57
преди да мина по същество, уточнявам, че пускам тук темата, защото не виждам друго място във форума, където мога да дискутирам на спокойствие неща свързани с любимия отбор заедно с други негови привърженици. крайно време е да се направят клубове на големите отбори.
Не знам дали е слух или не, но след равния с Локо-то на Герена и започна да се говори за смянана Йоканович.
Та това, което искам да ви питам е дали мислите, че това е правилен ход и доколко подкрепяте треньора?
Освен това неминуемо идва въпросът. С оглед ситуацията в момента, каква е реалната цел пред клуба този сезон?
По първия въпрос мисля, че треньорите трябва да се оставят да работят. В случая съм зад Йоканович. За да го махнат или трябва да загубим дербито с повече от 2 гола разлика, да ме извън седмицата до нова година или разликата с Лудогорец да е към 20 точки.
Втория въпрос, обаче според мен е по-важен. Какви са реалните ни цели тоя сезон. Според мен, нещата зависят от това дали ще имаме спонсор (Газпром) и пари за селекция зимата или не.
Ако няма да имаме пари за селекция и ще подбираме свободни агенти, то освен класиране в ЕКТ не виждам какво повече може да искаме. Дори и това няма да е лесна задача.
Ако имаме пари, то нещата трябва да изглеждат по друг начин след Нова година. Целта трябва да е задължително в тройката и колкото се може по-напред в турнира за купата.
Но за шампионска титла, при моментното състояние на Лудогорец, мисля, че няма как да стане.
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 13:36
 |  |  |  | falkenbach написа: преди да мина по същество, уточнявам, че пускам тук темата, защото не виждам друго място във форума, където мога да дискутирам на спокойствие неща свързани с любимия отбор заедно с други негови привърженици. крайно време е да се направят клубове на големите отбори.
Не знам дали е слух или не, но след равния с Локо-то на Герена и започна да се говори за смянана Йоканович.
Та това, което искам да ви питам е дали мислите, че това е правилен ход и доколко подкрепяте треньора?
Освен това неминуемо идва въпросът. С оглед ситуацията в момента, каква е реалната цел пред клуба този сезон?
По първия въпрос мисля, че треньорите трябва да се оставят да работят. В случая съм зад Йоканович. За да го махнат или трябва да загубим дербито с повече от 2 гола разлика, да ме извън седмицата до нова година или разликата с Лудогорец да е към 20 точки.
Втория въпрос, обаче според мен е по-важен. Какви са реалните ни цели тоя сезон. Според мен, нещата зависят от това дали ще имаме спонсор (Газпром) и пари за селекция зимата или не.
Ако няма да имаме пари за селекция и ще подбираме свободни агенти, то освен класиране в ЕКТ не виждам какво повече може да искаме. Дори и това няма да е лесна задача.
Ако имаме пари, то нещата трябва да изглеждат по друг начин след Нова година. Целта трябва да е задължително в тройката и колкото се може по-напред в турнира за купата.
Но за шампионска титла, при моментното състояние на Лудогорец, мисля, че няма как да стане. |  |  |  |  |
Баце, така като те чета сме свалили драстично критериите Реалната цел този сезон е да се вземе купата на всяка цена - вече 4-ти сезон без трофей не става! За Йоци и тук да кажа, че ако падне от цска да си ходи по-добре. Кефи ме, интелигентен е, обаче като няма резултати... Значи смешно е чорбата да събере отбор една седмица преди началото на сезона от кол и въже, да нямат една стотинка и пак да са пред нас в класирането. Жалка работа сме. Относно трансферите искам един път завинаги да се сложи някаква основа и да се взимат по 2-3 ма максимум на трансферен прозорец. Най-голямата глупост е да се твърди постоянно че ни трябват куп играчи във всички линии и през 6 месеца да се взимат по 6-7 човека.
_________________ Hasta La Victoria Siempre
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 14:06
Славишата е пътник. Дали ше е сега, дали след мача с чорбата, дали след някой следващ провал до НГ. Нали "спасителя" трябва да си измие ръцете с някой и да ни доведе някое недоразумение като Петев...
Иначе тоя отбор няма да влезе и в 7цата. Не и в тоя му вид.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 14:26
Кой е спасителя обаче се пита? Ако визираш Сираков е ясно, че той няма правомощията да взима всички решения на Герена и да си моделира нещата както си иска. Над него са и Тонев и Батков ако въобще втория е някакъв фактор още. То няй-смешното и жалкото е, че при нас са се събрали уж най-големите хиени в Бг футбола - Сираков, Тонев и Вуцов и пак не могат да хаванат ръка 
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 14:28
А Петев за разлика от други, поне е бил на 2-3 обучения в Испания осигурени от Домусчиев.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 14:35
Сираков беше обявен за Спасител от всички - кой друг да е =)
Скъса се да плюе по Гонзо и да му намира косури, а при него сме 200 пъти по-зле. Като не може да направи нищо да си вдига чукалата и отново у фейсбука. Тонев е ясно,че е огромно зло, аз за него ви казах още в началото. Сега крадливата му банда е окупирала клуба на всички нива и поради тая причина не можеме да вземеме един читав играч, а само ментета като Бру.
Жалка картинка бате, да му се отще на човек и по ТВ да ги гледа вече...
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 14:40
Ти още ли ги гледаш ? 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 14:46
Дори на живо няколко изпълнения проследих! 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 16:46
Човекът показа, че не е послушко, който ще си трае и прибира заплатата и е на път да бъде разкаран. Не знам, какво очакват Борат, Спасителя и калинката Тонев, но при този куц състав, провалена лятна подготовка от гипскартонаджията Митов и направената набързо селекция без пари, дори Гуардиола, Клоп или Мауриньо ще имат същите резултати с Левски.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 16:48
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 16:50
Ако това е критерият, Йоканович е шампион на Испания, играл е над десет години там, после е бил и в Челси, бая знания е попил на практика, а не гледайки тренировки.
 |
|
Ледо
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 21:08
На мен специално ми е все тая дали ще е Йоката или Петев (просто исках да кажа, че Петев не е чак толкова зле). Както си отбелязал и ти с тези куци коне и Жозе няма да извлече резултати. Цялата система е сбъркана от горе надолу и не виждам как ще се оправят нещата. Самия факт, че за половин година слагаме 4-ти треньор е показателна, че проблема не е в треньорите. 
Последна промяна Ледо на 07.10.2013 21:16, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 21:16
и аз разсъждавам горе-долу като вас. независимо кой е треньора, в момента такава смяна не е необходима. въпреки това, сега чета в Спиртал, че Петев бил фаворит за треньор на Левски и направо ми настръхват косите. 
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 21:20
Да, наистина притеснително е, че вместо 6-ти може да завършим 8-ми 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 21:43
Тъпото е,че аз наскоро се бях сетил за тоя нефелник,че е безработен и даже се чудех как така не е спряган за наш треньор...
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 07.10.2013 21:54
Смяна на Йоканович ще покаже отново, че шефовете на Левски мислят само за далаверата си.
 |
|
Гоа
(Dune Warriors)
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 08.10.2013 11:13
Тя май е факт вече, ако се вярва на вчерашните писания. Треньорите са най-малко виновни в нашата ситуация, и така е поне от 5 години - пари ли препира Батков, или нещо друго - не знам, ама едно е ясно - работа не се върши.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 08.10.2013 14:01
Тея верно го смениха... Е сега вече наистина и 7-мото място не ни е сигурно.  и май не е сам, ами и Насо ще си ходи... 
Последна промяна falkenbach на 08.10.2013 14:03, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 08.10.2013 14:06
Ако Раев се махне няма да е никак зле. Но най-важното е скаутското звено крадци на Тонев начело с Дончо Донев да бъдат изметени!!!
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: слуховете за смяната на Йоканович | 08.10.2013 15:14
E, това с Дончо няма да стане ако Тонев остане. Ясно е, че той дърпа конците. Батков и да се пеняви по медиите все тая. То лошото е, че дори авторитет като Наско не успява ( и няма правомощията) да се справи. Нещата и явно са си таковали такованката...
Последна промяна Ледо на 08.10.2013 15:14, променена общо 1 път
|
|   |
|
|