Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:37

Отговори на тема  [ 18 мнения ] 
Учредяването на тръста 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Учредяването на тръста   |   25.11.2013 16:16

Някой от тука ще ходи ли? Vendome, Блуфи, Ледо, Жоро, Спърс, Дефо?
Гледам, че се гласят за 2-ри декември.

Левскарите от Слъгс май ще ходим, ще го уточним тая седмица.

Който не се е регистрирал, а има желание, или пък му е любопитно какво се гласи може да прочете тук:
http://sinyabulgaria.org/

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 09:38

аз преди 7 и нещо нямам как да стигна, така че пропускам

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 09:53

redo написа:

иначе, ще участваш ли?

Гледам, че и Стенли е писал, че не може да се класира за 18:30, но не виждам причина да не дойдете, макар и със закъснение.

Последна промяна falkenbach на 26.11.2013 09:58, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 09:59

falkenbach написа:
redo написа:

иначе, ще участваш ли?

Гледам, че и Стенли е писал, че не може да се класира за 18:30, но не виждам причина да не дойдете, макар и със закъснение.

иначе да, даже мисля да помагам с някои неща ;)
около час след началото ми се вижда безсмислено да идвам.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 10:25

Аз не знам дали ше съм в София тогава. Тия дни ше разбера, но ако съм тука обмисляхме да ходиме с Дефо.
Ше пиша ако имаме яснота да се разбереме нещо...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 10:26

redo написа:
falkenbach написа:
redo написа:

иначе, ще участваш ли?

иначе да, даже мисля да помагам с някои неща ;)
около час след началото ми се вижда безсмислено да идвам.

Ок, ще пиша после впечатленията ми как е минало.

Блуфи, ако ще ходиш ми кажи, ако не може направо там да се видиме.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 10:31

falkenbach написа:
Блуфи, ако ще ходиш ми кажи, ако не може направо там да се видиме.

Ако идвам ще предупредя Колев да ми проготви УЛТРАВИП сепаре!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 12:06

А добре де, кой го организира това всъщност?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 13:02

spurs написа:
А добре де, кой го организира това всъщност?

Не познавам лично повечето от хората, но това което за мен е важно е, че не са хора от Сектор Б, НПК и София-Запад.

https://www.facebook.com/groups/trustlevski/ Ето това е групата във фейсбук. Иначе като гледам най-активните са Добромир Кожухаров, Васил Колев, Боян Райчев, Ивайло Рачев, Петър Хераков. Но тъй като идеята на тръста е да няма лидери и всеки да има равен глас, то ми се струва, че това няма кой знае какво значение.

Последна промяна falkenbach на 26.11.2013 13:02, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 13:35

Не мога да ги видя, понеже нямам фейсбук. Ама Васил Колев същия за който си мисля ли е? Ако е така, това не ми звучи много обнадеждаващо. А тия другите какви са, знаеш ли нещо за тях - Хераков го знам де, ама останалите са ми непознати като имена.

А иначе това дето няма да има лидери е абсурдно, много ясно, че ще има лидери, то няма и как да е иначе. Колкото и всеки да има равен глас, няма как организация от много хора да функционира без лидери. Затова и искам да разбера какви са организаторите на цялото събитие, защото това е много важно.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 14:31

ами да ти кажа, честно от тея които изброих, само Хераков съм го чувал, но не се познаваме.
просто ти изброих имената, които са дейни. иначе за тоя Васил Колев, какво се притесняваш, какъв е?

за лидерите или не, знаеш, че бих поспорил, но в случая, не мисля, че е нужно. ще видим на 2-ри как стоят нещата, но като цяло хубавото на идеята с тръст на феновете е точно това, че всички решават.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 15:46

Васил Колев е левскар и фен на Тотнъм и въпреки това е голям дразнител :) Журналист е, не може да не го знаеш, навремето беше в Меридиан Мач, даже се говореше, че той е сигнализирал на УЕФА, че Михтарски е с нередовна картотека и заради него всъщност са отменили победата на чорбата срещу Ювентус, не знам доколко е вярно това. Гостува понякога в Диема на мачове на Тотнъм и говори на "ние" - "ние победихме на Олд Трафорд след 20 години" или "трябва да сменим Солдадо и да пуснем Дефо", на мен лично ми е много неприятен. По мои наблюдения много си вярва, а няма особени основания...

За другото ти знам принципно позицията, ама няма как всички да решават за всичко. Да, за важни и ключови неща, за цялостни насоки, е възможно, ама оперативни текущи решения трявба да се взимат от един/няколко човека, иначе каквато и да е структура не може да работи, не можеш всеки ден да свикваш Общо събрание все пак. Именно за това всички избират управителен съвет, който да отговаря за ежедневното управление. И ако тези няколко човека, които са в управителния съвет, не са читави, това създава предпоставки за злоупотреби и глупости. И понеже най-нормалното нещо е в управителния съвет първоначално да влязат хората, които организират цялото нещо (освен ако не се появят някакви популярни личности, не виждам как някой би избрал мен, теб или Редо, при положение, че никой не ни познава), затова се интересувам кои са.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 15:53

spurs написа:
Васил Колев е левскар и фен на Тотнъм и въпреки това е голям дразнител :) Журналист е, не може да не го знаеш, навремето беше в Меридиан Мач, даже се говореше, че той е сигнализирал на УЕФА, че Михтарски е с нередовна картотека и заради него всъщност са отменили победата на чорбата срещу Ювентус, не знам доколко е вярно това. Гостува понякога в Диема на мачове на Тотнъм и говори на "ние" - "ние победихме на Олд Трафорд след 20 години" или "трябва да сменим Солдадо и да пуснем Дефо", на мен лично ми е много неприятен. По мои наблюдения много си вярва, а няма особени основания...

Бе и аз се учудих,че така се изказваш за друг фен на Тотенхям! :laugh:

Колев е пичага бе, върл левскар и е интелигентен човек. Не го познавам лично, само виртуално от 3-4г., но съм останал с добри впечатления.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   26.11.2013 18:11

spurs написа:
И понеже най-нормалното нещо е в управителния съвет първоначално да влязат хората, които организират цялото нещо (освен ако не се появят някакви популярни личности, не виждам как някой би избрал мен, теб или Редо, при положение, че никой не ни познава), затова се интересувам кои са.

Мерси за инфото. Иначе, ако сме доста народ оттука, защо да не набутаме някой наш в този управителен съвет или най-малкото да го избираме за срок от 1 година, че да не станат злоупотреби.
Иначе мислиш ли да идваш на 2-ри?

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   27.11.2013 21:46

Чувам, че ще се учредява някакъв клуб Левски. То в момента нали няма такъв, само некви импостъри се опитват да се правят на Левски.
Успех с начинанието и да ги държите изкъсо всичките, които ще се опитат да правят некви мизерии за лично облагодетелстване!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   28.11.2013 00:41

falkenbach написа:
spurs написа:
И понеже най-нормалното нещо е в управителния съвет първоначално да влязат хората, които организират цялото нещо (освен ако не се появят някакви популярни личности, не виждам как някой би избрал мен, теб или Редо, при положение, че никой не ни познава), затова се интересувам кои са.

Мерси за инфото. Иначе, ако сме доста народ оттука, защо да не набутаме някой наш в този управителен съвет или най-малкото да го избираме за срок от 1 година, че да не станат злоупотреби.
Иначе мислиш ли да идваш на 2-ри?

На 2-ри не знам дали ще мога да дойда, по-скоро не май. Иначе на този етап не бих се записал без да знам повече подробности.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   28.11.2013 03:13

Всички от РОД идваме!!! Ще запееемммммм дружно песентааааааааа за отбора в нашите сърца :laugh: :laugh: :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Учредяването на тръста   |   03.12.2013 23:39

Крал Блуфен написа:
spurs написа:

Бе и аз се учудих,че така се изказваш за друг фен на Тотенхям! :laugh:

Колев е пичага бе, върл левскар и е интелигентен човек. Не го познавам лично, само виртуално от 3-4г., но съм останал с добри впечатления.
Всичко е вярно за Васко, да добавя, че е малко свръх Иванкостовфен, но това не е проблем в случая.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]