Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 08:30

Отговори на тема  [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Купи и EFL сезон 2022/23 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Купи и EFL сезон 2022/23   |   29.05.2023 04:34

Изгледах и Карлайл - Стокпорт.
Радвам се за Карлайл, бях за тях. Много борба имаше, малко футбол, но не беше скучно, защото момчетата се бориха до последно и търсеха победата. Имаше положения и пред двете врати, по две 100%-ви общо.
На трибуните около 25 000 зрители от които над 70% бяха фенове на Карлайл Юнайтед.

Дотук съм 2 от 2.
Дано и днес кукумявките спечелят!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Купи и EFL сезон 2022/23   |   29.05.2023 20:11

Шефилд Уензди успяха. :ura:
Пак по подобие на мача им с Питърбро, гол отвъд дадено продължение. На реванша с Питърбро за 4-0 вкараха в 98 минута при 6 минути продължение. Сега вкараха в 123 минута при 2 минути продължение. Джош Уиндас. И близо 40 000 фенска армия превзела Уембли празнуваше.
Жесток удар на съдбата за Барнзли, които рано, рано в началото на второто полувреме останаха с 10 човека, но играха по-добре и имаха по-добрите положения включително греда.
Само дето това им коства силите и в продължението едвам оцеляха до тази фатална последна атака в мача. Много положения за кукумявките и геройски намеси на вратата на Хари Истед.

Догодина ще станем свидетели на много силен сезон в Чемпиъншип. Много отбори ще имат своите претенции.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Купи и EFL сезон 2022/23   |   29.05.2023 21:53

Надали Уензди ще имат въпреки симпатиите ми към тях.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Купи и EFL сезон 2022/23   |   04.06.2023 01:02

Гледах само първото полувреме на днешния финал за ФА Къп. За неутралния зрител нямаше голям интензитет, нито изобилие от голови положения. Но все пак Юнайтед отдавна минаха зенита си през този сезон, докато на Сити предстои още по-важен мач.
Почувставах атмосферата в деня на мача. С надъхващите няколко думи от Кантона преди финала, с присъствието на Бекс на трибуните и бурната му радост при гола на Бруно, с червеното море на "Уембли", с принц Уилям преди мача, здрависващ се с играчите.
Много лошо начало за Юнайтед, но постепенно си възвърнаха увереността и изравниха играта. В крайна сметка лош завършек, но няма от какво да съм толкова недоволен. Вероятно и през втората част играчите на Юнайтед са дали всичко от себе си. Колкото до евентуалния требъл за Сити, то аз нямам против ако го постигнат. Рекордите са за това, за да се подобряват, а и не можеш да лешиж на стари лаври, трябва да напишеш и нова история. Така че пред клуба има достатъчно предизвикателства през новия сезон. Говоря за Ман.Юнайтед. През миналото лято бяха свършени позитивни неще на трансферния пазар и в двете посоки, това трябва да бъде продължено.
За да може Манчестър да е новата футболна столица на Англия, не само благодарение на Сити. А и двата клуба от Манчестър с подобен требъл не е чак толкова лошо. Вероятно не всички ще се съгласят с мен, но лошо няма.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8