Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:37

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Ударихме дъното! 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Ударихме дъното!   |   19.03.2014 18:32

Това е най-слабият Левски, който помня.

Погледнах статистиката през сезоните назад. Такива провали се броят на пръстите на едната ръка през цялата история на клуба.

За последно през сезон 1989/90 завършваме 4-ти и отпадаме на рано от ЕКТ и на 1/4 финал за Купата.
Само, че тоя сезон дори и 4-тото място не ни е сигурно.

Още по-назад през сезон 1962/63 сме 6-ти за шампионата и отпадаме на 1/2 финал за Купата, което е що-годе съизмеримо.

Преди това са двата сезона 1954-та и 1955-та, но тогава партията прави всичко възможно да разтури шампионския и доминиращ Левски от 1953 г.

Преди това имаме слаби представяния в Столичното първенство, но тогава всичко е било само игра, така, че не бива да сравняваме.

Та, каквото и да говорим т.нар. "Вековенъ" Левски отбелязва един от 3-те си най-слаби сезона в историята на клуба, точно на връх 100-годишнината.

Но искам да кажа едно на всички недоброжелатели. Левски сега е слаб, но съвсем скоро пак ще мачка всички. Просто явно трябва да си оправим бакиите в клуба преди това и със сплотени сили да вървим напред!

САМО ЛЕВСКИ!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ударихме дъното!   |   19.03.2014 19:20

Уважавам те пич да кажа за начало....но скоро няма да се оправите, да не казвам години ще минат, ако изобщо се оправите. Истината, която сега осъзнахте, то в ЦСКА я осъзнахме много преди вас. От години не съм помирисвал голям мач, от не знам колко време не съм ходил на стадиона. Абе нямам желание. Сега за идващия мач с Лудогорец вече отивам, щото трябва да се ходи поне на 2 години по веднъж.

Ударихте не дъното, просто сте фалирали. Финансово, а вече и морално. Моралното е по-лошо. Там вече губиш манталитет, психика, абе пълен аутсайдер си.

Надявам се все пак ЦСКА и Левски да напълнят някога Васил Левски. Това означава, че думите ми сега са просто в историята и отборите са там, където трябва да бъдат!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ударихме дъното!   |   19.03.2014 22:28

falkenbach написа:
Левски сега е слаб, но съвсем скоро пак ще мачка всички.

Колко скоро точно?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ударихме дъното!   |   19.03.2014 22:52

Аз пък просто искам да отбележа, че това е уникален период във футболната ни история - вече цели 5г. нито "Левски", нито ЦСКА стават шампиони, като общо имат една купа на България (нашата от 2011). Ясно е, че накрая все някой "бизнесмен" ще вдигне отборите, но въобще не съм сигурен, че това ще е скоро.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ударихме дъното!   |   19.03.2014 23:20

Shifter написа:
Аз пък просто искам да отбележа, че това е уникален период във футболната ни история - вече цели 5г. нито "Левски", нито ЦСКА стават шампиони, като общо имат една купа на България (нашата от 2011). Ясно е, че накрая все някой "бизнесмен" ще вдигне отборите, но въобще не съм сигурен, че това ще е скоро.

2 трофея са общо в последните 5 години. Вашата купа от 2011-та и нашата титла от 2009-та.

Мога да ти кажа, едно нещо по отношение на т.нар. "бизнесмени". Българския фен, подобно на тези от Европа, вече става все по-наясно за вредата от това любимият му клуб да бъде заложник на 1 или няколко човека.

Затова съм убеден, че много обикновени фенове ще си купят акции от цска.
Докато при нас в Левски се организира много силен тръст, който съм убеден, че ще притежава част от клуба до 2 години, а дано и целия клуб по подобие на Барселона и Байерн.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ударихме дъното!   |   19.03.2014 23:39

falkenbach написа:
...
Затова съм убеден, че много обикновени фенове ще си купят акции от цска.
Докато при нас в Левски се организира много силен тръст, който съм убеден, че ще притежава част от клуба до 2 години, а дано и целия клуб по подобие на Барселона и Байерн.

Ще повярвам, когато го видя. Клубовете, които даваш за пример, са по-скоро изключение от правилото и не съм оптимист.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]