Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:17

Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Простоватите момчета 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Простоватите момчета   |   31.10.2012 16:30

http://corner.dir.bg/news.php?id=12312183

Ди Матео е кораво куче, но ми намирисва на революция с брадви срещу пушки. Според мене беше глупав ход на Челси точно по този начин да си търсят правдата. Срещу властта с брадви нема да стане, така си мисля аз. Да не ставаме комунисти, един вид! :devil:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 16:37

TheExorsist написа:
http://corner.dir.bg/news.php?id=12312183

Ди Матео е кораво куче, но ми намирисва на революция с брадви срещу пушки. Според мене беше глупав ход на Челси точно по този начин да си търсят правдата. Срещу властта с брадви нема да стане, така си мисля аз. Да не ставаме комунисти, един вид! :devil:

То друго не остана, баце! Ако си траеш, го духаш, ако надигнеш глава, пак е зле. В първия случай със сигурност нищо няма да се промени и следващия мач, пак ритуално ще ти резнат главата! При втория поне се вдига яко шум и освен доминираната от мангасарята ФА, Челси са ескалирали въпроса и до лондонкста полиция. В крйана сметка, все нещо трябва да се направи! Ще видим какво ще стане тази вечер, макар че за мен тази купа е загуба на време и ресурс! Истинския мач беше онзи ден, но за съжаление съдята го насра!!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 16:40

3-1 за Челси! Прах в очите батко! :rock: :fan:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 16:43

TheExorsist написа:
3-1 за Челси! Прах в очите батко! :rock: :fan:

И 15:1 няма да никаква утеха! Живял си тук години и знаеш, че в Англия нищо не се цени така, както ПШ! Другото, включително и ШЛ са утешителни награди!!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 16:50

Мизерен ход баце. Ал Капоне са го тикнали в пандиза за ... укриване на данъци. Усещаш ли нюанса???

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 16:56

TheExorsist написа:
Мизерен ход баце. Ал Капоне са го тикнали в пандиза за ... укриване на данъци. Усещаш ли нюанса???

Баце, ако бях на Роман на мястото, всички от ФА на екскурзия в Чукотка отиват! Оня ден, акто гледах какво унижение му се четеше в очите, силно се надявам да измисли нещо, защото аз вече нямам нерви да гледам, а какво остава за него! Все пак е дал 1 милиард паунда и е леко мазохистично да гледаш как се гаврят с отбора ти!
А дано, ама надали!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 17:06

Баце англосаксонската мафия е нумеро дуе след Мосад, ако се сещаш. Само Мосад може да помогне на Абрама, ама не знам колко требе да снесе, май не е чак толкоз заинтересован!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 17:10

TheExorsist написа:
Баце англосаксонската мафия е нумеро дуе след Мосад, ако се сещаш. Само Мосад може да помогне на Абрама, ама не знам колко требе да снесе, май не е чак толкоз заинтересован!

Баце, 99% съм сигурен ,че ако Абрама искаше да си отмъсти, щеше да намери възможност да го направи! Явно, дето викаш, гледа да си натиска парцалите, щото УК не е мада Раша! Отделно не мисля, че ФА е толкова силна организация, че да я сравняваме с англосаксонската мафия! Дори, когато мафията управлява футбола, има някакъв ротационен принцип, а в Англия се бутат само мангасарите! Нали се сещаш ,че има и други, които са се набутали и искат нещо и те да спечелят!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 17:17

Да де, ама на тех им е през оная работа, разбираш 'ли... Щеха да тикат и Пуул ако имаха сили, целта е да запазят англосаксонското. Anglosaxon vs. Fuck you all! You know what I mean??? Тва им е мафията, такава им е философията още от Лок. Да не говориме за Хенритета, ама айде там има още реформации. Ман Ю им е коза в момента. Ако бяхме ние силни, нас щяха да тикат!

Отивам да се дресирам като куклата от SAW за довечера! :celebrate:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 17:21

TheExorsist написа:
Да де, ама на тех им е през оная работа, разбираш 'ли... Щеха да тикат и Пуул ако имаха сили, целта е да запазят англосаксонското. Anglosaxon vs. Fuck you all! You know what I mean??? Тва им е мафията, такава им е философията още от Лок. Да не говориме за Хенритета, ама айде там има още реформации. Ман Ю им е коза в момента. Ако бяхме ние силни, нас щяха да тикат!

Отивам да се дресирам като куклата от SAW за довечера! :celebrate:

И какво англосаксонско има в манглачестър? Публиката индийци и пакистанци на кило, собствениците американци, а дъвката горд шотландец, който агитира за независима Шотландия! Нещо не ми се връзава това да е главната причина!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 17:31

Публиката няма нищо общо. Като погледнеш водещите отбори, манафите са първи с водещо БРИТАНСКО управление. Ние сме втори ( въпреки, че не мога да се наречем ''водещи'' ) .

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   31.10.2012 18:14

TheExorsist написа:
Публиката няма нищо общо. Като погледнеш водещите отбори, манафите са първи с водещо БРИТАНСКО управление. Ние сме втори ( въпреки, че не мога да се наречем ''водещи'' ) .

Ми дай малко по-ясно де! Аз пак не виждам, какво повече британско има в тях, отколкото у вас, или при Челси!
И пак ти казвам, не съм убеден ,че проблема е там, където ти акцентираш!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 10:09

TheExorsist написа:
но ми намирисва на революция с брадви срещу пушки

Точно това си е. Рамирез бил чул, че съдията бил казал нещо за Микел ... но Рамирез не говорел английски добре :-D. А от другата страна имаме 3ма английски съдии, които имат радио връзка помежду си и тримата отричат категорично. Не е трудно да се досетиш как ще завърши всичко това ... Челски са по-големи тъпаци отколкото си ги представях :laugh:

Последна промяна einstein's cock на 01.11.2012 10:09, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 12:14

einstein's cock написа:
TheExorsist написа:
но ми намирисва на революция с брадви срещу пушки

Точно това си е. Рамирез бил чул, че съдията бил казал нещо за Микел ... но Рамирез не говорел английски добре :-D. А от другата страна имаме 3ма английски съдии, които имат радио връзка помежду си и тримата отричат категорично. Не е трудно да се досетиш как ще завърши всичко това ... Челски са по-големи тъпаци отколкото си ги представях :laugh:

Бухахах! Лузър, затвори си миризливия кенеф, защото снощи се видя, че като не ви бутнат достатъчно(поне една дузпа спестена и червен картон) ви насрахме!! Колко жалки трябва да сте, за да опънете трансперант в защита на въпрсния палячо дал ви победата в Неделя???? Или не, може би сте му благодарни!! Явно ти си по тъп и от Челси, ако си очаквал страничните съдии да кажат нещо различно от главния! И доминиранта от цигнаския ви катун ФА, изнощо не ми дреме какво ще реши! Целия свят видя какво стана в Неделя и логично, всички са на страната на Челси!
Смешници!!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 12:23

Абе, а тоя хубав диалог за англосаксонската мафия дето сте си го провели тука ка се вързва с факта, че след МанЮн Челски са втория най-бутан отбор?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 12:28

spurs написа:
Абе, а тоя хубав диалог за англосаксонската мафия дето сте си го провели тука ка се вързва с факта, че след МанЮн Челски са втория най-бутан отбор?

Дай примери, защото така само си тракаш ченето! Разбирам ти мизерията да си ебан в продължение на години от Челси, но чак пък най-бутани???? Явно гледаш Челси само срещу Тотнъм, но аз гледам всеки мач и мога да ти кажа, че даже срещу КПР ни резнаха с поне ДВЕ кристални дузпи, а това ни костваше две точки!
Бай дъ уей, кво стана снощи срещу резервите на Норич????

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 13:05

Ами и друг път съм ти ги давал тия примери, ама ако искаш мога пак да ги повторя. В последните 2-3 години само има 2 (ДВА) зачетени гола за Челси срещу Тотнъм, при които топката не мина голлинията (веднъж на Лампард и веднъж на Мата за купата), гол на Рамирес от засада, гол на Стъридж, при който Кашли си пое топката с ръка преди да центира. Никак не е малко май и това е само в мачовете срещу Тотнъм.

Тая година в първите не знам колко мача се даваше всеки мач дузпа, срещу Рединг победния гол в осемдесе и някоя минута беше от засада, срещу Стоук спестиха червен картон в последната минута на Луиз. И това ти го изброявам на прима виста при положение че, както правилно си отбелязал, далеч не гледам всеки мач на Челси.

Срещу КПР не съм гледал, може и така да е било, ама то и МанЮн срещу нас ги резнаха с поне две кристални дузпи, което им костваше точки, ама не виждам да го даваш като аргумент, че не ги бутат.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 13:30

spurs написа:
Ами и друг път съм ти ги давал тия примери, ама ако искаш мога пак да ги повторя. В последните 2-3 години само има 2 (ДВА) зачетени гола за Челси срещу Тотнъм, при които топката не мина голлинията (веднъж на Лампард и веднъж на Мата за купата), гол на Рамирес от засада, гол на Стъридж, при който Кашли си пое топката с ръка преди да центира. Никак не е малко май и това е само в мачовете срещу Тотнъм.

Тая година в първите не знам колко мача се даваше всеки мач дузпа, срещу Рединг победния гол в осемдесе и някоя минута беше от засада, срещу Стоук спестиха червен картон в последната минута на Луиз. И това ти го изброявам на прима виста при положение че, както правилно си отбелязал, далеч не гледам всеки мач на Челси.

Срещу КПР не съм гледал, може и така да е било, ама то и МанЮн срещу нас ги резнаха с поне две кристални дузпи, което им костваше точки, ама не виждам да го даваш като аргумент, че не ги бутат.

Тоя мач за купата го даваш за пример всеки път! Колкото до дупзите, гледаш колко са дали, а колко не дадоха(когато ги имаше)??? Срещу Стоук и да бяха изгонили Луиз в 93мин., какво щеше да се промени? Както си гледал в Неделя,Челси и 9 срещу 14 може да играе и пак трябваше гол от засада да им се даде, че да загубим! За вашия мач срещу манафите, не го гледах, но подозирам ,че си прав, защото Фой го пратиха следващия кръг да свири в Лиг 2, ако това ти говори нещо?!!!! Изобщо, гледаш доста избирателно, а не виждаш тенденцията, което засилва моите предположения, че си скрит фен на манафите....
Да си жив и здрав!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 14:07

Canary написа:
снощи се видя, че като не ви бутнат достатъчно(поне една дузпа спестена и червен картон) ви насрахме!!

Хаха, кого сте насрали бе маймуно - Уутън, Киийн, Бютнер, Тъниклиф, Пауъл, болния Флетчър и Гигс на 100 години ... БРАВО! Да не ти изброявам колко играчи от първия отбор на Чукотка играха и пак късмет, че някакъв новобранец ви подари дузпа в 99 мин :laugh:

За бутането са ти обяснили вече ама не ти изнася - кво щяло да стане ако го изгонят ... :rofl: Ами и аз така мога да кажа "И кво щеше да стане ако не го бяха изгонили Торес?" :laugh:

Последна промяна einstein's cock на 01.11.2012 14:10, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Простоватите момчета   |   01.11.2012 14:40

einstein's cock написа:
Canary написа:
снощи се видя, че като не ви бутнат достатъчно(поне една дузпа спестена и червен картон) ви насрахме!!

Хаха, кого сте насрали бе маймуно - Уутън, Киийн, Бютнер, Тъниклиф, Пауъл, болния Флетчър и Гигс на 100 години ... БРАВО! Да не ти изброявам колко играчи от първия отбор на Чукотка играха и пак късмет, че някакъв новобранец ви подари дузпа в 99 мин :laugh:

За бутането са ти обяснили вече ама не ти изнася - кво щяло да стане ако го изгонят ... :rofl: Ами и аз така мога да кажа "И кво щеше да стане ако не го бяха изгонили Торес?" :laugh:

Man utd supporters are proud of their team as their academy players were beaten by a veteran and experienced Chelsea side

You don believe me??
HERE IS THE PROOF

MAN UTD ACADEMY PLAYERS
Giggs -39,nani-26,fletcher-28, hernandez-24 ,anderson-24
welbeck-22 lindegaard-28 rafael-22 ,buttner-23, wootton -22

average age - 25.5

CHELSEA'S VETERAN SIDE

oscar is 21 mata 23 hazard 21 moses 21 bertrand 21 azipulceta21 luiz 24 cahil 24 romeu 20 sturide 23 piazon 18

Squad average age - 23.5

Разликата, глупако е, че "децата" на Челси вече са утвърдени в първия отбор и са звезди, а вие си играете с "младенеца" рио и дървото евнас, което, ако не беше от вашия катун, щеше да бъде гонено през мач!!
Тия дето играха снощи на "Бриджа", след 2-3 години никой няма да ги знае. Толкова са добри!! Това е и причината червния нос да селектира предимно реферите, че иначе щяхте да сте в средата на таблицата!!!

Последна промяна Canary на 01.11.2012 14:45, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща