Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:07

Отговори на тема  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Сър Алекс си тръгва ! 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 10:32

alexbg написа:
АВБ - ?!?!?!?! Какво толкова му харесахте на този неудачник бре?!!?! Баси, направо не разбирам...
Клоп - изглежда по-добър избор, може би, макар че аз съм предубеден относно немски тренер в английски отбор...

В Порто не ми направи впечатление на голям неудачник. Имам положително усещане за него в МЮ 8-)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 11:13

alexbg написа:
Само че нашето падение свършва... И оттук насетне всеки следващ сезон ще ни бъде по-добър...

Може. Ама може и да не е така, знае ли човек. Примерно феновете на Пул и те всяка година го твърдят това, и наистина всеки следващ сезон им е все по-добър :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 11:45

Аз също не съм оптимист относно Мойс, някак си не ми се вижда подходящ, а и сега няма кой да го чака 3-4 години да се доказва, а и отборът му играе малко грубичко, което също не ми харесва, колкото до Моуриньо той е добър треньор, макар че някои тук не са на това мнение, може да не е най-великия но е добър, а и може да убеди Роналдо да се върне и без това има натиск за това и от Найк.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 12:36

Какво го умуват? Стойчо е свободен, Вили Вуцов също е отличен вариант, но ще трябва да се разберат с Дебелия за неустойката, а той няма да свали сумата лесно.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 14:55

oasis написа:
Аз също не съм оптимист относно Мойс, някак си не ми се вижда подходящ, а и сега няма кой да го чака 3-4 години да се доказва, а и отборът му играе малко грубичко, което също не ми харесва, колкото до Моуриньо той е добър треньор, макар че някои тук не са на това мнение, може да не е най-великия но е добър, а и може да убеди Роналдо да се върне и без това има натиск за това и от Найк.

мене ще са ми много интересни манчовците, които години наред хранеха Моуриньо, как ще се врътнат, ако Моу случайно акустира на Олд Трафорд :laugh: Трябва да мислят тактики отсега :-D

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 15:07

Balleta написа:
oasis написа:

мене ще са ми много интересни манчовците, които години наред хранеха Моуриньо, как ще се врътнат, ако Моу случайно акустира на Олд Трафорд :laugh: Трябва да мислят тактики отсега :-D

Балет, ти още ли си сектант? Щото гледам повечето фенове вече се осъзнаха:

http://www.as.com/futbol/video/pitos-llevo-mourinho-fueron-aplausos/20130508dasdasftb_21/Ves

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 15:13

bai Momchil написа:
Balleta написа:
oasis написа:

Балет, ти още ли си сектант? Щото гледам повечето фенове вече се осъзнаха:

http://www.as.com/futbol/video/pitos-llevo-mourinho-fueron-aplausos/20130508dasdasftb_21/Ves

Не съм и никога не съм бил (да не говорим, че клишето сектант е суперидиотско, значи ли че всеки фен на нещо е сектант)

Моу има много кусури, мога да ти напиша цяла тема за грешките му в Реал, за ината и откровените провокации с феновете, отбора и ръководството, но също така няма да забравя, че ни донесе Купата след толкова години СРЕЩУ Барселона, че стана шампион на Катунския стадион впряк двубой, че направи 100-120.

И какво общо има това което съм написал за приемането на манчовците на Моу със сектанството :dunno:

Моу си отива, Реал остава :yes:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 15:37

Balleta написа:
oasis написа:

Аз специално никога не съм казвал че Моу е слаб треньор, точно обратно винаги съм твърдял че е добър, естествено не най-добрия и пак казвам че лично аз го предпочитам пред Мойс, но като чета по различните сайтове ми се струва че вече всичко е решено в полза ма Мойс.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 16:28

Моу си отива, Реал се освобождава

п.с. Майтап да става.

Последна промяна bai Momchil на 09.05.2013 16:29, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 17:37

Майтап, майтап, ама...

http://www.evertonfc.com/news/archive/2 ... -to-depart

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 17:44

Е това го казах още вчера.

Цитат:
Що ли имам едно лошо предчувствие, че няма да е мъдото, а един човечец на около 30 мили от Манчестър с изтичащ договор.

Ми кво да кажа днес - един от най-черните дни за България, се превръща и в най-черен такъв и за Евертън.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 18:03

'Що пък черен за България?!

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 18:07

'Айде честито - според Скай Спортс Манчу са потвърдили Мойс като новия им мениджър...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 18:33

alexbg написа:
'Айде честито - според Скай Спортс Манчу са потвърдили Мойс като новия им мениджър...

и не само според тях ;)
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2013/May/manchester-united-appoints-new-manager-david-moyes.aspx

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   09.05.2013 19:32

Ама, че тъжна работа. Какво ще правим сега без червенобузото присъствие с дъвка в уста около тъчлинията.. :cry:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   10.05.2013 04:21

Единствено и само респект към всичко, което е постигнал Алекс Фъргюсън, не само с Манчестър Юнайтед, но и с Абърдийн! Специално за периода (то си е направо цяла епоха :-) ) му в Юнайтед, това което го отличава е, че не само стигна върха, но и успя да се задържи цели 20 години там - това за мен е най-големият му успех.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   10.05.2013 21:00

Искам всеки сезон Мойес да взима в Юнайтед двама като Жоао Силва и ще съм доволен.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   10.05.2013 21:33

Vendome написа:
Искам всеки сезон Мойес да взима в Юнайтед двама като Жоао Силва и ще съм доволен.

Явно не си видял шедьовъра му днес, затова така говориш. Човекът ти решава мача в 94-та минута с фамозен гол, а ти се изказваш пренебрежително за него, засрами се! :stop:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   10.05.2013 23:27

Без САФ целия английски футбол и най-вече Премиършип няма да са същите. Този човек освен велик треньор влияеше по уникален начин само с присъствието си.
Манчестър Юнайтед винаги може да доведат друг добър треньор, но никога няма да имат това психологическо предимство което имаха със Съра. Той като никой друг печелеше мачове на пресконференции, да не говорим за влиянието му над съдиите. Но това са кахъри за феновете на Юнайтед. Просто Фъргюсън е в Юнайтед още когато нямаше ШЛ, нямаше Висша лига, все още имаше КНК, даже и я спечели.
Създаде поне 4 велики отбора на Юнайтед. Този в края на 80 те години, после онзи в края на 90 те години, след това онзи с Роналдо и Рууни и сега този от последните 2/3 години.

ТИТАН! :moufan:

:devil:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сър Алекс си тръгва !   |   10.05.2013 23:32

Diavolo написа:
Манчестър Юнайтед винаги може да доведат друг добър треньор, но никога няма да имат това психологическо предимство което имаха със Съра. Той като никой друг печелеше мачове на пресконференции, да не говорим за влиянието му над съдиите.

:devil:

Сектант :dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща