| Автор |
Съобщение |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 28.10.2025 22:05
Ти до последно не го харесваше.
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 28.10.2025 22:19
Защо нажежаваш, не разбирам, критики имах естествено, както всички!!!
Благодарен съм много, че върна отбора от посредствеността към там, където е мястото - ВЪРХЪТ! Дано твоя човек от Фейенорд не ги върне обратно!
Последна промяна TheExorcist на 28.10.2025 22:22, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 28.10.2025 23:34
Аз споменавам само фактите и мой човек е само Хулио Веласкес (пони за момента).
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 29.10.2025 01:13
А дано, че на всеки му е писнало от лайнокуреца, САМО Левски! 
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 30.10.2025 09:59
Какво става с този отбор , ебати ?! Идват мачове с Реал, Вила и Ман Шити..а капитан на кораба май липсва Слот още ли смята да налага Вирц и да го чака да се адаптира към английския футбол... изненадан съм, че не го пусна да играе цял мач за Карабао и още повече съм изненадан, че е отписал турнира. Може би се надява, че с тази игра има шанс за топ 5 във ВЛ ?!?! 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 16.11.2025 01:28
Честит празник, Томи! ЧРД! Бъди здрав и енергичен. Не обръщай внамание толкова на годините, има още гориво в резервоара! Хубаво изкарване в Неделя и нека тази годишнина ти донесе нещо, което си искал, но още не е станало. Всичко добро!
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 20.11.2025 14:26
Бладодаря ти, Бро! 
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 22.11.2025 21:30
Този отбор затъва все повече и повече с този треньор. Щом борбата за четворката е основната цел ( връщаме се в един болезнен дългогодишен сериал) вече ми е вповече, нищо няма да гледам тия месеци!
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 27.11.2025 01:01
Какво направихте вие бре?!?! 10 допуснати гола в последните 3 мача - WTF?!?!?
Май-май някой се е запътил към изхода... Щях да кажа - добре, че ви идват лесни мачове, ма то и последните 2 уж бяха такива... Аз лично нямам обяснение - тук само Томича негодува... Какво мислят останалите - наистина е супер странно...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 27.11.2025 10:48
Аз нямам обяснение дали причината е в мащабната селекция, вероятно кончината па Жота също се е отразила. До миналата седмица слятах, че Слот трябва да изкара сезона. Обаче, вече не смятам, че той може да спре това пропадане. Въпросът е кой да го замени? Нямам идея дали Гласнер (спрягат го) би могъл. Дано не е Джерард, освен като временен мениджър.
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 27.11.2025 11:20
Няма да открием топлата вода като кажем, че всеки треньор е зависим от селекцията си. Със сигурност вината би следвало да е поделена и който е настоявал за привличането на рахитичното момче от бундеслигата Флориан Вирц, да си сложи един вурст отзад и да се омита от клуба...защото цялата философия и стратегия на отбора този сезон за Слот трябваше да се върти около Вирц. Да, ама Вирц не е за Висшата Лига, поне засега. Слот е добър треньор за мен, но ....има една малка подробност, а тя е, че не знаем какъв човек е ! Защото не става само с тактика и тренировки, трябва и характер и аура ! Изхождайки от факта, че е зодия Дева, инатлъка може да му изяде главата като едното нищо ! Милиони фенове недоумяват защо продължава да играе с футболисти, които са в слаба форма ?! Брат ми беше скоро на Анфийлд на мач, вика много си говорих с феновете, усеща се едно голямо недоволство от закотвянето на скамейката на Рио, особено след гола му срещу Нюкасъл....Сума ти 17-18 годишни играят вече голям футбол на топ ниво, но според Арне не бил готов още ... а и може би Слот е твърде привързан към идеята да играе с Гакпо по крилото, който също няма нищо общо с формата си от миналия сезон, а и играта му е много лесно предвидима- пробив по крилото, навлизане по диагонала и шут в обратния ъгъл, ебаси и врабчетата по стадиона го научиха вече това... И друго, немаловажно....Салах се превръща в проблем , когато е в слаба форма. По-скоро , присъствието му на терена, когато е в слаба форма. Големите мениджъри, са големи когато взимат тежки решения, в тежки ситуации. Предстои да видим, дали Слот ще го кара по този начин, надявайки се....или ще промени сериозно състава, защото там е заровено кучето, не някъде другаде. Ай да не отварям дума за защитата, че тама вече става тъжно и трагично. Ако от Реал искат още Конате, да им го пращат още сега . Някое момче от втория отбор да налага по-добре, така и така сезона се очертава нулев. Единственото, в което силно се надявам е, като клуб да сме станали малко по-нетърпеливи и нетолерантни към мениджърите....Ебаси, акто се сетя колко време търпяхме един Улие ....или Бенитез.... 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 27.11.2025 12:43
какво да ти кажа, наборе... това, от което се опасявах, се случи. Не съм писал за Слот, не защото нямам мнение, а гледах да съм малко по-предпазлив в бързите оценки от една страна, от друга за мен не предния, а този е сезона на Слот. Да, сега ще е лесно да кажа че не става за Пуул, но примерно Томича може да каже какво му казах на срещата в Халбите. И то далеч не бе доверие към холандеца.
Предната година през цялото време твърдях, че титлата се дължи А - на наследството на Клоп и Б - на слабия сезон на всички останали. За второто има статистика и може да се видят разликите. За първото мисля че все по-малко хора имат съмнение. Реално предния сезон имаше една основна разлика - макар и без трансфери, Слот намери своя опорен халф и това допринесе за перфектния старт на престоя му на Анфлийд. Намали малко оборотите в офанзивен план, Салах се бореше за нов договор с по-добри условия и играеше като за последно и всичко това даде нужното спокойствие на всички в отбора. Но най-голям плюс за Слот беше това, че след ерата Клоп, при неуспех всеки щеше да каже, че е нормално - нов треньор, нова обстановка, нови предизвикателства и т.н. Т.е. за Арне се очакваше да е Мойс-а на Ливърпул.
За мен бе по-интересно бе когато дойде момента Слот да направи своя Ливърпул какво ще се случи. Защото Юргенмайстера направи този отбор, който първо игра 2 финала в ШЛ и после стана шампион 2020. Да, отне му много време, но всеки може да види изходната позиция през 2015-а и как всяка година надграждаше като стил, като класа в отделните линии и в крайна сметка и като класиране. Ако в този период насреща не бе машината на Пеп, то Клоп щеше да има поне още една титла. Арне пое отбор, в който нямаше нужда от промени. Този отбор можеше да е и действащ шампион ако Клоп не беше решил да напуска. Реално имаше нужда от малко стабилност в средата на терена и постепенна интеграция на вече наложени играчи (в широкия състав) като Брадли, Куанса, Ниони и т.н. Той обаче първо задраска с дебелия флумастер Куанса. А в началото на този сезон го продаде без да има алтернатива. Колко голове допускаме този сезон се вижда перфектно, но за голяма част от тях вината е на централната двойка защитници като Конате понякога имам чувството че паралалено е на някое други събитие и чака зимата, за да повтори историята с Трент. И после дойде това нереално трансферно лято. Вирц - чудесно, Фримпонг разбираемо след Трент, и ок - един нападател след като се случи това с Жота. Това бе достатъчно. Да, Робо също плачеше за заместник, но това можеше да си е и Цимикас, който да бъде въртян с Робо. Вместо това и врабчетата ни смееха за това, което се случи с Исак. И смехът си продължава с оглед на това, което показва шведа. Това се отрази вече и на Екитике, който започна по страхотен начин сезона, вкарвайки в първите мачове, но после бе закотвен на пейката. Не знам дали това са били желанията на Слот за трансфери, но поне за мен имаше няколко грешки, които освен Куанса и Исак са свързани и с Керкез, и с това че не се видя работа по привличането на централен защитник. Това което стана в последния ден на трансферния прозорец показа всичко друго, но не и сериозно отношение в тази посока. Най-голямата грешка (тя е обща, не на Слот) си мисля, че бе купуването на няколко еднотипни почти играчи. Това вече показа неумението на Слот да подготвя състава си за даден мач. Всъщност това само го затвърди, защото още от пролетта на тази година имаше не малко индикации че отбора върви надолу. Да, станахме шампиони, но мисля че още на Парк де Пренс се видяха много негативни неща, последвали във финала за купата на Лигата и т.н. Този сезон половината играчи вече сякаш са различни. Мака, Коди, Върджил.. за Конате и Салах да не говорим. Толкова ли пък нямаше вариант Слот да пробва с Джо Гомез за централен с ВВД или Салах малко да седне на пейката и т.н. Смените често са трагични и покзват някакви неумения да се обърне даден мач. Собо се справи перфектно на поста десен бек, ама ако един мач трябва да е там, друг да е плеймейкър, трети да е дефанзивен халф и т.н, за какво тогава има куп играчи на пейката или дори такива не стигнали до нея. Но дори и състава не би бил толкова дискусионен ако веки имашае хъса, глада за игра, атакуването на играч още при изнасяне на топката, агресията при негативен резултат и т.н. Преди време дори и да падахме, бяхме спокойни.. ще влезе Жота или Диас, Коди или Харви, защо не и Дарвин и ще се получат нещата. Да, ама те влизаха и горяха в играта дори и да имат 10-20 минути на мач. Сега еди от малкото, който може да даде този импулс е Рио, но засега той е по-скоро поредения младок, който ще е жертва на ината на Арне.
Да, шампионския отбор на Юрген вече е история, но за съжаление история е и това, което той даваше на отбора - хъс, желание за игра, ако щеше дори гримасите и бесовете, които показваше и на чужди и на свои. Просто има различни треньори - има мотиватори, има новатори, има живеещи с играта ден и нощ.. има и такива които 0:3 срещу Форест или 1:3 срещу ПСВ ако покажат някаква емоция, то тя няма кой знае колко общо с играта. Слот бе приветстван от Клоп преди година и половина. Получи огромен кредит още преди да се е появил на тренировъчната база. За съжаление не съм убеден че днес хер Клоп би се подписал, че това е точния негов наследник.
И пак ще кажа че сега наистина е лесно да се пише такова мнение, но това ми мнение не е от мача с Псв или Форест, Галата или Брентфорд. Тук дори не ми се споменава Палас, който не можахме да бием 3 (!?!) мача подред....
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 27.11.2025 15:53
най-забавното в цялата ситуация е, че докато ние се чудим какво се случва в Пуул, навярно във форумите на Шити си задават същия въпрос, или неща от сорта на "Изчерпа ли се Чеп ? "
И в цялата тази ситуация, при тази открира магистрала на Арсенал към титлата, ще е цяло чудо да не я вземат......Освен, ако Челси не се окаже някакъв скрит жокер за титлата, или имаме повторение не лудия сезон на Лестър, но този път, в ролята на изнеандата да са Палъс , или Вила , примерно......
Ще видим, след януари ще се избистри ситуацията , а сега гледам, че следващите две гостувания на Арсенал са на Челси и Вила.:)
За нас остава борба за топ-4 или топ-5 , не зная и тази година ли се класират първите 5 за ШЛ ?
Последна промяна ReZo на 27.11.2025 15:59, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 27.11.2025 18:39
Зависи кой как ще се предтсави до края на сезона в Евротурнирите. Първите две страни взимат допълнителсно място в ШЛ.
Класирането се определя, като спечелените точки в мачовете се делят на броя отбори влезли в Евротурните в началото на сезона.
Примерно точките спечелени от английските отбори ще се делят на 9, а тези на германските на 7, на испанските на 8, на кипърските на 4 и т.н.
Засега:
Current top 10 in race for 2026-27 EPS spots:
England 10.388 (9/9 clubs remaining) Germany 9.428 (7/7 clubs remaining) Italy 9.000 (7/7 clubs remaining) Spain 9.000 (8/8 clubs remaining) Portugal 8.800 (4/5 clubs remaining) Cyprus 8.500 (3/4 clubs remaining) Denmark 8.125 (2/4 clubs remaining) (up one) Poland 7.875 (4/4 clubs remaining) (down one) France 7.357 (7/7 clubs remaining) Belgium 6.500 (3/5 clubs remaining)
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 01.12.2025 05:43
Тази победа над чуковете бе важна, не сме на минус голова разлика вече. Салах минА пика си в Англия. Вече е за Турция и там ще прави фурор!
П.С. Вергил има два макс сезона на топ ниво, трябва да се мисли за стожер отсега!
П.С. 2 Ако охлюва не влезе в 4-ката, и той заминава!!!
Последна промяна TheExorcist на 01.12.2025 05:50, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 01.12.2025 06:04
С други думи, (треньор-защита) среден  минус!
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 04.12.2025 07:21
Като гледам към момента май с маймуна начело ще сме по-добре от с LOST! И четворката вече е утопия! Няма такава ( такъв ) държава - треньор!
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 04.12.2025 09:40
Еми значи, Томич, остава да се молиш на Лийдс - ако в събота не вземете трите точки на Елънд Роуд, почти сигурно Айде Лост ще е аут...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 04.12.2025 11:11
Кой е този маймун?
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Pool Mania 2025-2026 | 04.12.2025 12:02
Има предвид, че дори маймуна би се справила по - добре от Слот.
|