Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:43

Отговори на тема  [ 68 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Челси уволни Ди Матео 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 12:19

Логичното мисля че се случи:

http://www.chelseafc.com/news-article/article/2986865/title/statement-on-roberto-di-matteo

Допреди две-три седмици мислех че Манчини е по-вероятен пътник, но Ди Матео скъси с бързи крачки преднината на сънародника.

Последна промяна Anfield на 21.11.2012 12:20, променена общо 1 път

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 12:25

Мда, Абрамович щеше да го махне още лятото, но от кумова срама, дето се вика, го задържа- все пак му спечели така жадуваната ШЛ.

Нека спекулациите започнат :laugh: :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 12:31

Искаме Рафа Бенитез!!! :devil:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 12:32

Засега споменавани са две испански имена - Рафа Бенитес и Пеп Гуардиола. Тук таме гледам че се промъква и името на Хари Реднап :)
Аз си мисля че ще е някой извън тази тройка.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 12:33

То е повече от ясно. В момента има една единствена екс-барселонска свободна кандидатура. :laugh:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 12:38

колкото и да ми е симпатичен Ди Матео логичното се случи. Не можеш да нямаш 4-5 мача победа във ВЛ да отпаднеш в груповата фаза на ШЛ и да си треньор на Челси.

голяма хапка се оказа тоя отбор за него

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 12:41

bai Momchil написа:
То е повече от ясно. В момента има една единствена екс-барселонска свободна кандидатура. :laugh:

В Челси обаче липсва не само Меси, но най-вече (според мен) липсва Шави... едва ли ще е толкова комфортно, колкото в Барса :)

Една малка статистика копирана от един форум:

Chelsea job lengths ... Di Matteo 262 days. Villas-Boas 257 days. Scolari 244 days

Къде ли ще се вмести Пеп :)

Последна промяна Anfield на 21.11.2012 12:58, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 12:43

falkenbach написа:
колкото и да ми е симпатичен Ди Матео логичното се случи. Не можеш да нямаш 4-5 мача победа във ВЛ да отпаднеш в груповата фаза на ШЛ и да си треньор на Челси.

А в същото време спечели ШЛ, а уж великият мъдьо не успя. Което доказва теорията ми, че спечелването на ШЛ не е плод на някакви умения и невероятни възможности, а по-скоро е плод на добро стечение на обстоятелствата + късмет.

Така че в мъдьо няма нищо специално :rofl:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 12:50

falkenbach написа:

Така е, но все пак Абрама бе длъжен да го остави. Преди него Моу, Грант, Карло се мъчиха и не успяха в ШЛ, а РДМ успя, назависимо от начина. Отделно че спечели и ФА Къп.

На Челси според мен им липсва един играч зад Торес. В Пуул Фернандо имаше много добро взаимодействие с Джерард. Отделно че тази есен Челси е трагедия в защита. Кейхил е безобразно слаб, имаха контузии и т.н. и на практика в последните 7-8 мача нямат мач със суха мрежа. Като сложим и липсата на каквато и да било алтернатива в нападение, то мисля че бе въпрос на време на Абрама да му писне.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 12:52

Цитат:
Което доказва теорията ми, че спечелването на ШЛ не е плод на някакви умения и невероятни възможности, а по-скоро е плод на добро стечение на обстоятелствата + късмет.

Така че в мъдьо няма нищо специално

То по тая логика никой мениджър или футболист не е специален, просто всичко е въпрос на късмет и астрология 8-)

Последна промяна einstein's cock на 21.11.2012 12:53, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 13:13

Anfield написа:
Засега споменавани са две испански имена - Рафа Бенитес и Пеп Гуардиола. Тук таме гледам че се промъква и името на Хари Реднап :)

Е той Гуардиола стана шесторъкия Шива . В Милан му се точат, сега и Челси, утре Сити ако изрита Манчини и за там ще го спрегнат :laugh:
Истината е, че до сега треньорите дето са излезли от Барса не са направили нещо запомнящо се извън клуба. Реднап според мен би свършил много добра работа, а и е местен. Челси трябва да пробват с тази карта. Откакто е дошъл Абрамович все чужденци са треньори, а може точно англичанин да ги вдигне.

Иначе не съм изненадан за Ди Матео. Гледах няколко мача от началото на сезона и нещата отиваха на все по-зле. Особено снощи Ювентус ги сгазиха мощно.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 14:11

И предният път като уволниха АВБ ги бяхме отписали, а те спечелиха ШЛ.
Сега ако дойде Бенитес и имат късмет Шахтьор да бие Ювентус като нищо отново ще станат фаворити. Колкото и кусури да има Рафа, в турнирите се е доказал като голям тактик. Апропо това са двете черни котки на Барселона последните години (Челси и Бенитес) сега може да се съберат на едно място. :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 14:52

Ледо написа:
Anfield написа:

Е той Гуардиола стана шесторъкия Шива . В Милан му се точат, сега и Челси, утре Сити ако изрита Манчини и за там ще го спрегнат :laugh:
Истината е, че до сега треньорите дето са излезли от Барса не са направили нещо запомнящо се извън клуба. Реднап според мен би свършил много добра работа, а и е местен. Челси трябва да пробват с тази карта. Откакто е дошъл Абрамович все чужденци са треньори, а може точно англичанин да ги вдигне.

Иначе не съм изненадан за Ди Матео. Гледах няколко мача от началото на сезона и нещата отиваха на все по-зле. Особено снощи Ювентус ги сгазиха мощно.

Според мен Рафа ще е, но и аз мисля, че Хари ще е най-добрата опция за момента! Хари го спрягат за Украина, а Пеп няма да поеме отбор преди лятото, отделно дето викаш, няма да излезе нищо според мен! Той и не говори добре английски, което е голям минус!!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 14:55

Anfield написа:
falkenbach написа:

Така е, но все пак Абрама бе длъжен да го остави. Преди него Моу, Грант, Карло се мъчиха и не успяха в ШЛ, а РДМ успя, назависимо от начина. Отделно че спечели и ФА Къп.

На Челси според мен им липсва един играч зад Торес. В Пуул Фернандо имаше много добро взаимодействие с Джерард. Отделно че тази есен Челси е трагедия в защита. Кейхил е безобразно слаб, имаха контузии и т.н. и на практика в последните 7-8 мача нямат мач със суха мрежа. Като сложим и липсата на каквато и да било алтернатива в нападение, то мисля че бе въпрос на време на Абрама да му писне.

На Челси им е нужен играч, който да смени Торес, а защитата е цялата за смяна! Имаме страхотни млади играчи в халфовата линия, но отзад сме огромна дупка! Торес е изпята песен и най-добре е да го бартеросат за Фалкао, естествено с голямо доплащане!!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 15:05

Бартер на Торес за Фалкао бе наистина една от най-възможните опции за Торес, но ако Рафа стане тренер на Челси ми се струва че Торес няма да напусне Челси. Рафа знае прекрасно как да извлече максимума от Ел Ниньо и това ще бъде основен коз на Абрама, за да задържи Торес и с това да избегне публичното признание че този трансфер бе провал от гледна точка на сините.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 16:13

bai Momchil написа:
А в същото време спечели ШЛ, а уж великият мъдьо не успя. Което доказва теорията ми, че спечелването на ШЛ не е плод на някакви умения и невероятни възможности, а по-скоро е плод на добро стечение на обстоятелствата + късмет.

Така че в мъдьо няма нищо специално :rofl:

Първо, изречението ти изобщо не е издържано в логически аспект и второ, освен шампионските лиги, Моу има трипъли (шампион, купа, суперкупа) и в 4-те първенства, в които е тренирал ... някой друг с подобно постижение - не :wave: :thanks:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 16:19

Anfield написа:
Бартер на Торес за Фалкао бе наистина една от най-възможните опции за Торес.

Ами не знам какво Атлетико мислят по въпроса, защото последно четох, че за заместник на Фалкао са си заплюли Кавани и според мен ще търсят да вземат колкото се може повече пари лятото за 'златната си кокошка', отколкото да правят бартер с доплащане.

П.П. Иначе заради автобуса, другия Атлетик от Билбао няма да пътува днес за Израел

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 16:30

Balleta написа:
Anfield написа:

Ами не знам какво Атлетико мислят по въпроса, защото последно четох, че за заместник на Фалкао са си заплюли Кавани и според мен ще търсят да вземат колкото се може повече пари лятото за 'златната си кокошка', отколкото да правят бартер с доплащане.

П.П. Иначе заради автобуса, другия Атлетик от Билбао няма да пътува днес за Израел

Кавани е твърде скъп за Атлетико! Торес е бил звезда на тима и има логика да се озове там, плюс сериозна сума!
Друг е въпроса, дали и какво ще стане!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 16:31

Balleta написа:
Anfield написа:

Щеше да е брутално, ако Атлетик бяха отказали да играят, заради подкрепата на баските към палестинците

Отговори с цитат
Мнение  Re: Челси уволни Ди Матео   |   21.11.2012 17:19

Торес да не е луд, че да се връща в Атлетико. Ако изобщо се стигне скоро до напускане на Челски съм убеден, че ще има по-добри предложения ...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 68 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща