Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 08:30

Отговори на тема  [ 245 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща
Манчестър Юнайтед Сезон 25/26 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   05.01.2026 21:01

Сега кой?
Гарет Саутгейт, Андони Ираола или Маурисио Почетино?

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   05.01.2026 23:43

А може би Глазнер? Или Мареска?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   06.01.2026 01:28

На медийте не може да се вярва напълно, но индикациите са, че няма да се бърза. Даже на едно място четох, че Дарън Флечър, който е определен да води тима срещу Бърнли, ако се представи добре, може и да остане по-дълго.
Много имена се спрягат, Солскяр и Карик са свободни в момента, но аз съм против това човек който вече се е провалил веднъж като Солскяр, да му се гласува доверие пак да води отбора. От всички треньори водили Юнайтед след Фергюсън няма един да е направил силно впечатление. Може би Мойс, но след доста години, като че ли му трябваше време да се оттърси от преживяното. И Рангник, с уговорката, че той бе само временен за няколко месеца и е по-подходящ за национален селекционер. А и пропусна шанса си да направи нещо наистина голямо с Австрия. Останалите са пълна щета, включително и Моуриньо, който отдавна мина върха си.

Аз съм против Почетино и особено Саутгейт. Гарет не е подходящ за клубен футбол. Към Ираола също съм скептичен, не мисля, че има личностните качества да се справи в Ман.Юнайтед. Едно е в Борнмът, друго е в Юнайтед. Не искам латински мениджър като цяло.
Най-много съм за Гласнер, макар да няма гаранции, че ще успее.

Но е крайно време да се спре с експериментите и да се назначават недоказани имена, идващи от съвсем различно ниво. Не трябва да се бърза панически. Постоянен треньор чак лятото за мен.

Последна промяна albertz на 06.01.2026 01:29, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   06.01.2026 02:43

Мареска абсурд. Глазнер може. Ама неговият стил не пасва много на Ман Юн.
Иначе да към момента най-вероятното нещо всъщност е Дарън Флечър да завърши сезона.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   06.01.2026 13:58

albertz написа:
От всички треньори водили Юнайтед след Фергюсън няма един да е направил силно впечатление. Може би Мойс, но след доста години, като че ли му трябваше
.

Чаво, сори, но абсолютно не е Мойс, който ви завлече в трета глуха, не изкара цял сезон и благодарение на адекватната намеса на Гигси, сезонът не беше съвсем катастрофален. С Моуриньо имате все пак Лига Европа, а с Ван Гаал Еф Ей Къп! С Мойс какво ... ( да, тежка е короната на наследниците на Сър-а ). :-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   06.01.2026 15:11

Ми то и първите сезони на Съра са трагични...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   06.01.2026 20:30

С тази разлика, че САФ има сериозни успехи и на международно ниво ( най-големите с конкретния отбор ) преди Ман Ю!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   07.01.2026 10:38

Футболът беше различен. Надали САФ би имал успехи в Европа с Абърдийн през 21 век.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   07.01.2026 14:08

Да, а Мойс кво има, нито в Англия нито в Европа ( акцента беше между холандеца и специалното, които имат купи

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   07.01.2026 15:01

TheExorcist написа:
Да, а Мойс кво има, нито в Англия нито в Европа ( акцента беше между холандеца и специалното, които имат купи

Мойс спечели Лигата на Конференциите с Уест Хям през 2023 г. Вярно, че не е ШЛ но е сериозен успех.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   07.01.2026 15:34

Май само Фореста ме е разбирал правилно. Аз имах предвид какво са направили мениджърите, след като са напуснали Ман.Юнайтед.
Защото много се пише как като напуснели клуба и били едва ли не много успешни.
Тен Хаг стана спортен директор на Твенте, Аз му желая успех. Той поне е професионалист, макар и арогантен, а не самозванец и пак арогантен. Аз му се ядосвах, че се е скарал с двама играчи, а онова нещо с колко играчи имаше проблеми, включително и от школата.

Колкото до Мойс в Ман.Юнайтед той, заедно със Солскяр са единствените извели тима до 1/4 финал в ШЛ. Заедно с Ван Гаал са единствените отстранявали отбор на директна елиминация в този турнир. Но Ван Гаал го направи в предварителните кръгове срещу Брюж.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   07.01.2026 15:46

Forest_fan написа:
TheExorcist написа:

Мойс спечели Лигата на Конференциите с Уест Хям през 2023 г. Вярно, че не е ШЛ но е сериозен успех.

Да спечелиш трофей с УХ си е успех. Предният им такъв е бил в годината ми на раждане (ФА Къп).

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   07.01.2026 15:48

TheExorcist написа:

Да сравняваме ли отборите, които е водил Мойс и тези, водени от Моуриньо, Ван Гаал и Тен Хаг?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   07.01.2026 18:26

albertz написа:
Май само Фореста ме е разбирал правилно. Аз имах предвид какво са направили мениджърите, след като са напуснали Ман.Юнайтед.
Тен Хаг стана спортен директор на Твенте, Аз му желая успех. Той поне е професионалист, макар и арогантен, а не самозванец и пак арогантен. Аз му се ядосвах, че се е скарал с двама играчи, а онова нещо с колко играчи имаше проблеми, включително и от школата.

Колкото до Мойс в Ман.Юнайтед той, заедно със Солскяр са единствените извели тима до 1/4 финал в ШЛ. Заедно с Ван Гаал са единствените отстранявали отбор на директна елиминация в този турнир. Но Ван Гаал го направи в предварителните кръгове срещу Брюж.

А Чаво, чакай! Твърдението е че футболистите напуснали клуба се представят успешно, не треньорите.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   07.01.2026 20:47

Vendome написа:
TheExorcist написа:

Да сравняваме ли отборите, които е водил Мойс и тези, водени от Моуриньо, Ван Гаал и Тен Хаг?

ТХ го мани, Моуриньо и Ван Гаал имат купи с Ман Ю, Мойс НЕ. Не издържа и сезон, добре, че беше Гигси да го набие в съблекалнята, че 2013-2014 си беше три четвърти катастрофа!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   07.01.2026 20:51

albertz написа:

Чаво, моля те, не си вярваш в това, което говориш - Мойс НИЩО не е направил в Ман Ю, освен, че не издържа сезона и го превърна в средняк, от шампион!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   07.01.2026 22:06

Мойс е спрахотен треньор, а ти разбирача искаше да уволняваш Клоп през втория му сезон.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   08.01.2026 14:13

Това дали играчите не ставали или треньора зависи къде четеш. Защото има и много които твърдят, че играчите за нищо не стават. Но конкретно тук сме коментирали темата с играчите.

Снощи пак издънка, Юнайтед имат късмет, че отборите около тях се дънят и чисто математически все още може да се извлече нещо от този сезон. Но трябва да се намери постоянство и такива мачове да се печелят. Да се надяваме, че като се завърнат повечето играчи тимът ще е по-силен.
За мое съжаление все повече се пише, че Солскяр ще дойде до края на сезона. Оле е симпатяга, но нищо не става от него като треньор. Явно не може да си даде сметка за това. Примерно, Али МакКойст, след неуспешната си авантюра в Рейнджърс повече не се е занимавал с треньорство.

Вчера защитата отново слабичка. Чудя се този Люк Шоу какви протекции има, аз отдавна щях да го изгоня. Категорично най-противния ми играч от тима за всички времена. Снощи отново гледаше отблизо Антъни при втория гол за Бърнли, ебах ти охлюва смотан.
Шешко беше опасен, вкара майсторски втори гол. Някои ще кажат, че се проявил срещу Бърнли, но Уулвс са още по-слаб отбор, а той не можа да се разпише в двата мача срещу тях.
Да се надяваме, че ще почне да вкарва по-често, крайно време е.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   08.01.2026 15:20

Мениджърът на женския тим Марк Скинър потвърди, че Габи Джордж, Лиса Наалсунд, Ела Туун и Елизабет Терланд имат контракти с тима до другото лято, тоест още сезон и половина. Това идва като отговор на множеството спекукации, особено за Туун, че ще напусне през лятото. Чудесна новина, преди гостуването на Арсенал в Събота, където Юнайтед ще играят с черния си екип.

Покрай евентуалното идване на Солскяр се пише и какво ще стане с осемте играчи, които той е водил при първия си престой в тима. Пише се, че е много вероятно Бруно Фернандеш и Диого Дало да напуснат тима. За мен правилно. Според мен и Лисандро Мартинес и Лени Йоро трябва да бъдат продадени. Може да им се вземат добри пари, отделно уж се водят за добри играчи, но реално нямат голям принос. Рашфорд също при възможност трябва да отиде постоянно в Барселона или някъде другаде. Изчерпа се за Юнайтед.
Всички, които трябва да бъдат продадени или освободени през лятото, според мен - Бруно Фернандеш, Диого Дало, Люк Шоу, Лисандро Мартинес, Лени Йоро, Мануел Угарте, Каземиро, Джейдън Санчо, Маркъс Рашфорд, Джошуа Зиркзее.

PS
Андре Онана, Алтай Байъндър, Том Хийтън.

Последна промяна albertz на 08.01.2026 15:24, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед Сезон 25/26   |   09.01.2026 00:17

Vendome написа:
Мойс е спрахотен треньор, а ти разбирача искаше да уволняваш Клоп през втория му сезон.

Разбирачо, кое му е страхотното на Мойс и какво направи в Ман Юн, че не издържа цял сезон?!

П.С . Еей, това с Клоп голям паразит ти е станал, отдавам го на професията ти, както и перманентната клевета за русофилството, не знам що го правиш! :stop: :wave: ;-)

П.С. 2. Мойс е добър за Евертън и Уест Хям, не за отбор за титла!

Последна промяна TheExorcist на 09.01.2026 00:20, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 245 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща